2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

mervam yenı dısınız hayırlı olsun:)
bızımkınınde 2 elı devamlı ağzında sular akıyo valla sanırım bızdede cıkıcak gece uykumuzda yok cok nazlı bu aralar.. ben cok erken cıkarmısım dıs bana cekerse ..

ozaman heran cıkarabılır canım zaten salyalanması huysuzlanması diş cıkarma belırtısı

benimki bu aralar iştahsız sadece birini 5 dk emiyor uyuyup kalktıktan sonra tekrar emiyor 5 dk daha önceleri 15-20 dk birini emiyordu nadir olarak diğer gögsüme geçtiğim oluyordu buşeklilde emerek ayda 1 kg almıştı seninki nasıl emiyor

benım kız 10 bgzn 15 dk tek gögsumu verıyorum uynıksa 2 saatde 1 bgzn 1 saatde uyuyosa 3 saatde bır emzryorum uyndgnda dgr gögsume ama uynıksa sadece tek gögsumu ıyıce boşltdryorum bu arada dger tarafımda daha cok sut doluyo cok şişdyse sagıyom sıs deılse uynınca emzrıyom.

elifin dişi cıktı halen ınanamıyom ıgne ucu kadar bembeyaz bısey alt ta parlıyoooo
hayırlı olsun masallah

canım allah yardımcın olsun bn çok gelmesın dıye tek bulundgum odayı ve en dusukde yakıyorum mecburen kızıda kalın gydryorum

kızlar 3 numara bez skmaya basladı ya 4 de buyuk gelıcek off bı yar yapmamışlar ya cırt cırtları kasıklarına denk gelıyo bacaklarınıda sıkıyo sızınkıler nasıl ???

bende yüksek bir elektrik faturası bekliyorum. benim kız çoğu zaman fön makinesinin sesiyle uyuyor. bebeği uyuma problemi olanlar mutlaka denesin.o gürültüde nasıl uyuyor anlamıyorum:)

kızlar oda en az 20 dereceyse ve bebişin üstü 2 katsa gayet raat durabilir çok sıcak havada hiç raat edemezki bebişler daha çok hasta olurlar sıcak havada

kızlar oda en az 20 dereceyse ve bebişin üstü 2 katsa gayet raat durabilir çok sıcak havada hiç raat edemezki bebişler daha çok hasta olurlar sıcak havada

aynen bitttercim sen yaz ben katıliim ya aynen :)

ben yatak odası gece 20 derece pamuklu kalın battaniye ile üstüne su mikrofiber battaniye örtüom agır olmasın diye sıcak oluyor yeterli.

bugun gunes vardı burada az gunese yatıriim guneslendin dedim terlemiş hafif terden korkucan

benim görümce doktor diyorki; bebegi aniden sıcaktan sguga yada tersini yapmadıktan sonra hasta olmaz diyor. Anlıcanız sıcakta bir anda soguga yada soguktan bir anda sıcaga cıkarmayın. kademe kademe

benim oğlana bu sattlerde birşeyler oluyor 1 haftadır 3 ten sonra uyanınca uykuya dalmada zorluk cekıyor dalıyor mırıldanıyor bakıyorum emzik düşmüşş hadii tekrar uyumasını bekle emzik ver düş mırıldan .2 sattimi buluyor bende yoruluyorum oda sonunda pes edıyor ..gazı var sanırım bükülüyor lanet olası kan damlası yüzünden :'( hep böylemi yapıcak bu ılac yaa dr sormayıda unuttumm..

kızlar ben kocişle küsüm yani dün gece küstüm ve hala konuşmuoz benim haklı olduğum bi konudan dolayı bu güne kadar ilk defa ertesi gün barışmadık bide ilk defa telefonunu alo die açtım gelişme kaydediorum istikrarlıyım değerimi bildircemm ama içimde yanıoo genede özür diletcem...

kızlar 3 numara bez skmaya basladı ya 4 de buyuk gelıcek off bı yar yapmamışlar ya cırt cırtları kasıklarına denk gelıyo bacaklarınıda sıkıyo sızınkıler nasıl ???

aynen canım ben 3 noyu bıtırmeye calısıyorum 4 evde vardı benım o tam olucak bu bezlerı dogru duzgun uretemıyorlar yaa.. çiş bölgesini yogn yapıolar popo bölgesınde emicilikk çokk azzzzzz yapmasıyla benımkı sırttn taşırıyor artık kaka yıkamaktan gına geldı

bu kocişlere bişeyler oluyorrr :26:

ben geldim kardeşim laptopu getirdi ondan yazıyorum. bugun eve gitçem ama affedebilmiş değilim. yokluğumu kayımvalideler fark etmiş sormuşlar. eşimde yok bişey hafta sonuya ondan orda kaldı falan demiş. merak etmeyin stres yapmadım hatta burda kalmak bana daha iyi geldi. daha rahattım. evde kalınca onlar çekip gidiyor ama biz evde kalıyoruz stresimz dahada büyüyor heleki dışarı çıkıp kafasını dağıtıp gelip hiçbişe olmamış gibi davranınca daha da deli oluyordum. şimdi o süründü ben sefamı sürdüm. ekmek elden su gölden evdekilerde kıza baktılar baya dinlendim.

sıkıyo bnı terketıp gıttı deseydı dınlendıgıne cok sevndım

hayırlı olsun tatlım dişiniz...
galiba bizimde çıkacak ağzının suyu akıyor vede huysuzlaştı acaba?

kızlar eşim geçen günlerde hastaydı. bebeğimede bulaştı çok hasta oldu zavallım uyumadı birkaç gün.bu gün biraz daha iyi.. dikkat edin sizinde başınıza gelmesin...

geçmiş olsun tatlım acil şifalar...

canım ben ilk başta iki göğsü 15 er dk veriyordum ama şimdi bir tanesini 5 -7 dk emip bırakıyor daha güçlü çekiyorlarya artık birde süt içeriğide değişiyor ..yetiyor o kadarı...ortalama 2 stde bir istiyor max.3 st oluyor..

ne oluyor bu koçişlere yaaa..bizim hassas dönemimiz diye mi acaba...

h.g canım hayırlısı olsun...kıyamam size...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…