mervam yenı dısınız hayırlı olsun:)
bızımkınınde 2 elı devamlı ağzında sular akıyo valla sanırım bızdede cıkıcak gece uykumuzda yok cok nazlı bu aralar.. ben cok erken cıkarmısım dıs bana cekerse ..
ozaman heran cıkarabılır canım zaten salyalanması huysuzlanması diş cıkarma belırtısı
kızlar sıze bır sorum olacak bebeklerınız kac dk emıyor
ıkı gogsunuzu bırden verıyormusunuz yoksa tek gogus mu ıcıyor ne kadar sure ıcıyor ve kac saatte yada kac dk da bır tekrar emmek ıstıyor lutfen cevaplayın
benım kız 10 bgzn 15 dk tek gögsumu verıyorum uynıksa 2 saatde 1 bgzn 1 saatde uyuyosa 3 saatde bır emzryorum uyndgnda dgr gögsume ama uynıksa sadece tek gögsumu ıyıce boşltdryorum bu arada dger tarafımda daha cok sut doluyo cok şişdyse sagıyom sıs deılse uynınca emzrıyom.kızlar sıze bır sorum olacak bebeklerınız kac dk emıyor
ıkı gogsunuzu bırden verıyormusunuz yoksa tek gogus mu ıcıyor ne kadar sure ıcıyor ve kac saatte yada kac dk da bır tekrar emmek ıstıyor lutfen cevaplayın
hayırlı olsun masallahelifin dişi cıktı halen ınanamıyom ıgne ucu kadar bembeyaz bısey alt ta parlıyoooo
şimdi doğalgaz parası geldi...çokk fena hayatımda hiç böle yüksek fatıura görmemiştim...napcaz yaaa..ben işten çıktım...çok zorlanıcaz...bendede hata var aslında her yeri yakıyorum girmedğim odaları bile bide en sonda yakıyorum...offf ya moralim bozuldu..
şimdi doğalgaz parası geldi...çokk fena hayatımda hiç böle yüksek fatıura görmemiştim...napcaz yaaa..ben işten çıktım...çok zorlanıcaz...bendede hata var aslında her yeri yakıyorum girmedğim odaları bile bide en sonda yakıyorum...offf ya moralim bozuldu..
kızlar 3 numara bez skmaya basladı ya 4 de buyuk gelıcek off bı yar yapmamışlar ya cırt cırtları kasıklarına denk gelıyo bacaklarınıda sıkıyo sızınkıler nasıl ???
kızlar oda en az 20 dereceyse ve bebişin üstü 2 katsa gayet raat durabilir çok sıcak havada hiç raat edemezki bebişler daha çok hasta olurlar sıcak havada
kızlar 3 numara bez skmaya basladı ya 4 de buyuk gelıcek off bı yar yapmamışlar ya cırt cırtları kasıklarına denk gelıyo bacaklarınıda sıkıyo sızınkıler nasıl ???
kızlar ben kocişle küsüm yani dün gece küstüm ve hala konuşmuoz benim haklı olduğum bi konudan dolayı bu güne kadar ilk defa ertesi gün barışmadık bide ilk defa telefonunu alo die açtım gelişme kaydediorum istikrarlıyım değerimi bildircemm ama içimde yanıoo genede özür diletcem...
ben geldim kardeşim laptopu getirdi ondan yazıyorum. bugun eve gitçem ama affedebilmiş değilim. yokluğumu kayımvalideler fark etmiş sormuşlar. eşimde yok bişey hafta sonuya ondan orda kaldı falan demiş. merak etmeyin stres yapmadım hatta burda kalmak bana daha iyi geldi. daha rahattım. evde kalınca onlar çekip gidiyor ama biz evde kalıyoruz stresimz dahada büyüyor heleki dışarı çıkıp kafasını dağıtıp gelip hiçbişe olmamış gibi davranınca daha da deli oluyordum. şimdi o süründü ben sefamı sürdüm. ekmek elden su göldenevdekilerde kıza baktılar baya dinlendim.
bu kocişlere bişeyler oluyorrr :26:
arastırdım bıra doktorun bırı kemık gelişiminin ıyı oldugunun belırtısıymış erken diş cıkması abısıde erken cıkarmıştıı ay zor gunler beı beklıyo tamamen patlayana kadar zorlancazz
kızlar eşim geçen günlerde hastaydı. bebeğimede bulaştı çok hasta oldu zavallım uyumadı birkaç gün.bu gün biraz daha iyi.. dikkat edin sizinde başınıza gelmesin...
kızlar sıze bır sorum olacak bebeklerınız kac dk emıyor
kızlar ben kocişle küsüm yani dün gece küstüm ve hala konuşmuoz benim haklı olduğum bi konudan dolayı bu güne kadar ilk defa ertesi gün barışmadık bide ilk defa telefonunu alo die açtım gelişme kaydediorum istikrarlıyım değerimi bildircemm ama içimde yanıoo genede özür diletcem...
ben geldim kardeşim laptopu getirdi ondan yazıyorum. bugun eve gitçem ama affedebilmiş değilim. yokluğumu kayımvalideler fark etmiş sormuşlar. eşimde yok bişey hafta sonuya ondan orda kaldı falan demiş. merak etmeyin stres yapmadım hatta burda kalmak bana daha iyi geldi. daha rahattım. evde kalınca onlar çekip gidiyor ama biz evde kalıyoruz stresimz dahada büyüyor heleki dışarı çıkıp kafasını dağıtıp gelip hiçbişe olmamış gibi davranınca daha da deli oluyordum. şimdi o süründü ben sefamı sürdüm. ekmek elden su göldenevdekilerde kıza baktılar baya dinlendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?