2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

hay may ben geldim kanyatım ciğerim nassın dün açamadım teli annem falan vardı sorup duruo zate tel çalınca geliy başıma

ece aferin kız iyi yaptın kocana burnu sürtüldü
sen kafanı dinledin ohhhh olsun ona
emzikli kadın üzülür mü? ya sütün kesilse

selam kızlar...geçmişe baktım biraz...
johnny yoktun sanırım nerelrdeydin??
ece ii olmanıza sevindim...umarım bir daha gitmeni gerektirecek sorun yaşamazsınız canım...

ece aferin kız iyi yaptın kocana burnu sürtüldü
sen kafanı dinledin ohhhh olsun ona
emzikli kadın üzülür mü? ya sütün kesilse

kaynana bile korkmuş benim yüzümdenmi gitti die bu korku baya bi yeter

selam kızlar...geçmişe baktım biraz...
johnny yoktun sanırım nerelrdeydin??
ece ii olmanıza sevindim...umarım bir daha gitmeni gerektirecek sorun yaşamazsınız canım...

ya gitmemi gerektirecek bişey değildi cnm. herzamanki şeyler ama artık birikmişti bunalmıştım. iyi geldi yani. erkekler kendini dışarı atıp rahatlıo ama biz evde sorunla başbaşa kalıoz.

yarican huhu nerelerdesin aşada online sın ne zmn gelicin kız. keşke bugun evde olsadımda gelsedin hava güzeldi.

yarican huhu nerelerdesin aşada online sın ne zmn gelicin kız. keşke bugun evde olsadımda gelsedin hava güzeldi.

geçmişe bakıyodum yorumlarını okuyodum canım, güldürdün beni :)
bi daha böyle bişey yaşamazsınız umarım..
bi ara gelcem inş zaman kolluyorum, zeynep husursuz biraz cok aglıyo ya, aglamadan uyumuyo
havalar biraz daha iyi olsun gezmeden eve girmicem :)

selam platin :)

ben cıkıyorum kızlar, yatmadan önce yapcaam daha cok iş var
çamasır bulaşık ooooofff oof..

kk'dan cok uzak kaldım ya, geri döncem inş :)
hadi size ii geceler..

gel cnm ya bekliom seni ne zamandır. geçmiş olsun zeynebe bi rahatszlığı yoktur umarım. sürekli huy değiştiriyorlar. bide bi arkadaşın bebekleri hep ağlıyordu meğer kulağı ağrıyormuş nerden bilcen işte. bende takip ediom hep elini kulağına falan götürüomu die. kendimde az duyuyorum eşimdede sorun var az olur belki kızdada diye korkuom.

selammmmmmmmmm kızlar nasılsınızzzzz benim kız uyanık babişle oynuo bugün gezmelere gittik keyfi yerinde

maşaalh kızlar ya oku oku bitmedi neyse yarın devam ederim herkese iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:90:

selam kizlarrr

birde portakal pişi yapyor yazmışsınız dogrumu bimiyorum 3-4 gündür yiyorum cocuk ondnmı rahatz acaba gaz yaparmıki ?:26oposuda ilk defa kızarmıs

ben hastanedeyken yanimdaki kiz portakal suyu icince hemsire icme bebekte pisik yapar diyince ben agzima bile sürmedim yigenimdede pisik yapmis onun icin ne mandalina ne portakalak yedim bu sene

fatma canim sanada cok gecmis olsun

elifin dişi cıktı halen ınanamıyom ıgne ucu kadar bembeyaz bısey alt ta parlıyoooo

benimle ayni gün dogan arkadasin kizininda disi cikti cok sasirdim

yoo deıl ama sureklı emmek ıstıyo doktora goturmeme gerek bvarmı acaba

bence götür cünkü bilmiyorum burda kücük yuvarlak ilac veriyorlar bebegin disi saglam ciksin diye disi cikan tüm bebeklerde gördüm minacik yuvarlak bebegin agzina birakir birakmaz eriyor

bana niye kimse cvp vermiyo.küsücem ama

hastanede sütünü sagip dollaba birakiyorlardi 24 saat icinde dolapta kalyiordu tabi icirmesen dolaptan cikarir cikarmaz mama isiticinda isitip veriyorlardi

iyigeceler hanımlar 100ml sut verdım ardından bıraz emdı snra kafasını yana cevırıyo mememı arıyo bıberonuda aglaya sızlaya zorla verdım dger mememde acımaya basaladı offf dıyorum baskada bısey demıyorum öle mememı aradgnda içim gtti bn işe gdrsm ole arasa ıcım gder ya memı agzına almış emmıyo öle uyudu allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…