2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

heheheh benim kızda burayı çok sevdi iki gündür çok mutlu ama cıcığı çıktı heryerde sızıp kalıo uyutmadan
slm canım rahatının iyi olmasına sevindim.benimde eşimle 4-5 günlük küskünlük sona erdi.çok ağlattı beni ama neyse ...bugün gezdik,az öncede evi süpürdü :84:

slm canım rahatının iyi olmasına sevindim.benimde eşimle 4-5 günlük küskünlük sona erdi.çok ağlattı beni ama neyse ...bugün gezdik,az öncede evi süpürdü :84:

haha evimi süpürdü iimiş sizinkide. walla bunu yapmak istemezdim bende ama mecbur bıraktı. ailelerin bilmesine gerek yoktu sonuçta.

haha evimi süpürdü iimiş sizinkide. walla bunu yapmak istemezdim bende ama mecbur bıraktı. ailelerin bilmesine gerek yoktu sonuçta.
kimse istemez tabiki.bizde benim ailemin yanında ediyoruz çoğu zaman ben dayanamıyorum yansıtıyorum.ailem çok rahatsız bu konuda üzüuyouz onlarıda akılları bende kalıyor.neysee şimdilik iyiyiz allah bozmasın diyim.herkeste oluyormuş bak ne kldadar çok yazan var konu ile ilgili

evet sorma sonra biz iyi oluyorus onlarıda boşa üzmüş oluyoruz. bu ara koçişlerin heyheyleri üstünde. havaya girdiler baba olmak ağır geldi onlara
kızım uyıurken yüzünü çok fena çizmiş...ne yapsam geçer çabucak

geçer cnm benimki kanatmıştı hatta geçtiizi bile kalmadı.

daha yeni kesmiştim...

kızlar ya...ben yarın dışarı çıkcam..süt sağıp yanımalıyım diyorum..ama daha önce hiç sağmadım...nasıl saklıycam...biberonla dolaba koysam yarın verebilirmiyşm

benim kız ellerini emmekten bi hal oluyor,onun yerine emziğe alıştırmaya çalışıyorum almıyor bi bugün arabada ağlarken aldı.emzik kullandıran anneler ne sıklıkta veriyorsunuz emziği,bide emzik kullanınca ellerini emmeyi unutuyorlarmı.parmağı yara olacak kızımın somurmaktan

benim bebegim dogdugunda yogun bakımda kaldıgı ıcın sutumu sagıyordum buzdolabında saklamamızı soylemıslerdı.dıkkat et ama sut cabuk bakterı uretır.bı de dısarı cıktıgında olması gereken sıcaklıga nasıl getıreceksın?

kızım uyıurken yüzünü çok fena çizmiş...ne yapsam geçer çabucak

tırnaklarını yenı kestıgımız zaman daha keskın oluyor ama sımdı ız bırakmıyolar benım oglumda cok cızıyor kendınıde bızıde muslumcumu anlamadım jılet gıbı kesıyo ılerleyen zamanlarda cızıkler zor gecermıs ız bıle kalabılırmıs elma kabugu surunce ız kalmazmıs aklınızda olsun

canım ben bir defa sağdım denemek için onuda hemen verdim.saklama koşullarını denemedim yani ama oda sıcaklığında 6 saate kadar durabilir deniyordu sanki

bende 4saate kadar diye biliyorum sagarsagmaz da dolaba koyulmuyomus sanırım oda sıcaklıgına gelıınce dolaba koyuluyomus ben sagıp doktorumuza verıyordum onlar kac saat bekletıyordu bılmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…