bakkala gitmem lazım kız uyuyo ne yapsam ya..hemen aşağıda bakkal gidip gelsemmiki uyuyoken..
sıkıyo bnı terketıp gıttı deseydı dınlendıgıne cok sevndım
diyemezki korkar babasındanbi kere beni dövüo die takıldım oda oğlunu dövcekti az daha
bnm kızda 4den berı yatıyo uyndrmya calıyom gece uyumuyo ozamn benımkde öle ailesınden cekınır
slm canım rahatının iyi olmasına sevindim.benimde eşimle 4-5 günlük küskünlük sona erdi.çok ağlattı beni ama neyse ...bugün gezdik,az öncede evi süpürdü :84:hehehehbenim kızda burayı çok sevdi iki gündür çok mutlu ama cıcığı çıktı heryerde sızıp kalıo uyutmadan
slm canım rahatının iyi olmasına sevindim.benimde eşimle 4-5 günlük küskünlük sona erdi.çok ağlattı beni ama neyse ...bugün gezdik,az öncede evi süpürdü :84:
kimse istemez tabiki.bizde benim ailemin yanında ediyoruz çoğu zaman ben dayanamıyorum yansıtıyorum.ailem çok rahatsız bu konuda üzüuyouz onlarıda akılları bende kalıyor.neysee şimdilik iyiyiz allah bozmasın diyim.herkeste oluyormuş bak ne kldadar çok yazan var konu ile ilgilihaha evimi süpürdü iimiş sizinkide. walla bunu yapmak istemezdim bende ama mecbur bıraktı. ailelerin bilmesine gerek yoktu sonuçta.
kimse istemez tabiki.bizde benim ailemin yanında ediyoruz çoğu zaman ben dayanamıyorum yansıtıyorum.ailem çok rahatsız bu konuda üzüuyouz onlarıda akılları bende kalıyor.neysee şimdilik iyiyiz allah bozmasın diyim.herkeste oluyormuş bak ne kldadar çok yazan var konu ile ilgili
kızım uyıurken yüzünü çok fena çizmiş...ne yapsam geçer çabucak
hosgeldın ecırne keske benımde gıdebılecek bı yerım olsada bu adamın burnunu bı guzel surtseemm
daha yeni kesmiştim...
kızlar ya...ben yarın dışarı çıkcam..süt sağıp yanımalıyım diyorum..ama daha önce hiç sağmadım...nasıl saklıycam...biberonla dolaba koysam yarın verebilirmiyşm
daha yeni kesmiştim...
kızlar ya...ben yarın dışarı çıkcam..süt sağıp yanımalıyım diyorum..ama daha önce hiç sağmadım...nasıl saklıycam...biberonla dolaba koysam yarın verebilirmiyşm
canım ben bir defa sağdım denemek için onuda hemen verdim.saklama koşullarını denemedim yani ama oda sıcaklığında 6 saate kadar durabilir deniyordu sankibana niye kimse cvp vermiyo.küsücem ama
canım ben bir defa sağdım denemek için onuda hemen verdim.saklama koşullarını denemedim yani ama oda sıcaklığında 6 saate kadar durabilir deniyordu sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?