iyigeceler hanımlar 100ml sut verdım ardından bıraz emdı snra kafasını yana cevırıyo mememı arıyo bıberonuda aglaya sızlaya zorla verdım dger mememde acımaya basaladı offf dıyorum baskada bısey demıyorum öle mememı aradgnda içim gtti bn işe gdrsm ole arasa ıcım gder ya memı agzına almış emmıyo öle uyuduallah yardımcımız olsun
AMINkiyamam ben onlara uyurken bile o kadar mahsumlarki insanin ici gidiyor böyle alip icime sokasim gelyior annelik ne kadar güzel bir duygu allah olmayanlara cocuk hasreti ceken isteyen herkese versin cok güzel bir duygu-
fatma uyku arasinda biberon ver o zaman emzik niyetine cekiyorlar farketmiyorlar emzikle biberonun ucu ayni model olmasina dikkat et
günaydııııın neeee iş mi benlmde birazdan öğrenclm gelecek ders için o bir saatte bile özlüyorum canım yaaa allah sana kuvvet versin
iyigeceler hanımlar 100ml sut verdım ardından bıraz emdı snra kafasını yana cevırıyo mememı arıyo bıberonuda aglaya sızlaya zorla verdım dger mememde acımaya basaladı offf dıyorum baskada bısey demıyorum öle mememı aradgnda içim gtti bn işe gdrsm ole arasa ıcım gder ya memı agzına almış emmıyo öle uyuduallah yardımcımız olsun
gunaydınnnnnnnnnnn
benim için pek keyifli bi gün olmucakkkk cunku misafir gelcek hehehe
sorma mezime bendeözledimmmmmmmmm
2011 eylül anneleri topiğine baktım ayy ne çabuk geçti yaa hamileliğimi özledim birden ne günlerdi
yaaa ne güzel günlerdi ne heyecanlı günlerdi
keşke arada birkaç gün hamile olabilsek
yine de bebeğin tadı başka göğsümde uyuyor şimdi
bu mutluluk hiçbirşeye değişilmez
günaydın kızlar işe başlayanlardanım ve öyle zorki oğlum sanki aç kalıyor biberon almıyor memeyide tutmak istemiyor dün ağlamaktan çatladı memeyi almak istemiyor lanet olsun beni çalışmak zorunda bırakanlarında benim yaşadıklarımı yaşasın tek diyeceğim o oğlum dün resmen kendini parçaladı ağlamaktan yavrum bide büyüklerin lafları çok bunaldım ya böyle giderse bu çocuk memeyide bırakır sanki bide küsüyor ben memeyi tutsun diye zorladıkça o daha çok kendini paralıyor
geçmiş olsun demet. bu sıralar salgın varmış. komşular da bana kızıyor hiçbir yere çıkmıyorum diye ama nasıl çıkayım ortalık belli işte.
pinguu benim kızım 10 dk birini, 10 dk diğerini emiyor. eğer emerken uyuduysa 3 saat sonra tekrar istiyor. uyumadıysa 2 saat sonra.
inanamıyorum. maaşallah elife. ilk dişiniz hayırlı olsun mervam.
off... bu ay ben de çok elektrik faturası bekliyorum. sürekli çamaşır yıkıyorum ve iki durulama yapıyorum. burda gündüzleri hava çok soğuk olmadığından sobayı yakmıyorum klimayı açıyorum. Bu ay misafir de çok geldi sürekli fırını kullandım. bir şekilde benim de tasarrufa gitmem lazım.
benimki bu aralar iştahsız sadece birini 5 dk emiyor uyuyup kalktıktan sonra tekrar emiyor 5 dk daha önceleri 15-20 dk birini emiyordu nadir olarak diğer gögsüme geçtiğim oluyordu buşeklilde emerek ayda 1 kg almıştı seninki nasıl emiyor
hayırlı olsun tatlım dişiniz...
galiba bizimde çıkacak ağzının suyu akıyor vede huysuzlaştı acaba?
geçmiş olsun tatlım acil şifalar...
canım ben ilk başta iki göğsü 15 er dk veriyordum ama şimdi bir tanesini 5 -7 dk emip bırakıyor daha güçlü çekiyorlarya artık birde süt içeriğide değişiyor ..yetiyor o kadarı...ortalama 2 stde bir istiyor max.3 st oluyor..
ne oluyor bu koçişlere yaaa..bizim hassas dönemimiz diye mi acaba...
h.g canım hayırlısı olsun...kıyamam size...
Merhaba kızlar,
Ben de 2010 Ekim annesiyim. Kızımı 15 Ekim'de kucağıma aldım. Aranıza katılmak isterim. Sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?