2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

AMINkiyamam ben onlara uyurken bile o kadar mahsumlarki insanin ici gidiyor böyle alip icime sokasim gelyior annelik ne kadar güzel bir duygu allah olmayanlara cocuk hasreti ceken isteyen herkese versin cok güzel bir duygu-

fatma uyku arasinda biberon ver o zaman emzik niyetine cekiyorlar farketmiyorlar emzikle biberonun ucu ayni model olmasina dikkat et

emzık almıyokı sımdı sagcam bıberonla vermeyı denıcem ıyıgeceler ben cıkıyom :)

cok mutluyum kadinlar kulübünde gezerken buldum denesemmi önce size sorayim

5- Dokuz ay on gün karnımda taşıdım.. Sonra dünyalar güzeli bir bebek doğurdum.. Kafamı karıştıran tek şey, doğumdan sonra arta kalan kilolarım.. Ne yapmalıyım diyorsanız, buradan buyrun lütfen:

http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/diyet-...urtulalim.html (Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!)

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...sonrasi-kilolarindan-birlikte-kurtulalim.html

Son düzenleme:
günaydın kızlar,en erkenci benim galiba..malesef bizim minik erkek iş adamı ve sabah 7 deyince uyanıyor işe gitcekmiş gibi sizler bebişlerinizle uyuyorsunuz sanırım..özendim valla

2011 eylül anneleri topiğine baktım ayy ne çabuk geçti yaa hamileliğimi özledim birden ne günlerdi

Günaydııııın Neeee iş mi benlmde birazdan öğrenclm gelecek ders için o bir saatte bile özlüyorum canım yaaa allah sana kuvvet versin

benimki de öyle 2 hft sonra işe başlıcam ve daha biberon vermedim ben denesem mi çok üzülüyorum nasıl ayrı kalıcaz biz onlardan yaa çok masumlar

gunaydınnnnnnnnnnn
benim için pek keyifli bi gün olmucakkkk cunku misafir gelcek hehehe
sorma mezime bendeözledimmmmmmmmm

2011 eylül anneleri topiğine baktım ayy ne çabuk geçti yaa hamileliğimi özledim birden ne günlerdi

yaaa ne güzel günlerdi ne heyecanlı günlerdi
keşke arada birkaç gün hamile olabilsek
yine de bebeğin tadı başka göğsümde uyuyor şimdi
bu mutluluk hiçbirşeye değişilmez

günaydın kızlar işe başlayanlardanım ve öyle zorki oğlum sanki aç kalıyor biberon almıyor memeyide tutmak istemiyor dün ağlamaktan çatladı memeyi almak istemiyor lanet olsun beni çalışmak zorunda bırakanlarında benim yaşadıklarımı yaşasın tek diyeceğim o oğlum dün resmen kendini parçaladı ağlamaktan yavrum bide büyüklerin lafları çok bunaldım ya böyle giderse bu çocuk memeyide bırakır sanki bide küsüyor ben memeyi tutsun diye zorladıkça o daha çok kendini paralıyor

canım benimkide ilk gün yıtmış kendini akşama kadar ağlamış babanne perişan haldeydi..ama 2. gün çocuk 180 dece dönmüş tam bi melekti halende öle devam edio ..
biraz sabırrrrr

benimki sadece tek gögsümü emiyor o da 4-5 dk sonra atıyo kafasını gerı ıstemıyo bacakları tepınıp duruyo hava yuttu dıye gazını almaya calısıyorum ıctıgını de gerı bosaltıyo baya cok kusuyo yanı 4-5 dk emdıgı ne kdr olabılırkı o kdr cok kusuyor hasta oldu dıye korkuyorum ama duruyo bır ıkı saat tekrar emmek ıstemeden du gece onbucukta 90lık mama verdım bugun sabah 6da kalktı yedı.Bu aralar cok ac duruyo bu cocuk bezınıde fazla kırletmıyo kaka yapmadı mesela 4 gundur
hasta dıyorum ama nesesı keyfı gayet yerınde zırılzırıl aglamaları da yok ama ben onun ac oldugunu dusunuyorum bakalım yarın 3aylık kontrolumuz var saglık ocaggına gıdıcez cok salyalanıyo acaba dıs mı patlatacak ıstahsız bu cok kusma nedır yaa

napıyonuz kızalr sıkıcı bı pazr saat 630 dan berı ayaktayımmm kocam kursa gıttı dıksıyon kursuna yazılmıs banaa sormadan ne gereksız bısey uyuz oldum ben evde mol mol bıde benım kocam yakısıklı karızma adam ya kaparlarsa kocamı kurslarda evde kendı kendımı yıyorummm ben eve hapiiis offffffffffffffffffffffffff

Merhaba kızlar,

Ben de 2010 Ekim annesiyim. Kızımı 15 Ekim'de kucağıma aldım. Aranıza katılmak isterim. Sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…