2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

anne sütüyle obez olunmaz herhalde ece. don't panic hareketlensinler zaten kilo alımları azalacak.

selammmm nie kızzz :))) bende bıraktım mecburenn nutellaaaaaayııı çünküm kociş hesap yaptı 3 haftada toplam 1,5 kilo nutella yemişimm yuh banaaa:)))

eskiden bitter severdim hamilelikten itibaren kesmedi nutella yiyorum artık
kızıma da nutellam diyorum herkes gülüor

yaa gülşeeen obez olmasın

inşallah olmaz şeker
anne sütüyle beslenen bebek obez lmaz merak etme

kızlar ne zaman ayırcaz bunları yataktan
babası bırak yatsın diyor
okula giderken de yatar bu bizimle bu gidişle

nasıl güveniyorsun gülsen yanınızda. ben hiç yatırmadım korkuma. bugece eşim nöb yok ama yine beşiğinde uyuttum ben. hatta odasına ne zaman ayırsam dşiye düşünüyorum ama babası kıyamıyor

kizlar korkmyuormusunuz yemeklerden verince daha cok kücüklerya
siz öyle bir balandira balandira anlatmisisnizki ek gida verimini ben yanlismi yapyiorum bende baslasammi diye düsünüyorum

bizim doktorumuz önümüzdeki ay ek gıdaları konuşacağız 6. ayı bekletmeyeceğim sonra iştahsız oluyorlar dedi. ben sadece su vermeye başladım. korkuyorum vermeye. önce elma armut püresi ve yoğurt gibi şeylerle başlanacakmış. cam rende al mutlaka dedi.

doktor öyle yapın diyor
ilk 4 ay aynı yatakta geçecek kesin
sonrası sana kalmış
6 aydan önce odadan çıkmayacak bebek

kizlar korkmyuormusunuz yemeklerden verince daha cok kücüklerya
siz öyle bir balandira balandira anlatmisisnizki ek gida verimini ben yanlismi yapyiorum bende baslasammi diye düsünüyorum

annelerimiz bizi nasıl büyütmüş Laracım
kızımın adaşı hiç korkma azıcık mercimek kadar tattır
sonra zorlanma yemek yedirirken

bebek diliyle iktirmeyi bırakınca ek gıda zamanı gelmiştir diyor doktorlar
benimki daha iktiriyor ben baktım
ama şekerli şeyleri lüp yutuyor nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…