2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kizlar sizdede ayni mi olyuor mu bilmiyorum benimkisi mememi cekiyor cekyior tam pes etmeye yakin süt gelyior

Mama da veriyorum canım tam doyurucu değil ve besleyicide değil sadece anne sütüyle kg alımı az oldu, doğduğunda mamaya başladık gerçi mamaylada aman aman bi kg alımı yok ama sınırda gidiyoruz yinede.

ben banyo resminden Affar'ın kilosunu iyi görmüştüm
ne zaman sınıra düştü kilonuz

Yok canım ya kimse unutulmuyorda bazen atlanıyor,bazen online görünsekte yazmaya fırsat olmuyor maşallah büyüdü seninki, bizimde bu ay aşılar yok rahatız ama bidahaki ay devam o ağlarken çok kötü oluyorum ben.

Lara ortalığı yıkmıyor o kadar içten dudak bükerek ağladı ki 2. ay aşılarında
ben ondan fena ağladım
hemşirenin gözleri doldu kaçtı yanımızdan

benim oğlum öyle gazlı ki hiçbirşey yiyemiyorum neyle beslendiğime ben bile şaşırıyorum hala gazlı hala gazlı. sütüm iyi maşallah ama tatlıya çok yükleniyorum belki ondandır. geçen ay da 850 gr almış fena değil dedi doktorumuz. ama bu akşam gazları öldürüyor bizi.

Fotoda öyle çıkıyor canım.

3.500 doğduk
1. ay 4.230
2. ay 4.850

yarın kontrolümüz ama bu ayda 5.500 ancadır :) yavaş gidiyor kilo alımı

evet sınırda kilo alımınız
geçen ay çok kustuğu için bizim de sınırda kilo alımı olmuştu
doktor bakalım yarın ne dicek
geçen ay bizim de 5300 dü
ama Lara'ya doktorlar düzeltilmiş yaşıyla bakıyorlar
şimdi 3 aylık bile sayılmıyor Lara

Evet erken doğumda öyle oluyormuş ama maşallah iyi yine canım kusması azaldıysa fark eder anne sütümü alıyor sadece.

Evet erken doğumda öyle oluyormuş ama maşallah iyi yine canım kusması azaldıysa fark eder anne sütümü alıyor sadece.

nevyas allahtan sütüm var şükürler olsun
bu kız ne biberon ne mama kabul etmedi
ama yemek yicek sanırım
ben tattırmaya başladım
benim aynı şeyi yediğimi görünce yiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…