2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

bende odasında yatıyorum babamız yatak odasında tekyatıyor

melisesra sende bizim gibisin bende kızlarla aynı odada yatıyorum doğumsan beri,hatta doğumdanda bir süre önce sağlık sorunları yüzünden ayrı yatmaya başlamıştım...ayrı yatmak eşimiz işine geliyor,uykusu bölünmüyor ya...
ben kızın uykusu tam düzene binsiz beşiği yatak odasına geçiricem artık,böyle yanlış gibi geliyor artık bana...rahata alışırsak her ikimizde gitgide zor olur gibi....

Benimki 1gunlukten beri odasinda kendi yataginda uyuyor hic yanimiza almadik.
Nasil alistirirsaniz oyle gidiyor.. Yaniniza almayin derim ben

Benimki 1gunlukten beri odasinda kendi yataginda uyuyor hic yanimiza almadik.
Nasil alistirirsaniz oyle gidiyor.. Yaniniza almayin derim ben

oda olsa bende öyle düşünüyordum. oturma odasını iptal edip oda yapçam bu gidişle ilerde ayırması kolay olur inşllh

gene geldim ayy uyku denen bir sey kalmadi saat 3 ten önce yatamyiorum gitim yatakta döndüm döndüm olmayacak kalktim kizlar ben tr de yasarken bir salon bir oturma odasi mutfak yatak odasi ve sayire salonda misafir gelince ama orasida kisin soguk oldugundan gene oturma odasi kulanilirdi öyle ayda yilda bir gelen misafirler icin acilirdi oda ama temizlik denince her gün o odaninda temizligi yapilirdi avusturyaya geldikten sonra gercekten cok gereksizmis salon. oturma odasi ha salon burda alinan koltuklarda en azindan oturuluyor. benim tavsiyem bence oturma odasiini cocuk odasi yapin salonuda günlük kulanin bebek büyüdükce esyalarida cogalyior gün gectikce ben söyledim olanlar bir düsünsün

benim iznim geçtiğimiz cumartesi bitmişti 20 gün rapor aldım ikinci dönemede 20 gün rapor alıcam 10 günde mazeret iznimi kullanıcam sonrada ücretsiz izne ayrılıcam

kızlar benim bebeğim çok gazlı özellikle sabahları müthiş gaz sancımız oluyor. bende ayaklarının altına sıcak su torbası koyuyorum rahatlıyor ve uyuyakalıyor. sizce bir zararı olurmu

kızlar benim bebeğim çok gazlı özellikle sabahları müthiş gaz sancımız oluyor. bende ayaklarının altına sıcak su torbası koyuyorum rahatlıyor ve uyuyakalıyor. sizce bir zararı olurmu

benimkide sabahları rahatsız oluyor ama ben çok fazla birşey yapmıyorum kendisi biraz kıvrınmadan sonra yapıyor,yapamazsa karnını ovuyorum oda rahatlatıyor.her defasında sıcak su torbası koyarsan alışır ve tembelleşir gibi sanki,kendi kendine uğrazşsın azcık bence.

lara aynen bizde evlendik evleneli kullanmadıgımız oda olmayacak dedik esimle salonuda kullanıoz varsın eskisin yenisini alalım nolcak. Bebek dogduktan sonra dagıttık biraz ama gecici sonucta. Ama emeklemeye baslayınca köşeli yerleri fazla oldugundan salonun diger odaya gecicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…