Aslında hemen gelir diye biliyorum ama sen vermeden elinle sıktığında gelmiyormu süt..
Aslında hemen gelir diye biliyorum ama sen vermeden elinle sıktığında gelmiyormu süt..
nevyas allahtan sütüm var şükürler olsun
bu kız ne biberon ne mama kabul etmedi
ama yemek yicek sanırım
ben tattırmaya başladım
benim aynı şeyi yediğimi görünce yiyor
ben elimle sIkTIGimda gelmiyor bebek cektikten sonra gelyior gelince diger gögsümdende süt gelyior hisediyorum ama benimkisi bir gögsümü emdikten sonra ikincisini emmiyor onuda bir dahakine veriyorum
Maşallah canım iyi yapmış almamış bak seni emdikçe sütünü getirtmiş benimki hazırcı mama saati kuduruyorbende tattırıyorum alışsınlar bakma affanda sevecek gibi ne versem saldırıyor çocuk kg almıda beni emsin diye fazla mama vermediğimden az yoksa karnı iyice doysa alır artık ek gıdaya geçince bayram edecek
maşallah nevyas erkekler öyle daha iştahlı oluyor
arkadaşım 3.5 aylık bebeğine balık bile tattırdı onun da oğlu var nasıl ağlıyordu daha versin diye
sende zorlanmıcaksın belli ben daha yoğurt kaşar elma muz falan tattırdım
hımmm aşureyi çok sevdi
Oğlanı uyuttum kafamı dinliyorum :)) görümcemede uyuz oldum ayrıca
Kızlar ben çoğunlukla online görünüyorum ama pek bakamıyorum arada hemen bakıp çıkıyorum zaten bi msj yazıyorum dönüp 2 saat sonra sonraki mesajları okuyabiiliyorum
walla ben kimseyi unutmadımya evet çok koptuk birbirimizden eskiden ne güzeldi sürekli yazışırdık
şimdi burada birşey yazınca kimse cevap yazmıyor
acaba diyorum kimse beni hatırlamıyor mu???
baktım şimdi herkes aynı durumdan şikayetçi
bizim yarın 4. ay doluyor takibimiz var
cumaya aşılar yapılacak yine ağlıcaz
ben kızı uyutuodum anca yazdımHem yazmıyorsunuz diyorsunuz hemde yazıyorum yazıyorum cevap yok ee sorun ne
ben başladım ufaktan her yediğimden az veriom. bugun bi damlacık patates verdim yedisiz başladınız mı tatmaya yiyecekleri
Ben arada sıkıyorum önden hemen sulu süt geliyor bide birini emerken öteki bi sızıyla akmaya yelteniyor durduruyorumama emmemiz en fazla 5 dk falan oda tek meme..
maşallah nevyas erkekler öyle daha iştahlı oluyor
arkadaşım 3.5 aylık bebeğine balık bile tattırdı onun da oğlu var nasıl ağlıyordu daha versin diye
sende zorlanmıcaksın belli ben daha yoğurt kaşar elma muz falan tattırdım
hımmm aşureyi çok sevdi
Geçen 10 ml veyve suyu verdim bitti de biberonu aldım diye yıktı ortalığıinşallah severler dediğin gibi yiyen çocuk kolay olur.ben yediğim çorbalardan,yemek sularından,meyve suyu,yoğurt aşure ama çok az veriyorum ağır gelmesin diye.
bende dün kaynanaya uyuz olduydum
ben hep onlineım bakıom hep yazan yk
walla ben kimseyi unutmadımhep buralardayım. kızım kucağımda yazcam die cebelleşiom
ben kızı uyutuodum anca yazdımalıntı yapı seçtim yazdırtmadı bi uyuttum geldim.
ben başladım ufaktan her yediğimden az veriom. bugun bi damlacık patates verdim yedibişe olmaz demi minnacıktı :)
[
selammm gececilerrrrr:) nasılsınızz
selammm
seni ne zaman görsem gidip çikolata yiyorum
nutellanın dibini buldum senin yüzünden dur gidip alayım mutfaktan
ece sen hiç konuşma senin kızın obez
iştahlı bebeğe bakarsın kolayca
sen hiç korkma artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?