2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

Aslında hemen gelir diye biliyorum ama sen vermeden elinle sıktığında gelmiyormu süt..

ben elimle sIkTIGimda gelmiyor bebek cektikten sonra gelyior gelince diger gögsümdende süt gelyior hisediyorum ama benimkisi bir gögsümü emdikten sonra ikincisini emmiyor onuda bir dahakine veriyorum

nevyas allahtan sütüm var şükürler olsun
bu kız ne biberon ne mama kabul etmedi
ama yemek yicek sanırım
ben tattırmaya başladım
benim aynı şeyi yediğimi görünce yiyor

Maşallah canım iyi yapmış almamış bak seni emdikçe sütünü getirtmiş benimki hazırcı mama saati kuduruyor bende tattırıyorum alışsınlar bakma affanda sevecek gibi ne versem saldırıyor çocuk kg almıda beni emsin diye fazla mama vermediğimden az yoksa karnı iyice doysa alır artık ek gıdaya geçince bayram edecek

Ben arada sıkıyorum önden hemen sulu süt geliyor bide birini emerken öteki bi sızıyla akmaya yelteniyor durduruyorum ama emmemiz en fazla 5 dk falan oda tek meme..

maşallah nevyas erkekler öyle daha iştahlı oluyor
arkadaşım 3.5 aylık bebeğine balık bile tattırdı onun da oğlu var nasıl ağlıyordu daha versin diye
sende zorlanmıcaksın belli ben daha yoğurt kaşar elma muz falan tattırdım
hımmm aşureyi çok sevdi

Geçen 10 ml veyve suyu verdim bitti de biberonu aldım diye yıktı ortalığı inşallah severler dediğin gibi yiyen çocuk kolay olur.ben yediğim çorbalardan,yemek sularından,meyve suyu,yoğurt aşure ama çok az veriyorum ağır gelmesin diye.

Oğlanı uyuttum kafamı dinliyorum :)) görümcemede uyuz oldum ayrıca

bende dün kaynanaya uyuz olduydum

Kızlar ben çoğunlukla online görünüyorum ama pek bakamıyorum arada hemen bakıp çıkıyorum zaten bi msj yazıyorum dönüp 2 saat sonra sonraki mesajları okuyabiiliyorum

ben hep onlineım bakıom hep yazan yk

walla ben kimseyi unutmadım hep buralardayım. kızım kucağımda yazcam die cebelleşiom
Hem yazmıyorsunuz diyorsunuz hemde yazıyorum yazıyorum cevap yok ee sorun ne
ben kızı uyutuodum anca yazdım alıntı yapı seçtim yazdırtmadı bi uyuttum geldim.
siz başladınız mı tatmaya yiyecekleri
ben başladım ufaktan her yediğimden az veriom. bugun bi damlacık patates verdim yedi bişe olmaz demi minnacıktı :)
[

Ben arada sıkıyorum önden hemen sulu süt geliyor bide birini emerken öteki bi sızıyla akmaya yelteniyor durduruyorum ama emmemiz en fazla 5 dk falan oda tek meme..

Lara da öyle sadece kaka yapacağı zamanlarda uzun emiyordu 3. ayında ama ne zaman versem emiyordu yarım saatte bir emiyordu
bu son hafta değişti uzun emmeye başladı ama ara uzadı 1.5-2 saati buldu
emme süresi bayağı uzadı memeler dolmuyor ama artık sık emmediği için üretim azaldı galiba

benimkide verdikten sonra tadı hoşuna giderse elime bakıo

meyveyi püre halinde 4. ayda rahatça verebiliyorsun ama ben daha vermedim
meyve suyu tattırdım sevmedi sonra ben içip ona uztınca içti
benim yemekler hep acılı ekşili ya da baharatlı oluyor veremiyorum
bende mercimek tanesi kadar veriyorum

ece sen hiç konuşma senin kızın obez
iştahlı bebeğe bakarsın kolayca
sen hiç korkma artık

kızlarrr ben adettt oldummmmmmmmmm yuppiiiiiiiiiiiiii artık nasıl özledim adet olmayı siz anlayın bir mutluluk bi neşe bi enerji :))))

selammm
seni ne zaman görsem gidip çikolata yiyorum
nutellanın dibini buldum senin yüzünden dur gidip alayım mutfaktan

selammmm nie kızzz :))) bende bıraktım mecburenn nutellaaaaaayııı çünküm kociş hesap yaptı 3 haftada toplam 1,5 kilo nutella yemişimm yuh banaaa:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…