2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

hanımlar ya ne dicem. dün gece ekim anneleri topimize girdim. taa baştan neler neler yazmışız. şimdi o yazıların altında tickerımızda bebişleirmiz 3 ay oldu çok garip oldum

kızlar sızlere bırsey sormak ıstıyorum benım oglumun atesı ıkı gündür popdan 38.5 agzının suları akıyor sdiş etlerıde kabarmıs gıbı böyle acaba diş mı çıkaracak anlamadım çok huysuz dişi için erken deglmı doktora götürdüm kokrma bu çok hafıf bır ates dedı surup verdım ılık duş yaptım 37.9a düştü ama çıkarsa yıne korkuyorum

gülayşe sebzemeyve emziği güzel gibi görünüyo ama içine portakal mandalina armut elma koydunu düşünsene meyveyi ısıramıcak ama sular akıcak kollarından aşağı ohohoh en sevdiğim şey yapiş yapiş :))) valla döverim ver eline elmayı kemirsin dursun

sağol cnm

evet eksik olmasın normal insanlar gelsinde möhüm deil ben musafiri seferim.

HAYIRLISI OLSUN CANIM yanlız adamlar ordayken özelllikle belirt kapı düşme yapmasın bende kapıyı yaptırdık 1 hafta sonra kapıancak 40 derece açılıyodu zor girip çıktık yaptırana kadar kapı düşmüş aşağı yere sürtüyo açılıp kapanmıyodu

hanımlar ya ne dicem. dün gece ekim anneleri topimize girdim. taa baştan neler neler yazmışız. şimdi o yazıların altında tickerımızda bebişleirmiz 3 ay oldu çok garip oldum

bende bakmıştım biara tarihimi bildiğim için bende burdayım inanmıyorum falan ilerleyen sayfalarda doktora gitmeye ödüm kopmuş ya orda değilse ya boşsa sora ya kalbi atmassa amaniiinn
çok değil 15.20gün sora düşerler 2011 ekim anneleri

mrb annecikler rüzgar ata ile bilgisayar paylaşıyoruz tv. bilg. fot makinesi gibi aletlere deli oluyor bizimki

şimdide ekrana bakarken kendi eli ile benim kolumu kokteyl yaptı kendine takılıyo

gaz sancılarımız haifledi birazdaha ben gaz prof. oldum o ayrı konu tabii

kucak istememiz hat safhada ana dizinede biraz duruyor tabii gözü beni takipte hep..

olsun oğluşum iyi olsun da sorun dil artık kucamda olmazsa ben onu arıyorum zaten

sizinkiler de aynı mı?

geçmiş olsun.takip edeceksin.çok fazla giydirme istersen.alışmamız lazım hastalıklarla baş etmeye.allah kötü hastalıklardan korusun yavrularımızı.diş olayı için bencede erken

benimkide durmuyor ana kucağında.oturur vaziyete gelince belki kullanır.benim kız minderinde durmayı daha çok seviyor kolunu ayağını daha raht hareket ettiriyor,oyalanıyor bayaa.

benım oglumda sureklı kucak ıstıyor napıcam bılmıyorum sesler cıkarıyor almayınca kızıyor bana dudagınıbukuyor hemen

bizimki beşiğinde yatmaktan da hoşlanmıyor pek gerçi geceleri yanımda yatıyor ama gün içinde koltuk tepesinde uyuyor..

tabii kısa süre sonra koltuk da yatamicak şimdiden dönmeye başladı yavaştan..

kızlar markafoniye üye olanlar varsa şimdi çocuk kıyafetleri var 6 aylıktan itibaren var kızlar için çok güzel kıyafetler var

selam kızlar..benim kızımda cok gazlı bi bebek.bide kucaga cok alıstı.naapcam bilmiyorum.ana kucagı almamıstım ben.gündüzde yanımda kucaga cok alıstı artık ayakta gezmek istiyo sürekli.bende salıncak arastırıyodum sizi gördüm.daha ufak salıncaklar var ama ondada 8 aya kadar kullanabiliyo.yer kaplamasın diyodum ama onlarda bide sürekli yatar pozisyonda hem de daha pahalı.
loveli senin salıncak güzelmiş.kullananlarda var memnunmuş bende onlara bi bakıyım bari.

6 aylık bebeği babası susmuyor diye kafasına biberonla vura vura öldürmüş .insanlar giderek canileşiyor .yavrucak melek oldu şimdi.offf dünyaaaaaaaaa

daha gelmedi merak ediyorum nasıl diye jonny ve melis benim aldığımın üst modelini kullanıyorlar onlar çok beğeniyor memnun

kızlar markafoniye üye olanlar varsa şimdi çocuk kıyafetleri var 6 aylıktan itibaren var kızlar için çok güzel kıyafetler var

bugünün ürünlerinde göremedim ben dünün ürünlerinde var bir marka ama erkek çocuk kıyafetlerini beğenmedim kızlarınki güzel evet..

canım ben başında durup sürekli konuşuyorum o biraz oyalıyor bazen müzik açıyorum ondan da hoşlanıyor...

salıncaklar güzel ama pratik gelmiyor bana pek aslında ana dizi hem küçük hemde hafif daha küçük olmasına rağmen bende kısmen işe yaradı büyüdükçedaha çok kullanıcağımı düşünüyorum

ii deidn bak adam mermer almaya gitti gelsin söleyem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…