bende bakmıştım biara tarihimi bildiğim için bende burdayım inanmıyorum falan ilerleyen sayfalarda doktora gitmeye ödüm kopmuş ya orda değilse ya boşsa sora ya kalbi atmassa amaniiinn
çok değil 15.20gün sora düşerler 2011 ekim anneleri
kızlar oyuncakları tutmaya basladımı sızınkıler ben elıne verıyorum 10 20 sn tutuyor atıyor hemen
kızlarrr ben adettt oldummmmmmmmmm yuppiiiiiiiiiiiiii artık nasıl özledim adet olmayı siz anlayın bir mutluluk bi neşe bi enerji :))))
benim oğlum öyle gazlı ki hiçbirşey yiyemiyorum neyle beslendiğime ben bile şaşırıyorum hala gazlı hala gazlı. sütüm iyi maşallah ama tatlıya çok yükleniyorum belki ondandır. geçen ay da 850 gr almış fena değil dedi doktorumuz. ama bu akşam gazları öldürüyor bizi.
kızlar benim bebeğim çok gazlı özellikle sabahları müthiş gaz sancımız oluyor. bende ayaklarının altına sıcak su torbası koyuyorum rahatlıyor ve uyuyakalıyor. sizce bir zararı olurmu
günaydın kızlar nasılsınız bugün oğlumu götürdüm kontrole rutin kontroller kilomuz 5,490 dı 6,600 olmuş boyumuz 58 cm di 63 cm olmuş iyi dimi kızlar :44:
daha gelmedi merak ediyorum nasıl diye jonny ve melis benim aldığımın üst modelini kullanıyorlar onlar çok beğeniyor memnun
ben üyeyim hemen bakayım erkekler için de vardır belki :)kızlar markafoniye üye olanlar varsa şimdi çocuk kıyafetleri var 6 aylıktan itibaren var kızlar için çok güzel kıyafetler var
kızlar oyuncakları tutmaya basladımı sızınkıler ben elıne verıyorum 10 20 sn tutuyor atıyor hemen
benimkide öle ama dönenceye yada oyun halısında oyuncaklara uzanıp çarpıo onlara denk getirmeye çalışıo.
bizimkide yeni yeni başladı...bir hafta önce dokunmaya çalışıyordu.2 gündür çıngırağını tutunca bayağı bırakmıyorçok hızlı gelişip değişiyorlar...1 hafta sonra gör bak sen onu neler yapacak kuzucuk.
salıncağı 74liraya aldımm canım
erkeklerinki güzel değil doğru kızlarınki güzel kıyafetler
melis üye misin değilsen davetiye yollayayım sana
eymen efe yle demirin arası 4 gün sanırım.bak bir kaç güne yapar oda.hergün değişiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?