2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

demi yaaa kaydettim sayfayı okuyup tarihleri kaydetçem deftere yazcem. hiç not tutmamışım

ne hızlısınız kızlar ya bebekle bile maşallahyetişemiyorum walla size...

kızlarrr ben adettt oldummmmmmmmmm yuppiiiiiiiiiiiiii artık nasıl özledim adet olmayı siz anlayın bir mutluluk bi neşe bi enerji :))))

gözün aydın bitter dün bende oldum ama ne diyeyim senin kadar sevinmedim ne bileyim aylardır rahattık be...gerçi korunma açısından daha güvenli böylesi bebişler çok küçük daha:18:

bizimkide gazlıydı bayağı ama 15 gündür sanki iyice geçti gibi...biz ilk önce zinco ile başladık sonra sab simplexe geçtik o çok rahatlattı.sen ne veriyorsun?ayy inş.sizinkide çabuk geçer çok zor.hem sana hem bebişe...

kızlar benim bebeğim çok gazlı özellikle sabahları müthiş gaz sancımız oluyor. bende ayaklarının altına sıcak su torbası koyuyorum rahatlıyor ve uyuyakalıyor. sizce bir zararı olurmu

yok canım zararı biz ayrıca karnınada koyuyorduk ama çok sıcak yapma ılık olsun...karnınıda saat yönünde ov elma yağı ile,topuğunada sür oda iyi geliyor.gazlı bebek zor valla...

günaydın kızlar nasılsınız bugün oğlumu götürdüm kontrole rutin kontroller kilomuz 5,490 dı 6,600 olmuş boyumuz 58 cm di 63 cm olmuş iyi dimi kızlar :44:

gayet iyi kilosu oğluşunun.benim oğluşumla aynılarbizim doktorumuz bu tartımlara iri gidiyor dedi.rahat ol sende...maşallah hepsine

daha gelmedi merak ediyorum nasıl diye jonny ve melis benim aldığımın üst modelini kullanıyorlar onlar çok beğeniyor memnun

senin aldıgının fiyatı ne kadar.güle güle kullansın oglun.

canım ben başında durup sürekli konuşuyorum o biraz oyalıyor bazen müzik açıyorum ondan da hoşlanıyor...

salıncaklar güzel ama pratik gelmiyor bana pek aslında ana dizi hem küçük hemde hafif daha küçük olmasına rağmen bende kısmen işe yaradı büyüdükçedaha çok kullanıcağımı düşünüyorum[/QUOTE]

benim kız da sürekli konusup agu agu yapmayı cok seviyo.bende bayılıyorum tabi o haline.dedigin gibi salıncaklar pratik degil ama anadizi almak içinde geç kaldım.salıncakta alırsam uzun süre kullansın istiyorum.

kızlar markafoniye üye olanlar varsa şimdi çocuk kıyafetleri var 6 aylıktan itibaren var kızlar için çok güzel kıyafetler var
ben üyeyim hemen bakayım erkekler için de vardır belki :)

kızlar oyuncakları tutmaya basladımı sızınkıler ben elıne verıyorum 10 20 sn tutuyor atıyor hemen

melisesra ben playskooldan pofuduk kutucuk aldım onu evirip çeviriyo elinde ağzına felan götürüyor şimdilik

kızlar oyuncakları tutmaya basladımı sızınkıler ben elıne verıyorum 10 20 sn tutuyor atıyor hemen

bizimkide yeni yeni başladı...bir hafta önce dokunmaya çalışıyordu.2 gündür çıngırağını tutunca bayağı bırakmıyorçok hızlı gelişip değişiyorlar...1 hafta sonra gör bak sen onu neler yapacak kuzucuk.

pekı canım kendımı uzanıyor senmı verıyorsun elıne

benimkide tutamıyo uzanıp.aynen rasgele vuruyor oyun halısına ama eline ben verince uzun tutuyor.oda 2 gündür ama...

salıncağı 74liraya aldımm canım
erkeklerinki güzel değil doğru kızlarınki güzel kıyafetler
melis üye misin değilsen davetiye yollayayım sana

tutar o minik elleri ile...gelişimleri çok farklı oluyor bebeklerin.benim arkadaşlarımın 10 aylık bebekleri var.birinin ağzında 8 diş var ama tutunarak bile basmıyor,diğerinin 4 dişi var ama neredeyse yürüyecek...eninde sonunda yapıyorlar aynı şeyleri..sadece zaman farkıyla...

sinir oldum..az önce kızımla markete gittik.. kızım arabada uyuyo marketteki tartıda çalışan kız sevmye başladı çoçuk uyuyo elini tutuyo öpüyo..uyanır uyanmasın dedim.uyandı dioo..adını soruyo...ne biliyim ya bi garipti...çok rahatsız oldum...uyandırdı resmen çoçuğu..bide yüzünden öpmüyorum yüzü kurur diyo..bende öpülmez zaten bu kadar çoçuk dedim... yok bide öpseydin...çok garipti ya...tuhaftı yani...valla korkuyorum dışarı çıkarmya...

insanlarda bi tuhaf...minicik bebek ne elersin ki bende 40 günlükken eşimin dayısına sinir olmuştum.bize gelmişlerdi bide yatılı biz kıyıp öpmüyoruz adam bide sigara içip öpüyordu yüzünü durmadan.kaç kere yüzüne söyledim elinden aldım yok.sinir olmuştum.kaynanamda uyandırır uyuyan çocuğu hep göremiyorum diye.bide fotoğraf hastası çocuğu haşat ediyo ya.allahtan ayrı yerlerde oturuyoruz çok gelmiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…