2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

560 gr almış
niye kilo almıyor bu kız
çok mu hareketli acaba
ben hep bakıyorum arkadaşlarımın bebekleri bu kadar hareketli değil

allah allah benim doktorum sadece anne sütüyse 600-800 arası almasını bekleriz diyor. 560 gr çok da az değil aslında. benim kızım da sınırda aldı son ay, bu ay da çok almamış gibi duruyor, daha tartılmadık ama.

ben biraz daha savaşırım herhalde mama vermemek için. ben de gidip yoğurt yiyeyim bari :)

selam kızlar nasılsınız ben pek giremiorum nete bu aralar.çok düzensiz bir hayat yaşıorum doğumdan beri.gerçi ben doğumdan öncede pek düzenli yaşıyamıodum ama neyse... :))) hiç bişeye yetişemiorum evim berbat durumda pazar yeri gibi kızımla girdiğim her oda pazar yerine dönüyoo.bide bu aralar çok kusuo günde beş altı kez üstünü değiştirdiğim oluyo.anca kızıma yetişebiliorum yani ev işlerine bakamıorum pek sizde aynı durumdamısınız???

aynen hiçbirşeye yetişemiyorum bende 1 haftadır yerleri silicem hep aksam oluyor dermanım kalmıyor

aynen hiçbirşeye yetişemiyorum bende 1 haftadır yerleri silicem hep aksam oluyor dermanım kalmıyor

ben akşamları kocişe veriom oda anca bi saat tutabilio o sırada ne yapabildiysem artık. genelde görünen yerlerden başlıom daha fazla tutarsa ince işlere giriom napim. gelende idare etsin artık.

Benim oğlanın uykusu 10 gündür değişti yaa bugun beni yine çileden cıkardı sesimi yüksektıyorum dayanamayınca oğlanla ne yapım vala içime sinir giriyor beşiğine yatırıcagım zaman kıyameti koparıyorrr hep eltinin yüzünden aynı onun söyledıgı gibi oldu yavrum kendı cocuklarını öyle yatırınca cırlarlarmışşş ..ALLL İŞTE GÖRR BENIMKIDE CIRLIYOR ARTIK GÖBEK ATABİLİRSİN
3 AY ÜSTÜNE BEŞİĞİ İLK DEFA SALLANMA AYARINA ALDIM sallamıcam diye inat ederken sallamak zorunda kalıcam sanırım 10 gün inat ettim direndim ama hem cocuk hem ben perişan olduk paşam ne guzel tek basına uyuyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…