ne olacak sonumuzbu arada bişey sorcam kızlar kızım bi süredir çok kusuo ve bazen sarı oluyo rengi neden oluyo acep :44:
ben akşamları kocişe veriom oda anca bi saat tutabilio o sırada ne yapabildiysem artık. genelde görünen yerlerden başlıomdaha fazla tutarsa ince işlere giriom napim. gelende idare etsin artık.
bızde oglumla gunduzlerı yapısık ıkız gıbıyız kucaga almayınca aglıyor hep kucak ıstıyor alıyuorum susuyor yerıne koyucam baslıyor aglamaya 3 gundur ev supurcem bı supuremedım :))))
melis kucakcı dönemleri sanırım benim oğlanda öyle anakucagına koyar koymaz ıngaaaa:86: baktım böyle olmuyor süpürgeyi acıyorum sesini duyunca aglaması duruyor.. yemek yapıcagım zaman anakucagına mutfga tasıyorum yada yemek yıyecegım zaman .tlfdan apaçi yada başka müzik acıyorum susuyor :) hıc aglamıyor denedinmi müzik
allah allah benim doktorum sadece anne sütüyse 600-800 arası almasını bekleriz diyor. 560 gr çok da az değil aslında. benim kızım da sınırda aldı son ay, bu ay da çok almamış gibi duruyor, daha tartılmadık ama.
ben biraz daha savaşırım herhalde mama vermemek için. ben de gidip yoğurt yiyeyim bari :)
selam kızlar ben bu aralar yaşıyormıuyum yaşamıyormuyum belli değil oğlum birden memeden soğudu anca uykuluyken emiyo istemiyor delirecem ya niye böyle oldu anlamadım
mrb kızlar. bebişlere kan damlası kullanıyor musunuz? ben sadece dvit ullanıyorum. kan damlası yazmadı dr.umuz? sizler kullanıyorsanız ne zaman başladınız?
Benim oğlanın uykusu 10 gündür değişti yaa bugun beni yine çileden cıkardı sesimi yüksektıyorum dayanamayınca oğlanla ne yapım vala içime sinir giriyorbeşiğine yatırıcagım zaman kıyameti koparıyorrr hep eltinin yüzünden aynı onun söyledıgı gibi oldu yavrum kendı cocuklarını öyle yatırınca cırlarlarmışşş ..ALLL İŞTE GÖRR BENIMKIDE CIRLIYOR ARTIK GÖBEK ATABİLİRSİN
3 AY ÜSTÜNE BEŞİĞİ İLK DEFA SALLANMA AYARINA ALDIMsallamıcam diye inat ederken sallamak zorunda kalıcam sanırım 10 gün inat ettim direndim ama hem cocuk hem ben perişan olduk paşam ne guzel tek basına uyuyordu
kızlar 2 gündür giremiyordum moralim çok bozuk,bilgisayarımı virüs işgaline uğradı,pislik bir sürü dosyamı yemiş,giden gitti ama resimlerim yok oldu,kızlarımın resimleri,üniversite resimlerim eşimle olan ailem arkadaşlarım hepsi yok oldu,ağlamaktan mahvoldum çok üzgünüm çooooooooooooookkkkkkkkkkk
Benim oğlanın uykusu 10 gündür değişti yaa bugun beni yine çileden cıkardı sesimi yüksektıyorum dayanamayınca oğlanla ne yapım vala içime sinir giriyorbeşiğine yatırıcagım zaman kıyameti koparıyorrr hep eltinin yüzünden aynı onun söyledıgı gibi oldu yavrum kendı cocuklarını öyle yatırınca cırlarlarmışşş ..ALLL İŞTE GÖRR BENIMKIDE CIRLIYOR ARTIK GÖBEK ATABİLİRSİN
3 AY ÜSTÜNE BEŞİĞİ İLK DEFA SALLANMA AYARINA ALDIMsallamıcam diye inat ederken sallamak zorunda kalıcam sanırım 10 gün inat ettim direndim ama hem cocuk hem ben perişan olduk paşam ne guzel tek basına uyuyordu
ya neden sallama olayına korkunç birşeymiş gibi bakıyor herkes
2 dak. sallanınca uyuyorlar zaten
hafif sallamanın bebek için iyi bile olduğu söyleniyor
ben 2. ayından beri kucağımda ya da ayağımda sallıyorum
ya da yanında yatmam gerek kızımın uyuması için
bencede ayağıma koyuyorum uykusu varsa küt die gidiyo zaten
kucağa almayın alışır
uuuyyy öle sevimliki bikaç ay sora istesenizde durmucak bol bol kucağınıza alıp bu minnoşluklarının tadını çıkarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?