2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ne olacak sonumuz bu arada bişey sorcam kızlar kızım bi süredir çok kusuo ve bazen sarı oluyo rengi neden oluyo acep :44:

allah yardımcımız olucaktır bi düzene oturtucam dıyorum güç kalmıyo üstelik eşim her işe yardım ettıgı halde benim işler milletin gözünden bitmiyorr çekemiyorlar eşimin yardım etmesıne..

benim oğlan doğdugundna beri kusuyor canım çok nadir sarı oluyor genelde beyaz kusuyoruz .
sizin bir süredir başlamış bilemiyorumki canım dr gittiginde sorarsın ben sormustum rengını falan sormadı dr :)

bızde oglumla gunduzlerı yapısık ıkız gıbıyız kucaga almayınca aglıyor hep kucak ıstıyor alıyuorum susuyor yerıne koyucam baslıyor aglamaya 3 gundur ev supurcem bı supuremedım :))))

ben akşamları kocişe veriom oda anca bi saat tutabilio o sırada ne yapabildiysem artık. genelde görünen yerlerden başlıom daha fazla tutarsa ince işlere giriom napim. gelende idare etsin artık.

aynen canım gelipte bize gülen bizden beter olsun :)))))
Benim eşim sabhta aksamda yardımcı oluyor ama yınede bitmıyor işlerim ya
bulaşık makınası boşlatır.süpürge aç desem açar.çamasır asar.toplar.ütü nadir yemek yapmama yardım eder. masa hazırlar ..balkon ona aittir yıkama.daha çok şeyy saymaya utanıyorum ..sen ne yapıyosun diceksiniz ama vala bitmiyo yardım etsede işler..eltim çekemiyor ondan bitmiyo işler :) cunku zamanında kocası cocugunu kucagına tutturamazdım iş yapamazdım dıo ..sımdı esımın bana yardım ettıgınıde biliyor gözden ya birbirimize sataşıyoruz yada bi yerimize bişi oluyor

bızde oglumla gunduzlerı yapısık ıkız gıbıyız kucaga almayınca aglıyor hep kucak ıstıyor alıyuorum susuyor yerıne koyucam baslıyor aglamaya 3 gundur ev supurcem bı supuremedım :))))

melis kucakcı dönemleri sanırım benim oğlanda öyle anakucagına koyar koymaz ıngaaaa:86: baktım böyle olmuyor süpürgeyi acıyorum sesini duyunca aglaması duruyor.. yemek yapıcagım zaman anakucagına mutfga tasıyorum yada yemek yıyecegım zaman .tlfdan apaçi yada başka müzik acıyorum susuyor :) hıc aglamıyor denedinmi müzik

ben sabah kalkıyorum gece yatana kadar hep muzık acık:)))
ya bızımkı uykusu gelınce illa agzında emzık kucagımda uyıcak fena alıstı

selam kızlar ben bu aralar yaşıyormıuyum yaşamıyormuyum belli değil oğlum birden memeden soğudu anca uykuluyken emiyo istemiyor delirecem ya niye böyle oldu anlamadım

Pİkecim ne bileyim doktor ne derse yapıyoruz baktım normal sınırlar içindeyiz prematüre gibi değiliz ama acaba Lara pre. doğdu diye mi bu kadar ince eliyor
benim kızıma biz daha önce mama denedik Lara ne mamayı ne biberonu istemiyor
bakalım ilk doğduğunda denemiştik kusmuştu her seferinde
belki şimdi alırx

selam kızlar ben bu aralar yaşıyormıuyum yaşamıyormuyum belli değil oğlum birden memeden soğudu anca uykuluyken emiyo istemiyor delirecem ya niye böyle oldu anlamadım

napmayı düşünüyorsun peki
sarımsak yesen belki işe yarar
bebekler sütün tadını seviyormuş anne sarımsak yediğinde

mrb kızlar. bebişlere kan damlası kullanıyor musunuz? ben sadece dvit ullanıyorum. kan damlası yazmadı dr.umuz? sizler kullanıyorsanız ne zaman başladınız?

bizim de adımız kayra :)) biz bugün kontrole gittik rengi soluk biraz dedi kan damlası verdi ama ben kendim de düzenli kullanmamıştım sezaryen sonrası o yüzden belki bize erken başlamış olabilir

canım ben zannetmiyorum bu aylarda bir bebeğin kendi başına uyuyacağını çok çok ağlamayınca.eskiden hiç birşeyn farkında değildi bebekler.şimdi gözler fıldır fıldır,herşeyin farkındalar,benimki ya emerken ya da kucağımda tv bakarken uyuyor.akşamları huysuzlaşıyor uykusu gelince benimde çok ağlatmaya içim el vermiyor.5-10 dk hafif sallama ile uyutuyorum.hepimi böle büyümedikmi.çok kasma bence kendini

ya neden sallama olayına korkunç birşeymiş gibi bakıyor herkes
2 dak. sallanınca uyuyorlar zaten
hafif sallamanın bebek için iyi bile olduğu söyleniyor
ben 2. ayından beri kucağımda ya da ayağımda sallıyorum
ya da yanında yatmam gerek kızımın uyuması için

kızlar 2 gündür giremiyordum moralim çok bozuk,bilgisayarımı virüs işgaline uğradı,pislik bir sürü dosyamı yemiş,giden gitti ama resimlerim yok oldu,kızlarımın resimleri,üniversite resimlerim eşimle olan ailem arkadaşlarım hepsi yok oldu,ağlamaktan mahvoldum çok üzgünüm çooooooooooooookkkkkkkkkkk

veri kurtarma programı var kurtarabilirsin belki resimlerini
bir dene istersen
ya da 200-300 tl ye kurtarıyorlar bilgisayarcılar

sabret kuzum sallama nazar olmuş çekememiş eltin. benimkide bazen çıldırtıo ben emziği veriom güzelce kundaklıom ayama koyuyom üstüne pış pış yapıom uyuyo. hem bacaklarımdan ısnınıo hem daha rahat uyuyo bazen omzumda bazen kucağımda. sallama sallasanda çok sarsmadan hafif hafif salla öyle alışmaz hem. çok zor olur kilo aldıkça.

bencede ayağıma koyuyorum uykusu varsa küt die gidiyo zaten
kucağa almayın alışır
uuuyyy öle sevimliki bikaç ay sora istesenizde durmucak bol bol kucağınıza alıp bu minnoşluklarının tadını çıkarın

aynen bende bunu düşünüyorum Sibelcim
24 saat yapışık yaşıyoruz
bileğim sakatlandı kucakta taşımaktan
doktor ameliyat dedi yine bırakmıyorum
taşıcam kucağımda hevesimi alıcam yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…