gülsencim siteyi link atarmısın bir site buldum ama daha çok forum tarzıında sanırım
memem çatladı çoookacıyor zeytinyağı geçirmedi ne yapayımmmmmmmm
hıı teşekkürler canım şimdi okudum yazıyı sağol okuma yazma öğrenmiş olmaları ilginç gerçekten ben bugece vakit bulursam yazarlarından başlayarak bir incelim
prof. sabiha paktuna keskinin kitabını edindim bende valla bu kadını şimdilik tek geçerim..
off emzik verdiğime çok pişmanım ya, atıcam emziklerini sanırımçok ağlayacak ama napiim
(bir gün emzik vermemeyi denedim, kendini yırttı cadı, keşke hiç vermeseymişim)
"Benim kızım Öykü de 28 aylık ve hala emiyor ve emzirmekten dolayı ben çok mutluyum. Ben çalışan bir anneyim. Kızım henüz 55 günlükken iş başı yaptım. İşe başlarken, stresten, kızımı bırakıp gideceğim üzüntüsünden, benden bir damla süt bile gelmedi ama yılmadım, sürekli sağdım, sağdım, gece gündüz birbirine karıştı ama işbaşı yaptığımda 1-2 biberon süt hazırlamıştım. 1.5 saat süt iznim de olduğu için sabahları bir saat, öğlenleri de yarım saat izin alarak, (işyerim evimize 45 dk uzaklıkta) her öğlen gidip kızımı emzirdim ve geri dönüp işbaşı yaptım. Çok yoğun ve yorucuydu, hiçbir zaman şikayet etmedim. Çalıştığım saatlerde de işyerinde sütümü sağarak, ertesi günün sütünü hazırladım. Zaman zaman biberon tutmadığı oldu, babaannesi saolsun kaşık kaşık verdi sütü ve böylece ilk 6 ay sırf anne sütü ile besledim güzel kızımı.
Anlattığın gibi zaman zaman benimde sütümün az geldiği olmuştur ama ne olursa olsun, hiçbir zaman mama ve emzik vermedim.
Hala Öykü, seninleyken fazla yemiyor, artık sütten kes deseler de, biliyorumki, " marketlerde bulunamayacak tek şey anne sütü" neden kızım emmeyi severken, ben emzirmekten vazgeçeyim ki.. Kim ne derse desin, kulaklarımı tıkıyorum ve kızımı emzirmeye devam ediyorum. Birgün gelir, kendi bırakır biliyorum.
Sevgilerimle
Perihan Özdemir"
bnde calssamda hep sut sagmayı ıstıyorum isyerinde olmadı sagarım kardesım alır getrr dıye dusunuyorum akşmda erkn cıkarım dıye hayal edıyorum benımkıemzık almıyo almasınıda hıc ıstemıyom zaten emzik vermezsen bır kacgun unutur canım ama o 2 gun cok zor gecer 2 yasından snra emzrmenın bı faydası yok ama netde öle okumuştum ben
gülsencim siteyi link atarmısın bir site buldum ama daha çok forum tarzıında sanırım
kızlar sizin bebişlerde banyo yapınca korkuyorlarmı öncde öok rahat yıkıyoduk sakinde bikaç defadır acaip aglıyo kızım yaa
memem çatladı çoookacıyor zeytinyağı geçirmedi ne yapayımmmmmmmm
canm bebekler bi düzene alışınca farklı ortamda farklı kişilerde falan rahatsız oluyorlar.
4 aydan itibaren genelde demir damlası veriyorlar. senn daha 1 ayın var. diğer kontrolünde verirler
bence de 1 yaşına kadar emzirmek çok iyi olur. Ben 6 ay sadece anne sütü verdikten sonra işe başlayacağım. Ama akşamları ve gece mutlaka emzirmeye devam etmeyi düşünüyorum.1 yaşına kadar bile emse çok sevincem. çalışırken emziren çok var, devam edebiliriz inşallah.
emziği de unuturcam sanırım ama çok ağlıcak, içim gidiyor onu üzcem diye
bakalım
kızlar merhabalar...
ben doğum yapalı 3 ay olacak hala pskolojik olarak tam rahatlayamadım,içinizde benim gibi olan var mı...gebelik çok sorunluydu,depresyondaydım,şimdide başka türlü,garip hissediyorum kendimi...
arıburnu ilaydacem kızlar hayatımızın miladı oldu bebişlerimiz emin olun hepimiz aynı sorunları yaşıyoruz tamamen farklı bir yaşam tuvalete girerken bile aklımız hep orada değil mi:)ama bir karar verdik ve anne olduk bunun tadını çıkarmaya bakalım nasılsa uflayıp puflamak bişeyi değiştirmeyecek bebişlerimizle mutlu olalım ben öyle yapmaya çalışıyorum ki bu güne kadar hiç evde oturmamıştım okul iş derken bu sene işe de bir yıllık bi ara verdim beni düşünün evde oturmak ne kadar zor geliyor anlatamam
arıburnu benim de annem neredeyse hep yanımda ama o ev işleriyle ben oğluşumla ilgileniyorum böylesi daha iyi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?