2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

anladım canım...bizim ki de ağlamaz inşallah...haftaya da bizim var....bende sorayım bir demir ilacını hiç bahsetmedi doktorum bana...
evet ya yapalım artık bişeyler. genelde gidilen yerler hep aynı zaten ankarada. alışveriş merkezlerinde bebek odalarında karşılaşmadan buluşalım bi gün:)))

olur tabi...ayarlıyalımda şöyle.. ilk başta bana gelirsiniz ev buluşması olur... havalar ısınınca çıkarız gezmeye dışarı...

cnm benim geçmiş olsun çok. inş. karşılanır kaybınız.

sizin bu ay başlamanız gerekiyor zaten
benim doktorum bebeklerin zeka gelişimi konusunda fazla kıl sanırım
kabız da olsa kullanıcaz zekasını %10 yükseltiyor dedi
bu oran çok büyük zaten bende kullanıyorum
4. demir ilacının tadını beğendi Lara onu kullanıyor şimdi

kızlar kac satte bir alt alıyorsunuz ? benim oğlan iyice nazlandı kızmaya basladım bezı az dolu ols abile temiz olsun istiyor huysuzlaşıyor huzurlusuz oluyor 2 satt en fazla 3 satte değişiyorum gecede 3 te ve 6 ta alt degısme luyor.. butun gunum alt açma.emzir gaz uyut geçiyor benmi böyleyim sizde bylemısınız kendıne vakit ayıramıyorum..

geçmiş olsun canım çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun umarım herşey yoluna girer

fatma cnm çok geçmiş olsun

geçmiş olsun sıkma canını sizlere bişe olmasın herşey hallolur

canım geçmiş olsun yaa

hepinizden allah ragzı olsun verende allah alanda allah bunada şükür toparlamaya çalışıyoruz ...

ayın 18ınde 3 aylık olucaz bakalım kackılo olmuşuz pişiğe çözm buldum bol bol havalandırıyorum primanın uyu oyyna bezini aldım belkide ondan gecti evybaby alıckım hıc bır marketde bulmdım kuzen kullanıyor çok memnun ama hıc bır marketde yok mıgrosada bıle 4 numarası yok :)facede sayfa actım gecenlerde beğenirseniz çok mutlu olurumhttp://www.facebook.com/home.php#!/pages/Kadinlarla-bizbize-blog/125792137487479

hadi ya bak bunu bilmiyodum arayım bakayım niye dememiş bize??

adı ne canım laranın tadını beğendiğinin bende ondan alayım...

ankara ya atanırsam bende isterim davettttt

baktım da canım sayfanın rengini değiştir hiç bir eşy okunmuyor!!!

işallah çok saol 3 ay snra işe gtcem offf bırakıp gtmk cok zor geliyoooo off 10 saat calışıyorum az olsaydı dert etmezdım

herkes aynı korkuyu yaşıyo galiba ya nasıl bırakıp gitcem diyorum bende valla geçen bi kuaföre çıktım onsuz 1 saat falan sürdü ay öldüm yolda keşke çıkmasaydım ağladımı acıktımı üfff paranoyak oldum heeeee iş olunca napcaz bilmem senin bide 10 saat gerçekten çok muş

hadi ya bak bunu bilmiyodum arayım bakayım niye dememiş bize??

adı ne canım laranın tadını beğendiğinin bende ondan alayım...

ferrum şurup kullanıyoruz şimdi
ama en iyisi ve ne yazık ki tadı en kötü olanı ferro sanol
bizim doktor genç ama kıl biraz
adama bakınca dahiye benziyor zaten
sanırım biraz obsesif bebeklerin zeka gelişimi konusunda
sen de sor bakalım ne dicek
ben şimdi akıllı bebekler akademisi kitabını bekliyorum
çalışmalara başlıyoruz kızımla

kızlar ben çıkıyım işleri toparlıyım bi saat sonra mesaim bitiyo oğluma kavuşcamhepinize iyi akşamlar diliyorum

ankara ya atanırsam bende isterim davettttt

tabi canım tayinin çıkmasa da bekleriz haymanadan...

aa süper gülsen o kitabı bende istiyorum..eline geçerse bilgi verrsen süper olur....aradım kan ilacına kan değerlerine bakıp söylicem dedi şimdi...ben gidiyorum pazartesi dedim...o zaman yavaştan başla dedi...yavaştan ne demekse:)))

benim kız kakayı yapar yapmaz değiştireyim diye bağırmaya başlıyor
sanki kokudan anlaşılmıyor kaka yaptığı
çişte sorun olmuyor
ben gece altını almıyorum kaka yoksa

ferrum şurup alacaksan ben 1 çay kaşığı veriyorum şimdi
kitap yok satıyor
kendi sitesinden buldum nihayet
her ayın oyunlarını yazarım buradan size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…