kızlar gögsumun acısı gecmedı emzrrken canım gıdyo bıde yara oln yer şişmiş ucu değil koyu yer varya orası fecı durumda napcagımı sasrdım krem hc gecrmıyo :)bndede dert bıtmıyo
kızlar gögsumun acısı gecmedı emzrrken canım gıdyo bıde yara oln yer şişmiş ucu değil koyu yer varya orası fecı durumda napcagımı sasrdım krem hc gecrmıyo :)bndede dert bıtmıyo
ferrum şurup kullanıyoruz şimdi
ama en iyisi ve ne yazık ki tadı en kötü olanı ferro sanol
bizim doktor genç ama kıl biraz
adama bakınca dahiye benziyor zaten
sanırım biraz obsesif bebeklerin zeka gelişimi konusunda
sen de sor bakalım ne dicek
ben şimdi akıllı bebekler akademisi kitabını bekliyorum
çalışmalara başlıyoruz kızımla
canım bu kitap nasıl bişey ki, araştırayım ben de olmazsa alayım
biraz bahseder misin rica etsem?
slm kızlar gezmeye gittik kızımla geldik ama orda uyuyamadı die bi feyat bi figan allah ım dedim evi yıkacak bagırtısıylaaa
balsuratcım bende kızımın altını 4 saatte bi degiştiriyorum anca doluuyo çişi .. kaka yı biraz bekleyip alıyom bitirsin yapsın hepsini die.. geceleri hiç açmıyorum kaka yaparsa açıyorum ...
fatmacım çok geçmiş olsun canım allah sizlere saglık versin mal yeniden olur inşş
kızlar ferrum sanol nie kullanıyonuz bize dr vermedi de.??
slm kızlar gezmeye gittik kızımla geldik ama orda uyuyamadı die bi feyat bi figan allah ım dedim evi yıkacak bagırtısıylaaa
balsuratcım bende kızımın altını 4 saatte bi degiştiriyorum anca doluuyo çişi .. kaka yı biraz bekleyip alıyom bitirsin yapsın hepsini die.. geceleri hiç açmıyorum kaka yaparsa açıyorum ...
fatmacım çok geçmiş olsun canım allah sizlere saglık versin mal yeniden olur inşş
kızlar ferrum sanol nie kullanıyonuz bize dr vermedi de.??
pikecim yarın elimde olacak
doğumdan önce başlanıyor aslında
biz geç bile kaldık
ama kitap yok piyasada
neyse sitesinden buldum aldım
bebeklerin zeka gelişimi için oyunlar falan varmış içinde
3 yaşa kadar
siir cnm haymanadamısın. bende haymanaya yakın oturduğum yer. haymanayla gölbaşı arasında askeri birlik var duymuşsundur belki. orda oturuyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?