2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızlar gögsumun acısı gecmedı emzrrken canım gıdyo bıde yara oln yer şişmiş ucu değil koyu yer varya orası fecı durumda napcagımı sasrdım krem hc gecrmıyo :)bndede dert bıtmıyo

siir cnm haymanadamısın. bende haymanaya yakın oturduğum yer. haymanayla gölbaşı arasında askeri birlik var duymuşsundur belki. orda oturuyorum ben.

balcım ben okadar sık değiştirmiyorum 3-4 saatte değişiyorum vücudu alışsın ama kaka yaparsa az bekliyorum tamamlasın tamamlayınca hemen alıyorum gece almıyorum hiç kaka haricinde

fatmacım çok geçmiş olsun canım ya, allah kolayca ve hemencecik toparlanmayı nasip etsin, inşallah sorunsuz atlatırsınız canım.

kızlar gögsumun acısı gecmedı emzrrken canım gıdyo bıde yara oln yer şişmiş ucu değil koyu yer varya orası fecı durumda napcagımı sasrdım krem hc gecrmıyo :)bndede dert bıtmıyo

aman bide iltihap kapar mastit olursun. dra git cnm. sonra senn ve bebeğin için daha kötü olur.

canım bu kitap nasıl bişey ki, araştırayım ben de olmazsa alayım
biraz bahseder misin rica etsem?

canım bu kitap nasıl bişey ki, araştırayım ben de olmazsa alayım
biraz bahseder misin rica etsem?

pikecim yarın elimde olacak
doğumdan önce başlanıyor aslında
biz geç bile kaldık
ama kitap yok piyasada
neyse sitesinden buldum aldım
bebeklerin zeka gelişimi için oyunlar falan varmış içinde
3 yaşa kadar

bal surat bn 2 saatde bır degısıyom pişikolmasın diye gece 12de değişiyom sabaha kadar bıdahada acmıyom öle alıştırdım ben annem demıstı sakın gece altını acma yoksa hep ister demıstı kaka yaparsa ayrı tabı

bi kap yemek yaptım bin kere başına gittim...:95:

kafm döndü artık oğlanla ocağın arasında bağımlı oldu resmen bana başında durucam hep

yine o ayağımda keyif çatıyor ben de bir pilav yapabilirmiym diye kara düşünüyorum :26:

fatmacım geçti dimi pişiği çok şükür
ben doğduğu günden beri zeytiinyağı kullanıyorum hiç pişik olmadı çok şükür

slm kızlar gezmeye gittik kızımla geldik ama orda uyuyamadı die bi feyat bi figan allah ım dedim evi yıkacak bagırtısıylaaa
balsuratcım bende kızımın altını 4 saatte bi degiştiriyorum anca doluuyo çişi .. kaka yı biraz bekleyip alıyom bitirsin yapsın hepsini die.. geceleri hiç açmıyorum kaka yaparsa açıyorum ...
fatmacım çok geçmiş olsun canım allah sizlere saglık versin mal yeniden olur inşş
kızlar ferrum sanol nie kullanıyonuz bize dr vermedi de.??

biz prematüre olduğumuz için 2.ayda başladık
siz 4. ay bitince başlayacaksınız demir almaya

canm bebekler bi düzene alışınca farklı ortamda farklı kişilerde falan rahatsız oluyorlar.
4 aydan itibaren genelde demir damlası veriyorlar. senn daha 1 ayın var. diğer kontrolünde verirler

sorma canım benimde olduemzirirken ağlıyorum çoooooooooook acıyor..emzirmeden sonra ılıksuyla yıkayıp sonra zeytinyağı sürüyorum ama eşime bugün krem aldıracağım dayanamıyorum...

gülsencim siteyi link atarmısın bir site buldum ama daha çok forum tarzıında sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…