benim kız ağlamadığı kdr çok ağladı ilk defa şaştım kaldım ama gazı varmış yaptı rahatladı. bende çay içtik akşamda köfte yemeye gittiksonra anneme çaya. resimleri koydum cnm face e bak
baktım da neden hiç senin ve yaricanın resmi yok
dark kivi ye cnm. ben bol bol tüketiyorum. portakal mandalina elma bende yiyemiyorum
hey kızlarrr napıyorsunuzzzzbu akşam vakit geçmiyor sanki ya eşim yok diye sanırım
slm anneler nasılsınız.iki gündür bakamadım uçmuş sayfalar.biz dün annemlerdeydik gezmede bugünde bana yemeğe kayınvalidegil gelecek.öle çok bişi hazırlamıyacağım .düz kızım elini emip duruyodu gören açlıktan yapıyo sanır bende hadi dedim son bi defa daha deniyim parmağını çekip emzipi verdim nasıl emiyıo emziğiii.1 saat falan emdi ne rahatmış .bugün tekrar deendim normal vakit almadı ama elini emmek istediğinde aldı gene emziği.böle daha iyi galiba .belli zamanlarda alıyor emziği.ağlamalrdan konuşulmuş bazen öyle bir ağlıyorki sanki etini cımbızla çekiyorlar.gözüğnden yaş geliyor.içim gidiyor o zaman.biyeri ağrıyoda ondan ağlıyo desem o gözyaşı döken çocuk saniyeler içinde gülüyor bu sefer.anlamadım valla.:78:
sorma benimki de bi kaç gündür tv hastası gizli gizli omuz üstünden izliyor bazen canım benim ya benmki akşam uykusunda bu saatler uyku saaterimiz
onurlu bi ara inceltici krem soruyordun emzirme döneminde kullanılıyormuymuş öğrenebildin mi
selam kizlar nasil gidiyor
ben kisa donane yogurtda nyedirmeye basladim
meyve ve sebze püresi aldim uyansin onlari da tadimlik taddircam.
ee ne yaparsi nmama almayinca kasiga erken basladik.susu bile bardakla iciyor cop cop
hepsi aynı demekki altı açık oldu mu ondan mutlusu yok
evet yaa hemen susuyo benimkifisher price çıngıraklı patiğide aldık giydirdim ses çıktıkça tepinio
Fatih Dersanesi
arkadşaımın kardeşi için oy kullanırmısınız kızlar yaa nolur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?