2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

sorma benimki de bi kaç gündür tv hastası gizli gizli omuz üstünden izliyor bazen canım benim ya benmki akşam uykusunda bu saatler uyku saaterimiz

doktorumuz bize elini ve parmaklarını emmesini asla engellemeyin o vücudunu o şekilde tanımaya çalışıo doğal bir süreç demişti bence de doğru emzik emeceğine parmağını emsin ne zararı var ki sadece çok emmekten biraz parmakları buruşuyo zuzuların :)

sorma benimki de bi kaç gündür tv hastası gizli gizli omuz üstünden izliyor bazen canım benim ya benmki akşam uykusunda bu saatler uyku saaterimiz

altını açtım iice keyfi yerine geldi. dün deli gibi ağladı külotlu çorabını çıkardık sustu sonra foto çekçez die geri giydirdik gene ağlamaya başladı hahah battı o çorap ona

onurlu bi ara inceltici krem soruyordun emzirme döneminde kullanılıyormuymuş öğrenebildin mi

cnm öğrenemedim...ama ben lag magic diye bi alet aldım..bacak ve üst bacaklara yönelik bişey...dün geldi...çok fena çalıştırıyo bacakları..içinde cdside var...onla beraber yapıyorum..ama dediğim gibi...çok fena çalıştırıyo ve biraz zor yoruyo yani...eğer devam edersem bayağı faydası olacağını düşünüyorum..netten bi araştır istersen

kızlar humananın rezene çayını eşim almış ama benim kız anne sütü alıyor sadece ben içsemde ona yararı olur mu?şart değil dimi bebeğin içmesi yoksa geri iade edeceğim.

Son düzenleme:
onurlu kullan bakalım biraz memnun kalırsan haberim olsun ben de su extra jele baktım ama bilmiyorum ya erken dedi dr zaten 1 yılda atarsın dedi

htc20 ben humananın emziren anneler için olan çayını içiyorum içine de bi kaşık rezenesinden atıyorum kendin için bile içebilirsin sütünden de ona geçer ben doğumdan beri içiyorum arada barlasa da veriyorum iyi geliyor çok sevmiyor tadını ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…