2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

slm anneler nasılsınız.iki gündür bakamadım uçmuş sayfalar.biz dün annemlerdeydik gezmede bugünde bana yemeğe kayınvalidegil gelecek.öle çok bişi hazırlamıyacağım .düz kızım elini emip duruyodu gören açlıktan yapıyo sanır bende hadi dedim son bi defa daha deniyim parmağını çekip emzipi verdim nasıl emiyıo emziğiii.1 saat falan emdi ne rahatmış .bugün tekrar deendim normal vakit almadı ama elini emmek istediğinde aldı gene emziği.böle daha iyi galiba .belli zamanlarda alıyor emziği.ağlamalrdan konuşulmuş bazen öyle bir ağlıyorki sanki etini cımbızla çekiyorlar.gözüğnden yaş geliyor.içim gidiyor o zaman.biyeri ağrıyoda ondan ağlıyo desem o gözyaşı döken çocuk saniyeler içinde gülüyor bu sefer.anlamadım valla.:78:

arada bizimkide sapıtıo öle bi bakıon gülüo bi bakıon ağlıo

selam kızlarrrr ayy ben bugün doymak bilmiyorummm

hdilekh nerelerdesin kız

oh afiyet olsun bende geliyorum. hem ezelle behlülü bi tanıştıralım
hiç sorma oğlan gazlı onla uğraşmaktan vaktim olmuyor. ee temizlik yemek... bide 1 ay sonra işe başlıcam vaktimi oğlumla geçirmek istiyorum ondan
nasılsın bakalım görüşmeyeli???

ben geldim nasılsınız. müthiş bir gün geçirdik yaricanla. gerçi benim uslu kız baya huysuzluk etti :)

selam kizlar nasil gidiyor
ben kisa donane yogurtda nyedirmeye basladim
meyve ve sebze püresi aldim uyansin onlari da tadimlik taddircam.
ee ne yaparsi nmama almayinca kasiga erken basladik.susu bile bardakla iciyor cop cop

selam kizlar nasil gidiyor
ben kisa donane yogurtda nyedirmeye basladim
meyve ve sebze püresi aldim uyansin onlari da tadimlik taddircam.
ee ne yaparsi nmama almayinca kasiga erken basladik.susu bile bardakla iciyor cop cop

maşallah size Feyzacım
benimki hiçbir mamayı beğenmiyor
inşallah 6. ay bitene kadar sütüm yeter
yoksa yandık

kızlar diş ağrısı çeken var mı hamilelikte etkilenmişti şimdi de ağrı:18::78:yor sanki yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…