2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

pazartesı 3 ay bıtıyo kontrole gdecegz kuzumla rotayı yaptrcaz. umarım bızdede sorun olmaz. bakalım boy kg ne alemde demır ılacına baslanıyor mu kızlar 3. ayda

yanı guzel bır gece dıleyım demıstım baska anlamlar yuklemeyelım lutteennnnnnnnnnnnnn
hhehehhe
selam kızlar
geçmişe şöyle bir bakıp geliyorum
çabuk geeeeeeeeel
pazartesı 3 ay bıtıyo kontrole gdecegz kuzumla rotayı yaptrcaz. umarım bızdede sorun olmaz. bakalım boy kg ne alemde demır ılacına baslanıyor mu kızlar 3. ayda

bize vermediler demir iacı sadece d vitaminimiz var.

biz pre olduğumuz için 2. ayda başladık
siz 4. ay bitince başlıcaksınız canım demire
benim doktorum kesin kullanılması taraftarı
zekayı %10 arttırıyor mecbur kullanıcaz diyor

hhehehhe

çabuk geeeeeeeeel

bize vermediler demir iacı sadece d vitaminimiz var.

geldim geldim
biz multivitamin kullanıyoruz içinde d vit. de var
ama benim kız hasta olunca ne zaman vitamin versem kustu
iyileşti ama vit. vermeye korkuyorum kusar diye
damak tadı çok gelişmiş bunun diyor doktor
hiçbir ilacı içiremiyorum
mama da almıyor

hangı markalar var demır ılacı olarak bıde dahı bebekler akademısı kıtabı nsl gulsen aldın mı gecmısı okurken rasladımda

benim kız anlamıo yalana yalana içio ilacını garibim

kızlar yaaaaaaaaaaaaaa ben oglumun ılk dgdugu gunlerı cok ozledım sımdıden yaaaaaaaaaaaa ay eve yenı bebek kokusumu lazım bılmemmm hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

benim kız anlamıo yalana yalana içio ilacını garibim

benımkı artık devıtı bıle yuzunu burusturarak ıcıyo sıpa.demır ılacı cok kotuymus tadı bı arkadasım ılacı verıp arkasından bıraz pekmz veryomus sızce nasıl olur kı.demır ılacından sonra yarım saat emmemesı ıyı olurmus demırın emılımı ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…