hangı markalar var demır ılacı olarak bıde dahı bebekler akademısı kıtabı nsl gulsen aldın mı gecmısı okurken rasladımda
multı tabs mı kullanıyorsunz ben gecen gun sordum 18 tl sanırım devlet karsılamıyo degıl mı
kızlar yaaaaaaaaaaaaaa ben oglumun ılk dgdugu gunlerı cok ozledım sımdıden yaaaaaaaaaaaa ay eve yenı bebek kokusumu lazım bılmemmm hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
yakar be çocuğu ben bile pekmez içince bi şişe su içiom
kızlar ben sütün kalitesi için kefir içmeye başladım
bakalım ne kadar işe yarayacak
önümüzdeki ay kilomuz ne olacak
hhhahahha birinin kafasına düşmedi inşllh.ayyy mutfagın stor perdesı dustu ya üfffffffffffffff
ya ne bilim öle düşündümcıdden haklısın ya
kızlar ben sütün kalitesi için kefir içmeye başladım
bakalım ne kadar işe yarayacak
önümüzdeki ay kilomuz ne olacak
iyi geceler hanımlar,benim ki yine gece uykusunu 12 ye çekti ,ne yapsamda 1,2 saat geriye alsam ya...banada 1,2 saat kalsın istiyorum ya...
hhhahahha birinin kafasına düşmedi inşllh.
kendı kucagıma dusurdum cekerken
:18:
hhhahahha birinin kafasına düşmedi inşllh.
kendı kucagıma dusurdum cekerken
:18:
heheh allah korusun.
ya cok faydalıymıs kefır ya hazr mı alıyosun evdemı yapıyosun mayası olyo ya onuın
iyi geceler hanımlar,benim ki yine gece uykusunu 12 ye çekti ,ne yapsamda 1,2 saat geriye alsam ya...banada 1,2 saat kalsın istiyorum ya...
meyve sularıda demırın ıyı emılımını saglıyor c vıtamını ben artık arada bır yıyeceklerın tadına baktırıyorm
ay bugun oglumla 12 ye kadar uyumusz hıc uykum yok ya oglusda mısıl mısıl uyuyo kocıste grıp ıyıkı burası var
ay bugun oglumla 12 ye kadar uyumusz hıc uykum yok ya oglusda mısıl mısıl uyuyo kocıste grıp ıyıkı burası var
bende baktırıyorum da doktor önümüzdeki ay başlıcaz dedi
ben taviz vermeyip mercimek kadar veriyorum sadece tadıyor dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?