2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

hangı markalar var demır ılacı olarak bıde dahı bebekler akademısı kıtabı nsl gulsen aldın mı gecmısı okurken rasladımda

kitap antep ten geliyor
pazartesi elimde olacakmış
aradım bugün neden gelmedi diye
demir ilacı ferro sanol veriyorlar benim kız beğenmedi çok kustu
biz 4. ilacı aldık ferrum şurup onu içiyor şimdi

multı tabs mı kullanıyorsunz ben gecen gun sordum 18 tl sanırım devlet karsılamıyo degıl mı

ne yazık ki öyle canım karşılamıyor
ben 15 diye hatırlıyorum
6.aydan sonra değişecekmiş vitaminimiz

kızlar yaaaaaaaaaaaaaa ben oglumun ılk dgdugu gunlerı cok ozledım sımdıden yaaaaaaaaaaaa ay eve yenı bebek kokusumu lazım bılmemmm hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

aman allahım bu ne hız

kızlar ben sütün kalitesi için kefir içmeye başladım
bakalım ne kadar işe yarayacak
önümüzdeki ay kilomuz ne olacak

iyi geceler hanımlar,benim ki yine gece uykusunu 12 ye çekti ,ne yapsamda 1,2 saat geriye alsam ya...banada 1,2 saat kalsın istiyorum ya...

meyve sularıda demırın ıyı emılımını saglıyor c vıtamını ben artık arada bır yıyeceklerın tadına baktırıyorm

ya cok faydalıymıs kefır ya hazr mı alıyosun evdemı yapıyosun mayası olyo ya onuın

şimdi hazır alıyorum ama k.altına gidip mayasını bulursam alıcam kendim yapıcam
4 tl civarı bir şişesi pahalı bence
şimdi baktım da 40 ı çıkan bebeklere de verilirmiş kefir

iyi geceler hanımlar,benim ki yine gece uykusunu 12 ye çekti ,ne yapsamda 1,2 saat geriye alsam ya...banada 1,2 saat kalsın istiyorum ya...

iyi geceler hoşgeldin

ay bugun oglumla 12 ye kadar uyumusz hıc uykum yok ya oglusda mısıl mısıl uyuyo kocıste grıp ıyıkı burası var

evde yapsan daha ıyı olur ama onuda gunluk fılan yapman lazım sanırım ya cok uzun dayanmaz hazrları gıbı

bende baktırıyorum da doktor önümüzdeki ay başlıcaz dedi
ben taviz vermeyip mercimek kadar veriyorum sadece tadıyor dedim

bende aynen cok az verıyorum.bısey farkettım ılk verdgımde begenmıyo ben baska gunlerde tekrar verınce daha ıyı yutuyor bence yemıyo dıyıp vazgecmemek lazım derım.bırde bence 6 ay hcbısı vermemek yanlıs gelıyo bana sonradan yemekte cok zorlanıyorlarmıs herrrrrrrrrrrrkes oyle dıyo .bırde kıslar kesınlıkle ıyıce ezıp vermekle ugrasmayım sonra dan agzlarına bıraz pütrlu bısey gelse hemen mıdelerı bulanıyormus .arkadasımın 1.5 yasındakı oglu boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…