slm galiba çoğu kişipazar keyfi yapıyor bugün,buradakileirn kocalarıda benimki gibi uyuyormu :)kızımda uyuyor kocamda .
slm galiba çoğu kişipazar keyfi yapıyor bugün,buradakileirn kocalarıda benimki gibi uyuyormu :)kızımda uyuyor kocamda .
Yaa uyuyor. Geziye gitti uyuz kocam
Kızım da uyuyor
Ben de henüz kahvaltı yapmadım. gideyim de tek başıma kahvaltı yapayım bari
bende şimdi yaptım tek başıma geldim. ama ekmeğimi kızarttım üstüne yağımı sürdüm ohhhhhhhhhh. sonra bide zayıflayamıyorum diye dert yanıyom :S
senn kociş evde en azından. benim ki işte :S oh ne güzel bebişte uyuyor
Ben tek başıma olunca doğru dürüst ne kahvaltı yapıyorum ne yemek yiyorum.
Tezgaha çıkarıyoum bir peynir, zeytin. Maksat kahvaltı yapmış olmak olsun.
Hiç sevmiyorum yalnız kahvaltıyı da yemeği de.
evde ama haftasonları öğlen 1 den önce uyanmaz.dışardda hava güneşli ama rüzgar çok dışarı da çıkılmaz.canım sıkılıyorrrrrrrrrr
kızlar bişi sorcam
bu mamayı hazırlarken su kaynatmak yerine hazır su kullansak ne oluoki:26:
of ya bizimkide tatil günleri bile anca 9a kadar yatıyor. bende istiyorum şöyle sarılıp keyif yapalım
selaaaaaaaaaaaaam dadlum
1 yaşından önce kaynatılmış su kullanmak gerekiyor. bağışıklık sistemleri tam gelişemediği için suyun içinde bulunn bakteriler hastalık yapabiliyor. hazır suda olsa :S
artık unut şekerim öle keyif yapmayı oğluşun ne zaman kalkarsa asker gibi ayaktasın dimi.benim kocacık gece çok geç yatıyor sabahlarıda geç kalkıyor.bende aksine düzenli uyuyan belli saatte yatan ve kalkan birisi idim.yani ben gündüzleri o geceleri yaşamaı seviyor :)şimdide kızım gece 10 gibi uyuyor bende yatıyom valla onla sabahta 6-7 artık keyfine göre uyanıyorz.gecede 3 defa falan kalkıyorum.gün içinde gülce uyuyorda ben hiç uyumuyorum .gece uykusu yeti,yor çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?