2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

Allah Allah...
Kızım sabahtan beri 3. kez kaka yaptı.
Bu kadar sık olması normal mi ya?
İlk defa böyle yaptı.

canım yeşil yada çok sulu değilse korkma yani içinde süt kesikleri varsa raat ol bağırsaklarını çalıştırcak bişeler yediysen süte geçmiştir buna sevinmen lazım bence ::)

Az önce oğlumun dedesi aradı (eşimin babası) oğlumu hazırla gelip alıcam dedi... hazırladım götürdü oğlumu..
ay bi tuhaf oldummmmmmm garip kalmış gibi olduummm cok duygulandım. hiç böyle ayrı kalmamıştık. kendi annem dibimde olduğu için ona bıraktığım zaman zırt pırt gidip bakıyorum ama şimdi uzağa gitti.. sanırım ağlıciiimmmmmm

Oğlun koca adam baba, kendi hazırlanır deseydin
Şaka bir yana da, konuyla da alakasız ama eşimle benden başkası kızımıza ''kızım'' deyince sinir oluyorum. Abartıyormuyum ne.
Çok kıskanç gördüm kendimi

oy oy oy dede uzaktamı oturuoki sende gitseydin yaaa

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...ben veremem.... eeee ne olcak emzirmen gerekmiyomu

zaten hiçbi bebek açlıktan ölmez. acıkınca mecbur yicek. önemli olan sağlıklı şeyler yemesini sağlamak. iyi tespit

ay nasıl verdınya helede kayınpedere aman ben hayatta vermezdim

anammmm nasıl verdin gı??? ben nereye oğlum oraya :S yanımdayken bile özlüyorum nasıl işe başlıcam onu düşünüommm :S

sormayııııınnn vallaaaaa bende cok kötü oldum hiç vermek istemedim de eşimle papaz oldum öyle verdim..
aslında şöyle oldu, eşimin dışarıda işleri vardı bugun dışarıdaydı,aradım annemler bir yere gidiceklermiş geldiginde bzide cıkalım dönence felan bakalım doruğa senin annenlere bırakalım biraz bakarlar mı dedim. oda bakarlar neden bakmasınlar dedi. anamm nerden dedimm... sonra aradıki, babam gelip alıcakmış diye, iyi de dedim ben giderken götürürüz dedim şimdi erken ben vermem dedimmm.. ayyy bana bir sürü şey saydıı o zaman adama veremem dersin dedi. ee bende nasıl deyim adamlar torun torun diye geberiyorlar bizden iyi bakarlar o yönde güvenirim ama içim tuhaf oldu ve hala eşim gelmedi cocugum kaç saattir orada en son kayınvalidem aradı kızım mamayı kaç ölçek yapıcaz dedi tarif ettim.. uyuyormuş zaten uyanmış.. ayy çook özledim vallaaa eşimde bi gelemedi ölüyom burda (

oy oy oy dede uzaktamı oturuoki sende gitseydin yaaa

yok canım yakında ben eşimi bekliyodum dışarıya cıkıcaktık ondan.hem ben kendimiz çıkarken bırakırız dedim benim manyak kocammmmmmmm herşeye muhalefet :S

bende cok kıskancımm yaaa :S

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...ben veremem.... eeee ne olcak emzirmen gerekmiyomu

canım normalde de mama ile besleniyoruz süt olmadığı için doktor sütünü dikkate alma dedi. ben yine de ara ara veriyorum memeyi ilaç niyetime. o yüzden beslenmesinde sıkıntı yokta.
dedigim gibi mecbur kaldım eşimin yüzünden

ahh bu annelik.ben daha hiç biyere bırakmadım yapışık ikiz gibiyiz .ama senin yaptığın iyi aslında benim kız benden ve babasından başka kimseye zor gidiyo şimdi alışıncaya kadar huzursuzlanıyor.2 ay sonra işe başlıyacağım alıştırmam lazımmmm

kızlar nasılsınız
size bi şey sorcam bnim oğlan memeyi yudum yudum almaya başaladı çok sıkıntı oluyor emzirirken
bi çekiyo bi bırakıyo sonra yine ağzını kocaman çıyo memeyi hemen yakalayıp bi daha çekiyo sonra hemen gene bırakıyo, doğru dürüst beslenmiyo sanki
böyle bi şey yaşayan var mı?
yardıııım!!

canım hepimiz dönem dönem emem problemi yaşıyoruz, seninki de o döneme girmiş anlaşılan. sabırla düzelcek merak etme, eskisi gibi emer, sen sakın pes etme.

seninki iyi yine ağzına alıyor, benimki hiç almadı iki gün, aç kaldı baya ama sonra düzeldi tekrar. sen bıkmadan memeni vermeye devam et, aldığı iki yudumla geçirse de günlerini ona yeter, sonra nasıl olsa düzeliyor emmeleri.

baya okudum, buralarda da yazıldı, dönem dönem memeyle böyle problemleri oluyo zıpırların :)

kızın nasıııl :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…