Allah Allah...
Kızım sabahtan beri 3. kez kaka yaptı.
Bu kadar sık olması normal mi ya?
İlk defa böyle yaptı.
Az önce oğlumun dedesi aradı (eşimin babası) oğlumu hazırla gelip alıcam dedi... hazırladım götürdü oğlumu..
ay bi tuhaf oldummmmmmm garip kalmış gibi olduummm cok duygulandım. hiç böyle ayrı kalmamıştık. kendi annem dibimde olduğu için ona bıraktığım zaman zırt pırt gidip bakıyorum ama şimdi uzağa gitti.. sanırım ağlıciiimmmmmm
Az önce oğlumun dedesi aradı (eşimin babası) oğlumu hazırla gelip alıcam dedi... hazırladım götürdü oğlumu..
ay bi tuhaf oldummmmmmm garip kalmış gibi olduummm cok duygulandım. hiç böyle ayrı kalmamıştık. kendi annem dibimde olduğu için ona bıraktığım zaman zırt pırt gidip bakıyorum ama şimdi uzağa gitti.. sanırım ağlıciiimmmmmm
canım yeşil yada çok sulu değilse korkma yani içinde süt kesikleri varsa raat ol bağırsaklarını çalıştırcak bişeler yediysen süte geçmiştir buna sevinmen lazım bence ::)
Teşekkürler canım. Hafif yeşil gibiydi ama sulu değildi. ilk defa böyle yapınca korktum biraz.
selam kızlar..ya benim oğlum da günde 4-5 kez yapıyor bende çok tedirgin oluyorum..kilo alımını etkilermi acaba? bu ay sınırda almışız zatii
selamm kızlarrrr nasılsınızzz :))))
ben bugün birşey fark ettim eşim 3 kardeş bende 2 kardeşim bu sabah kahvaltı yaparken aklıma bişey geldi eşim herşeyi seçer çok zor yemek yer yemekle oyun oynar resmen ve diğer iki kardeşide öyle deli olurum bende öle oynayanlara bende abimle acayip iştahlıyızdır herşeyi yeriz yani o derece ve hiçte kilolu olmadık şimdi farkettiğim şeyi sölimm benimm annem bigün bile yiyin die peşimizden koşmadı ama kayınvaldem sürekli yemek yedirmeye çalışmış çocuklarına yani bu demek oluoki ben kuzuma hiç yemek ye die tutturmıcamDDDD nasıl tespit ama :))))
ay nasıl verdınya helede kayınpedere aman ben hayatta vermezdimAz önce oğlumun dedesi aradı (eşimin babası) oğlumu hazırla gelip alıcam dedi... hazırladım götürdü oğlumu..
oy oy oy dede uzaktamı oturuoki sende gitseydin yaaa
Oğlun koca adam baba, kendi hazırlanır deseydin
Şaka bir yana da, konuyla da alakasız ama eşimle benden başkası kızımıza ''kızım'' deyince sinir oluyorum. Abartıyormuyum ne.
Çok kıskanç gördüm kendimi
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...ben veremem.... eeee ne olcak emzirmen gerekmiyomu
sormayııııınnn vallaaaaa bende cok kötü oldum hiç vermek istemedim de eşimle papaz oldum öyle verdim..
aslında şöyle oldu, eşimin dışarıda işleri vardı bugun dışarıdaydı,aradım annemler bir yere gidiceklermiş geldiginde bzide cıkalım dönence felan bakalım doruğa senin annenlere bırakalım biraz bakarlar mı dedim. oda bakarlar neden bakmasınlar dedi. anamm nerden dedimm... sonra aradıki, babam gelip alıcakmış diye, iyi de dedim ben giderken götürürüz dedim şimdi erken ben vermem dedimmm.. ayyy bana bir sürü şey saydıı o zaman adama veremem dersin dedi. ee bende nasıl deyim adamlar torun torun diye geberiyorlar bizden iyi bakarlar o yönde güvenirim ama içim tuhaf oldu ve hala eşim gelmedi cocugum kaç saattir orada en son kayınvalidem aradı kızım mamayı kaç ölçek yapıcaz dedi tarif ettim.. uyuyormuş zaten uyanmış.. ayy çook özledim vallaaa eşimde bi gelemedi ölüyom burda(
kızlar nasılsınız
size bi şey sorcam bnim oğlan memeyi yudum yudum almaya başaladı çok sıkıntı oluyor emzirirken
bi çekiyo bi bırakıyo sonra yine ağzını kocaman çıyo memeyi hemen yakalayıp bi daha çekiyo sonra hemen gene bırakıyo, doğru dürüst beslenmiyo sanki
böyle bi şey yaşayan var mı?
yardıııım!!
kızım kocişimin kucağında uyuya kaldı halbukim sabah beri uyuyo kime çekti bilmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?