2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

mezimecim suyu kaynat cam şişeye yada kavanoza koy mama yapacağın zaman ısıt hafif sonra mama yap. çok kolay oluyor. yoksa bebiş acıkınca kaynat mama yap bide soğut ohoooooooooo :S

mezimecim suyu kaynat cam şişeye yada kavanoza koy mama yapacağın zaman ısıt hafif sonra mama yap. çok kolay oluyor. Yoksa bebiş acıkınca kaynat mama yap bide soğut ohoooooooooo :s

canım evet öyle yapıyoruz bizde
ama hazır su daha pratik olur die hafif ılıtıp onuda verirdik

slm kızlar. size bir sorum olacak. ben yarın uçakla annemlere gidicem. 1 saat sürecek. bebeğime bir zararı olurmu acaba.

Hayır canım olmaz. Bir aylık bebekle bile uçağa binenleri gördüm. Bir sorun olmuyor yani.

bişey olmaz canım biz 40 günlükken bindik...sonra 2 aylıkken tekrar...yarın da tekrar bincez:)))ama uçak havalanınca ağzına emzik ver yada emzir..kulaklarına basınç olmasın....

bu arada herkese selamlar....

selamm kızlarrrr nasılsınızzz :))))

ben bugün birşey fark ettim eşim 3 kardeş bende 2 kardeşim bu sabah kahvaltı yaparken aklıma bişey geldi eşim herşeyi seçer çok zor yemek yer yemekle oyun oynar resmen ve diğer iki kardeşide öyle deli olurum bende öle oynayanlara bende abimle acayip iştahlıyızdır herşeyi yeriz yani o derece ve hiçte kilolu olmadık şimdi farkettiğim şeyi sölimm benimm annem bigün bile yiyin die peşimizden koşmadı ama kayınvaldem sürekli yemek yedirmeye çalışmış çocuklarına yani bu demek oluoki ben kuzuma hiç yemek ye die tutturmıcam DDDD nasıl tespit ama :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…