2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

slm nurumm canım aynı benim oğlanın yaptıklarını anlattın bu ara benimde başladı kızlarda yazmıştı bu ayda böyle yapıyrlar demek :)

kızlar bebişler siz yemek yerken izliyormu sizi :)) benim oglan bugun su içerken bakıodu bende aldım bardagı dayadım ona içicekmisin sende su dedim kafayı çektii sabh kahvaltılıklarıda koklatmaya başladım kokuları alsın tadlara başlamadan önce..

benim kızda aynı canım agzımın içini seyrediyor bende bazen yedikleriminin suyundan çok az agzına sürüyorum :)
slm kızlarrr

bendeee bi kaç şeyi yani zarar vermiceğinden emin olduğum şeyleri dudağına sürüyorum bi damlacık oda yalanıp duruo bide şimdiden pusete koyup masaya getiriyorum birlikte yemek yiyoruz gibi alışsın diye :)

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız uzun zaman oldu yazamadım kayınvalidemler burdaydı bugün gittiler sadece yazılanları okuyup çıkıyordum

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız uzun zaman oldu yazamadım kayınvalidemler burdaydı bugün gittiler sadece yazılanları okuyup çıkıyordum

hg cnm iyiyiz benim kız uyudu adam evde durmaktan sıkılıp kaçtı temin msnde annemle konuştuk biraz oda gitti gene yanlızım

kayınvalideler gittikten sonra temizliğe kaptırdım kendimi köşe bucak heryeri sildim süpürdüm bayağı yorulmuşum

geliomuş çay demle dio allahım biz bütün gün evdeiz bizim canımız yok sanki illa çıkçam sıkıldım dedi.

elif profildeki senin bebiş mi benimkine benzio

evt canım elif kızım o benim minik meleğim hadiya senin kızamı benziyo.gezip dolaşmış gelsin çayınıda kendi demlesin :)

kayınvalideler gittikten sonra temizliğe kaptırdım kendimi köşe bucak heryeri sildim süpürdüm bayağı yorulmuşum
ah ya bende anca süpürebildim bugün. dip bucak yapamıyorum. oğlan çok huysuz benm :S
geliomuş çay demle dio allahım biz bütün gün evdeiz bizim canımız yok sanki illa çıkçam sıkıldım dedi.

elif profildeki senin bebiş mi benimkine benzio

benmkide işten geldi. pasta getirmiş çay içiyoz şimdi. hadi gelin

evt canım elif kızım o benim minik meleğim hadiya senin kızamı benziyo.gezip dolaşmış gelsin çayınıda kendi demlesin :)
walla yaa demledi ama suyu ben koydum sadece.
ah ya bende anca süpürebildim bugün. dip bucak yapamıyorum. oğlan çok huysuz benm :S

benmkide işten geldi. pasta getirmiş çay içiyoz şimdi. hadi gelin

demledi bile cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…