kızlar nasılsınız
size bi şey sorcam bnim oğlan memeyi yudum yudum almaya başaladı çok sıkıntı oluyor emzirirken
bi çekiyo bi bırakıyo sonra yine ağzını kocaman çıyo memeyi hemen yakalayıp bi daha çekiyo sonra hemen gene bırakıyo, doğru dürüst beslenmiyo sanki
böyle bi şey yaşayan var mı?
yardıııım!!
kızlar bebişler siz yemek yerken izliyormu sizi :)) benim oglan bugun su içerken bakıodu bende aldım bardagı dayadım ona içicekmisin sende su dedim kafayı çektiisabh kahvaltılıklarıda koklatmaya başladım kokuları alsın tadlara başlamadan önce..
huhu kimse varmı. gulsen sen beni ekledinmi. bana davet falan geledi hala.
evet ekledim acaba yanlış mı yazdın adresi
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız uzun zaman oldu yazamadım kayınvalidemler burdaydı bugün gittiler sadece yazılanları okuyup çıkıyordum
hg cnm iyiyiz benim kız uyudu adam evde durmaktan sıkılıp kaçtı temin msnde annemle konuştuk biraz oda gitti gene yanlızım
hg cnm iyiyiz benim kız uyudu adam evde durmaktan sıkılıp kaçtı temin msnde annemle konuştuk biraz oda gitti gene yanlızım
biz varız kız
benimde eşim çalışıyor nöbeti var bu gece bende yalnızım
geliomuş çay demle dio allahım biz bütün gün evdeiz bizim canımız yok sanki illa çıkçam sıkıldım dedi.
elif profildeki senin bebiş mi benimkine benzio
ah ya bende anca süpürebildim bugün. dip bucak yapamıyorum. oğlan çok huysuz benm :Skayınvalideler gittikten sonra temizliğe kaptırdım kendimi köşe bucak heryeri sildim süpürdüm bayağı yorulmuşum
geliomuş çay demle dio allahım biz bütün gün evdeiz bizim canımız yok sanki illa çıkçam sıkıldım dedi.
elif profildeki senin bebiş mi benimkine benzio
walla yaaevt canım elif kızım o benim minik meleğim hadiya senin kızamı benziyo.gezip dolaşmış gelsin çayınıda kendi demlesin :)
ah ya bende anca süpürebildim bugün. dip bucak yapamıyorum. oğlan çok huysuz benm :S
benmkide işten geldi. pasta getirmişçay içiyoz şimdi. hadi gelin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?