2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

hadi bakalı iyi geceler maşallah bebelerinize darısı başıma:) oğlanın oyun isteyesii tuttu:9

canim o ne kadar hareketli olursa olsun evi sesiz se sende sesiz ol hic konusma benimkiside arada böyle uyniyor sanki sabah olmus ben hic sesimi cikarmiyorum bakyior tik yok bende gene uyuor isiklarida acma gece lambasinda sesiz dur altini temizle karnida toksa sIKIntidan yatar gene

günaydın herkese...üç gündür misafirden pc ye elimi süremedim...ne çok yazmışsınız biraz okuyayım dedim olmadı
bişey sorcam ya demirin kakası açık sarıydı 2 gündür koyu turuncu normal mi bide neden ki?bir haftadır da geceleri zırt pırt kalkıyo ya...aptal gibi oldum yat kalk

netten kendi soruma cevap buldum paylaşayım dedim:

Eğer bebeğinizin dışkısının rengi kireçli suyu andıran beyaz rengindeyse, karaciğerinde sindirim görevini üstlenen sindirim suyu eksikliği olabilir.

Eğer dışkı katran karası renginde ise, Sindirim bölgesinde kanayan bir bölge olabilir ve bu kan ince bağırsakta siyaha dönüsebilir.

Eğer dışkı içinde parlak vetaze kan görülürse, Anüse çok yakın bir bölgede kanama olabilir (anüse yakın olduğu için siyaha dönüşmesine vakit olmamıştır).

Tekrar söylemekte yarar görüyoruz, Yeşil, Sarı ve turuncu rengi kaka görülürse bunda endişelenecek bişey yoktur. Bu sadece yenilen yemekle ilişkilidir ve sindirim bozukluğuyla çok çok nadir olarak alakalıdır.

bilgi için teşekkürler

slm kızlar günaydın herkesebugün pek azız evdeki anneler bebişleriyle keyif yapıyor sanırım ooohhh

cnm bakıcı tutacağına başkasına emanet edeceğine otur kendin bak çocuuna derim.zaten kazandığının aşağı yukarı yarısını bakıcıya veriyosan hiç anlamı yok kalanı da tolere edersin zaten.ben şahsen annem baktığı halde işi bırakmayı düşünüyorumçok zorlanıyo insan gerçekten.hayırlısı olur inşallah bebişin ve senin için.hem öle mi böle mi diye uykunu kaçırma nasıl olsa herşey olacağına varıyo

sslm kızlarrrr

Benim oğlan uykuya dalarken ıyıce huysuzlaştı dr kontrolunde diycem vala ... kendi kendine emziği ile uyurdu simdi sallıyorum yine huysyuzluk yapıyor yaa iki türlüde deniyorum aynı gün içinde sallasamda sallamasamda aynı dk içinde uykuya dalıyor ve mırıldanıyo yatagında..emzik düştügünde dalmış olsa bile uyanıyor emziksizde asla uyumuyorr emziğide kesemem ne yapcam bilmem :)dediğim dedik olcak ağlamasayıla yaptırıyor herşeyi

benımkıde uykusu gelınce illa kucagımda ve emzıkle uyıcak emzık dusunce aglıyor

benımkıde uykusu gelınce illa kucagımda ve emzıkle uyıcak emzık dusunce aglıyor

oyy oyy benimkide emzik almıyo tüü diye atıyo zilli:)) çok lazım olmuyo ama bazen deliriyor memeye saldırıyo amaç emmekde değil uyumak için o sırada veriyom yok anam anlıyo tükürüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…