selam azizan ece tsk bende kacayim bebek yatiyorken allah rahatlik bebeklerimize bol uyku versin
hadi bakalı iyi geceler maşallah bebelerinize darısı başıma:) oğlanın oyun isteyesii tuttu:9
hadi bakalı iyi geceler maşallah bebelerinize darısı başıma:) oğlanın oyun isteyesii tuttu:9
netten kendi soruma cevap buldum paylaşayım dedim:
Eğer bebeğinizin dışkısının rengi kireçli suyu andıran beyaz rengindeyse, karaciğerinde sindirim görevini üstlenen sindirim suyu eksikliği olabilir.
Eğer dışkı katran karası renginde ise, Sindirim bölgesinde kanayan bir bölge olabilir ve bu kan ince bağırsakta siyaha dönüsebilir.
Eğer dışkı içinde parlak vetaze kan görülürse, Anüse çok yakın bir bölgede kanama olabilir (anüse yakın olduğu için siyaha dönüşmesine vakit olmamıştır).
Tekrar söylemekte yarar görüyoruz, Yeşil, Sarı ve turuncu rengi kaka görülürse bunda endişelenecek bişey yoktur. Bu sadece yenilen yemekle ilişkilidir ve sindirim bozukluğuyla çok çok nadir olarak alakalıdır.
ben yazdım isimleri ve nickleribana öneri gelmiş senmisin o
iyi geceler kızlar. uykumu tutmadı?
bizimkiler uyuyo ama eşim grip olmuş burnu tıkalı o yüzden horluyor uyuyamadım. salona göndermeyede kıyamadım. ben geldim :S aslında tek o yüzden değil bide işe başlayınca nolcak derdi sardı. napiimde eşimi bakıcı tutmaya ikna edeyim diye düşünüyorum. eniyisi resti çekmek.
offffffffffffff çokta yorgunum. oğlum çok yoruyo beni. aslında o uyurken uyusam iyi olcak :S
sslm kızlarrrr
Benim oğlan uykuya dalarken ıyıce huysuzlaştı dr kontrolunde diycem vala ... kendi kendine emziği ile uyurdu simdi sallıyorum yine huysyuzluk yapıyor yaa iki türlüde deniyorum aynı gün içinde sallasamda sallamasamda aynı dk içinde uykuya dalıyor ve mırıldanıyo yatagında..emzik düştügünde dalmış olsa bile uyanıyor emziksizde asla uyumuyorr emziğide kesemem ne yapcam bilmem :)dediğim dedik olcak ağlamasayıla yaptırıyor herşeyi
benımkıde uykusu gelınce illa kucagımda ve emzıkle uyıcak emzık dusunce aglıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?