2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

iyi kaynanada var aslında. benimki çok iyiydi ama kaybettik 6 ay önce. vefat etmeden oğluşuma bi sürü yelek hırka örmüş. baktıkça hüzünleniyorum
yaşasa oda kötü olurdu benim kaynana iyidirde kaynana işte herşeyi batıo
al benden bi tane daha. bu vanilya kabartma tozu gibi küçük paketlerde oluyor tek kullanımlık direk una katıyorsun tembel işi

heheh off ben börek sarmak yerine pataes salatası yada kısırmı yapsam :S üşendim şimdi

slmmmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrr nevyascım doktrunuz ek gıda ıcın nasıl bı lıste verdı ve nezaman baslıyacaksınz kızlar ek gıdaya.

yaaaaaaa kızlar benım oglum 3 ayını doldrdu ama 2 ay 4 hafta 2 gun dıyı cızelge kafayımı yedıkı ya

Sakın Bir Erkekten Değişmesini Beklemeyin. Çünkü Kütük, Tersten Okuyunca Yine Kütük'tür

haha koptum buna eşime göndeirm hemen D

bide bu var

” Neden her zaman zeytinyağı gibi üste çıkıyorsun”diyordu...Onu Su gibi Aziz kıldığımı bilmiyordu..”

Son düzenleme:
Baylemur canım içinde aylık menüler, neyi nasıl vereğimiz falan yazıyor çift taraflı bi fotokopi kısa bişey olsa yazacaktım topiğe ama :)) benim anladığım bu standart bi liste herkesin doktoru ek gıdaya geçiş aşamasında verecek bizimki 4 ay dolunca başlayacağız dedi listeyi erken verdi sen şimdiden ezber yap dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…