2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

parmağını emmesinemi karışmıcaz. ya ben alışır die korkuom arkadaşın parmağını görünce. gerçi emziğede bağlanmasından kkorkuom sadece uyucağında veriyorum klay dalsın die.

bence o kadar kolay olmaz alışmaları
alışsa da illaki bırakırlar bir şekilde, etrafınızda hiç parmak emen birini gördünüz mü? 31 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç görmedim:)

Selam kızlar..

Annem bugün oturmaya geldi hayret ettim genelde temizliğe gelir söylenir söylenir giderdi

Benimde saçım manyak dökülüyor sinir oluyorum heryer saç diyorum eşime bi gidip sıfıra vurdursam saçmalama diyor.Anneme dedim oda dedi çocuk anneyi tanımaya başlayınca çok dökülür merak etme sonra düzene giriyor diye..

meryemtaze ye degmesin ne maması bu ne kadar bebegin banada yazarsan sevinirim

canım benim kız çok kusuyo diye milupa ar veriyorum bazen 90ml bazende 120 ml akşam 8.30 gibi sonrasında biraz uyuyo uyandıgındada emzirip uyutuyorum

ya vurdursak sıfora :)

anladimmmmm.olmas zatiii.benim saçlarımda baya uzundu küt kestirdim.biraz dahada kestircek gibiyim cadı kızım saçlarımı yolacak gibi şimdiden başladı

yok ya yaparım bende cesaret edemiom ne kdr zamanda uzarki yada erkek saçı gibi kestirim. heryer upuzun saç deli oluom.

ya pastane poğçası nasıl oluyor tarifini verirmisinz mümkünse :) yapayım bir ben genelde tatlıyarı daha çok sevdiğim için ilgim tatılara yönelik

1 yumurta, 1 su bardağı süt, 1 su bardağı su, 1 su bardağı sıvı yağ, 2 küçük paket instant maya(küçük kabartma tozu gibi paketlerde direk una karıştırılandan dr oetger yada pakmaya), 9 tatlı kaşığı şeker, 2 tatlı kaşığı tuz, aldığı kadar un(kulak memesi yumuşaklığında:)))

süt ve su ılıtıyoruz(ılıktan çok az daha sıcak). yumurta, su, süt, yağ, şeker, tuz elle karıştırıyoruz. bu karışıma yavaş yavaş unu ve mayayı ekleyip yoğuruyoruz. hamurumuzu 45 dk üzerine nemli bez koyup mayalandırıyoruz. mayalanan hamurdan küçük toplar yapıp yağlanmış tepsiye diziyoruz. içine malzeme koymak istersek içine malzeme koyup istediğimiz şekli veriyoruz. yarım saat de tepside mayalandırıyoruz. üzerine yumurta sarısı sürüp 200 derece fırında üzeri kızarıncaya kadar pişiriyoruz.

cnm kusura bakma geç oldu ama arkadaşım geldi yazamadım. ben bunu genelde yarım ölçü yapıyorum(yumurtanın akını içine sarısını üzerine koyuyorum yarım ölçü yapınca) yarım ölçüden 35 adet falan çıkıyor. gerçekten yiyen herkes pastane poğaçası gibi diyor:)))

başım ağrıyor.ilaç kullanıyormusunuz ben hiç kullanmadım.tavsiyeniz nedir ?

mınosettt

canım cektıııı

Bunu en kısa zamanda bende deneyeceğim teşekkürler canım.Şu poğaçayı bi tutturamıyorum sert oluyor nedeninide çözemedim.Peki canım yarım ölçüden 35 çıkıyor demişsin pişirmeden tepsiye koyduklarının boyu ne kadar mesela bunuda yazarmısın.

benimkide ara ara cozutuyo,hergün huy değiştiriyorlar,resmen siyam ikizi gibi yaşıyoruz,umudum eşyaları kavrayabilmesi,belki çıngırak filan tutarsa oyalanır kendi kendine...

parmağını emmesinemi karışmıcaz. ya ben alışır die korkuom arkadaşın parmağını görünce. gerçi emziğede bağlanmasından kkorkuom sadece uyucağında veriyorum klay dalsın die.

emme güdüsüne karışmayın diyor uzmanlar,bende 4,5 yaşına kadar emmişim parmağımı ne parmağımda nede bende bir tuaflık yok çok şükür... :))

selammm kızlarrr
minosetiçiyorum ben de ama plus olmayanından aman dikkat:)

ya saç dökülmesi ben de de yeni başladı demekki bu aylarda oluyor kafayı yicem saçlarımı aslaaa kestirememmm kıyamammmm ağlarımmm :89:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…