parmağını emmesinemi karışmıcaz. ya ben alışır die korkuom arkadaşın parmağını görünce. gerçi emziğede bağlanmasından kkorkuom sadece uyucağında veriyorum klay dalsın die.
meryemtaze yedegmesin ne maması bu ne kadar bebegin banada yazarsan sevinirim
Selam kızlar..
Annem bugün oturmaya geldi hayret ettim genelde temizliğe gelir söylenir söylenir giderdi
Benimde saçım manyak dökülüyor sinir oluyorum heryer saç diyorum eşime bi gidip sıfıra vurdursamsaçmalama diyor.Anneme dedim oda dedi çocuk anneyi tanımaya başlayınca çok dökülür merak etme sonra düzene giriyor diye..
ya vurdursak sıfora :)
olurrr.düşünsene hepimiz 0 a vuruyoz.haberlere çıkarız kız 2010 ekim anneleri olarak dazlak dazlak
ya ben kapalıyımda dazlak kafaya eşarbı nasıl yaparım o sorun olur heralde
anladimmmmm.olmas zatiii.benim saçlarımda baya uzundu küt kestirdim.biraz dahada kestircek gibiyim cadı kızım saçlarımı yolacak gibi şimdiden başladı
benim ünv den arkadaşım 3 numara kestirmişti.boneyle kullandı eşarbını.çabukta uzamıştı.yok ya yaparım bende cesaret edemiom ne kdr zamanda uzarkiyada erkek saçı gibi kestirim. heryer upuzun saç deli oluom.
benim ünv den arkadaşım 3 numara kestirmişti.boneyle kullandı eşarbını.çabukta uzamıştı.
başım ağrıyor.ilaç kullanıyormusunuz ben hiç kullanmadım.tavsiyeniz nedir ?
ya pastane poğçası nasıl oluyor tarifini verirmisinz mümkünse :) yapayım bir ben genelde tatlıyarı daha çok sevdiğim için ilgim tatılara yönelik
canım hızlı resim yükle yaz ilk linki tıkla resim seç bilgisayrdn boyut olara 640x480 olanı seç kaydet
başım ağrıyor.ilaç kullanıyormusunuz ben hiç kullanmadım.tavsiyeniz nedir ?
1 yumurta, 1 su bardağı süt, 1 su bardağı su, 1 su bardağı sıvı yağ, 2 küçük paket instant maya(küçük kabartma tozu gibi paketlerde direk una karıştırılandan dr oetger yada pakmaya), 9 tatlı kaşığı şeker, 2 tatlı kaşığı tuz, aldığı kadar un(kulak memesi yumuşaklığında:)))
süt ve su ılıtıyoruz(ılıktan çok az daha sıcak). yumurta, su, süt, yağ, şeker, tuz elle karıştırıyoruz. bu karışıma yavaş yavaş unu ve mayayı ekleyip yoğuruyoruz. hamurumuzu 45 dk üzerine nemli bez koyup mayalandırıyoruz. mayalanan hamurdan küçük toplar yapıp yağlanmış tepsiye diziyoruz. içine malzeme koymak istersek içine malzeme koyup istediğimiz şekli veriyoruz. yarım saat de tepside mayalandırıyoruz. üzerine yumurta sarısı sürüp 200 derece fırında üzeri kızarıncaya kadar pişiriyoruz.
cnm kusura bakma geç oldu ama arkadaşım geldi yazamadım. ben bunu genelde yarım ölçü yapıyorum(yumurtanın akını içine sarısını üzerine koyuyorum yarım ölçü yapınca) yarım ölçüden 35 adet falan çıkıyor. gerçekten yiyen herkes pastane poğaçası gibi diyor:)))
1 yumurta, 1 su bardağı süt, 1 su bardağı su, 1 su bardağı sıvı yağ, 2 küçük paket instant maya(küçük kabartma tozu gibi paketlerde direk una karıştırılandan dr oetger yada pakmaya), 9 tatlı kaşığı şeker, 2 tatlı kaşığı tuz, aldığı kadar un(kulak memesi yumuşaklığında:)))
süt ve su ılıtıyoruz(ılıktan çok az daha sıcak). yumurta, su, süt, yağ, şeker, tuz elle karıştırıyoruz. bu karışıma yavaş yavaş unu ve mayayı ekleyip yoğuruyoruz. hamurumuzu 45 dk üzerine nemli bez koyup mayalandırıyoruz. mayalanan hamurdan küçük toplar yapıp yağlanmış tepsiye diziyoruz. içine malzeme koymak istersek içine malzeme koyup istediğimiz şekli veriyoruz. yarım saat de tepside mayalandırıyoruz. üzerine yumurta sarısı sürüp 200 derece fırında üzeri kızarıncaya kadar pişiriyoruz.
cnm kusura bakma geç oldu ama arkadaşım geldi yazamadım. ben bunu genelde yarım ölçü yapıyorum(yumurtanın akını içine sarısını üzerine koyuyorum yarım ölçü yapınca) yarım ölçüden 35 adet falan çıkıyor. gerçekten yiyen herkes pastane poğaçası gibi diyor:)))
hayattan bıkmış durumdayım :S
oğlum dün akşamdan beri ağlıyıp duruyor. hiç bi sıkıntısı yok ama illa kucağa alınıp dolaşmak istiyor. yoruluyorum bırakınca basıyo çığlığı...
eşimde çok fene grip çocuğa yaklaşmıyo zaten susturamıyorda...
banyo yapcak fırsatım bile olmadı.
her tarafım stresten kaşınıyo
parmağını emmesinemi karışmıcaz. ya ben alışır die korkuom arkadaşın parmağını görünce. gerçi emziğede bağlanmasından kkorkuom sadece uyucağında veriyorum klay dalsın die.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?