2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

yarım olçu den denedım tarıfını canımm bakalım benımkıde senın kı gıbı guzel olcakmı

yarın bende börek sarıp deepfreeze atıcam,10,11 yufka sipariş ettim...elimin altında bulununca çok iyi oluyor...

maya kısmı çok açıklayıcı olmuş bende şu maya kısmını karıştırırım hep. suda bekletilen ne oluo kru maya değilmi

Son düzenleme:

4 yaşına kdrm ı amanın benim ark abartmış o zaman ki parmağı öyle olmuş. nasıl bırakmışın cnm.

ben ciddi ciddi düşünüom he senin saçlar çok güzel seninkilere bende kıyamam kesme sakın. dün avuç avuçç gitti hem yıkanırken hem tararken gün içindede saçımı toplarken falan hep elime gelio. evdede boneyle gezcem bu gidişle sabah kalkıom yatak saç olmuş yastığım için kötüsü kızın eline falan dolanıo bi asılıo saçım gidio :S abartı derecede snaki yaa düzelir inşllh heryerde geçici dio.

maya kısmı çok açıklayıcı olmuş bende şu maya kısmını karıştırırım hep. suda bekletilen ne oluo kru maya değilmi

ben hep yaparım bunu
hata ben tam ölçü yapıp saklıyorum
misafir falan gelince mikrodalga fırında çözdürüyorum
tazecik yeni yapılmış gibi oluyor

amanın ben de kestiremem hiç, sadece kısalttırıyorum. çok dökülüyo diye bu sefer fazla kısalttırdım gerçi ama kestirme sakın sen :) kısalttır sadece :)

Selam kızlar nasılsınız ben çok yoğunum yazılı yapıyorum okyorum bideev ve çocuk çok yoruluyorum ....bu arada oğlum 4 aylık olduğundan beri sanki memeyi daha çok çekiyor yani kızlar bunlar büyüdükçe süt yetiştirmek zor olacakbi ara benim oğlum memeyi bıraktı bırakacaktı çok stres oldum şimdi daha iyi ama ben süt olsun diye yedikçe 1 kilo daha aldım süreklide hareketliyim ama çok yiyorum galiba

kızlar biraz alakasız olacak ama bişey sorucam benim sorunum yine kaynanayla :) kadının ilk ve tek torunu (eşim tek çocuk ve başka çocuk istemiyo) kadın doğumdan önce sadece bitane 2li zıbın takım bi de yılbaşında kadife bi pijama almış, doğum öncesi almazsan ör bari dedim yelek falan ona da ben öööle sıkıntılı işlere gelemem dedi insan hiç mi heveslenmez yaa torunm bu yaa çok mu büyütüyom ne sinir oluyorum napiim ama

bu isteğine bağlı ama ben cevizden biraz büyük parçalar alıp yağlanmış mutfak tezgahında elle biraz açıp içine malzemeyi koyuyorum. çok önemli değil aslında büyüklüğü ama tepside mayalanınca birazda fırında da şişiyor zaten. çok olursa buzdolabı poşetlerinde at deepfrize. istediğin zaman yemeden yarım saat önce çıkarıp 5-10 dk fırında ısıtınca yeni çıkmış gibi oluyor. afiyet olsun:)))

amanın ben de kestiremem hiç, sadece kısalttırıyorum. çok dökülüyo diye bu sefer fazla kısalttırdım gerçi ama kestirme sakın sen :) kısalttır sadece :)

kız çok sinir oldum ben yemek yaparken tik oldu boneyi güzelce sıkıom üstüme başıma iice bakıo möle giriom mutfağa. sanki heryerde saç var gibi gelio :S gerçi vardırda saçımı hiç açmıom hep toplu dökülcek die banyoda topluom hep tokam falan bozulunca. zaten kısa omuzlarıma gelio.

temin benim kız oyun halısında uyuya kalmış :d ama garip arada açıo gözünü iki vuruo oyuncaklara uykuda var kapıo geri gözünü hehehe

valla bende hep yaş maya kullanırdım ama bunun tarifinde instant maya yazıyordu ve ben bu mayadan hiç görmemiştim herkesi kendim gibi sandığım için çok açıklayıcı oldum galiba

ay kızlar yaaa

kan damlasını damlatırken kızım elime bi vurdu, gözünün ortasına burnunun içine gitti damlalar, ne korktum

gözü kıpkırmızı oldu ama hemen sildik, neyse ki kalmadı renk falan, hiç de ağlamadı allahtan, demek ki gözünü yakmadı damla :) ay ne korktum yaa

ben de annemin notlarını gircem şimdi, her dönem olduğu gibi. karneleri yazan hep ben :) oyy

salla kuzum ya benimkilerde hiçbişe almadı kaynamaö bugun pazardan iki don almış kadife :S eşime vermiş olmazsa değiştirirs faln demiş eşimde bakmış olmayıpta nolcak evde giycek zaten demiş hahahah öğretsem söylemez

valla bende hep yaş maya kullanırdım ama bunun tarifinde instant maya yazıyordu ve ben bu mayadan hiç görmemiştim herkesi kendim gibi sandığım için çok açıklayıcı oldum galiba

annemde dio kuru maya kuru maya bende bu paket olanlardan almıştım. bide suda bekleyenmi ne var ılık suya koyuyon falan odamı ayrı acep on kere soruodum anneme hangisi nasıl oluo die hahaha

heheh bende ücretli öğretmenlik yaptığımda eşime girdiriodum. ilk zamanlar zevkliydide sonra sıkmaya başlamıştı

iyi kaynanada var aslında. benimki çok iyiydi ama kaybettik 6 ay önce. vefat etmeden oğluşuma bi sürü yelek hırka örmüş. baktıkça hüzünleniyorum

annemde dio kuru maya kuru maya bende bu paket olanlardan almıştım. bide suda bekleyenmi ne var ılık suya koyuyon falan odamı ayrı acep on kere soruodum anneme hangisi nasıl oluo die hahaha

al benden bi tane daha. bu vanilya kabartma tozu gibi küçük paketlerde oluyor tek kullanımlık direk una katıyorsun tembel işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…