ecrincim senin kızın adı birceydi demi face deyince alıma geldi arkadaşızda orda :)
bebekten sonra hersey cok degıstı aramızdakı aslında cok da uzerınde durmadım baslarda ama artık gorulmeyecek gıbı degıl hıcbısey paylasmıyoruz sabah ıse gıdıyor aksam gelıyor yemek yıyıp ya tv basına ya bılgısayar basına gecıyor yada kızıyla oynuyor sevıyor sonra da salonda yatıyor(bebegımın yatagı yatakodamızda ve en ufak hapsırıktan öksürükten uyanıp saatlerce ağlıyor esım de yorgun oldugu gunler horladıgından yanımızda yatmıyor) kısacası aynı yatakta bıle uyumuyoruz ızınlı oldugu gunler de genellıkle arkadaslarıyla maça gıdıyor veya belkı cok mıkırdarsambızı bı yere cıkarıyor
ben allahın hergunu evde bu koca sehırde yapayanlız hem ders calısıyorum hem evın butun ıslerını yetıstırmeye calısıyorum hem bebegımle ılgılenıyorum ıyıce robota döndüm artık sevgisini bana karsı sıcaklıgını hıssedemez oldum ve nerdeyse 15gundur fılan da her lafa bırbırımızı didiyoruz bu arada nerdeyse 1 ay dır bırlıkte olmadık ve herhangı bı adım da göremiyorum artık benı ıstemıyor mu acababelkıde hamılelıgın vucudumda yarattıgı deformasyondan dolayı artık hosuna gıtmıyorumdur kımbılır kafamda neler kurmaya basladım.dıyceksınız kı esınle konus ona bunları soylesem dınlemeyecek bıle kafanda buyutuyosun herseyı yok boyle bısey sacma dusunuyorsun deyıp hafıfe alacak ... kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum benım de canım var ben de ınsanım hergun evde hergun camasır bulasık ütü sıl süpür yemek cocuk dersler baska hıcbı hayatım yok bıde ustune ustluk esımın soguk davranısları cok üzgünüm yaa
evet cnm birce benim kızın adı. arkidişiz haberin yok demekçoğu kişi offline girio face.
ah cnm benim ib ara bende böyleydim. işin kötüsü ben ev işide yapmıodum ne çamaşır ne bulaşık ne yemek. güya ona ceza veriyorum böyle yapınca onun umrundamıki akşam gelio otel gibi kullanıo evi. bense pislik içinde oturuyodum. baktım olmuo en son kavgayla anneme gittim. mum gibi olduhem benim kafam dağıldı annemle çoocuğa baktı ben dinlendim. hem düşünme fırsatımız oldu hem benim hem oonun daha çok ilgi göstermeye başladı. şimdi akşam geldimi geç olsa bile hadi hazırlan çıkalım dio. kızda alıştı artık soğuk bile olsa hava çıkıyoruz bebek arabasıyla falan. böyle bi imkanın varsa konuş çocukla yoruluyorum anneme gidim az die. kavga etmeden git kafan dağılsın.
pigucum çok zor bi süreçteyiz canım herşey çok farklılaştı bedenimizden yediklerimize uykumuza ve eşlerimize kadar herşey farklışaştı .. anlattıklarının birçogu yani kocanın eve gelince tv başında olması konuşmaması ilgisinin bebeginde olması dışarı götürmemesi benimkine çok benziyo azen bebek aglayınca odadan çıkıp gittigide oluyosadece birlikte olma konusunda benzemiyor oda her erkek farklı belki stres oluyordur yeni dogum yaptıgın için .. anşlıyorum seni çok zor bi durumdasın sakin ol maya çalış zor ama herşey yoluna girer inşallah canım
inan hepimizde benzeri durumlar var...çok çetrefilli,karmaşık bir adaptasyon süreci bu,muhtemelen ilk bebeğiniz,benim ikinci olduğu için eşimden pek fazla bişey beklemiyordum,yaptığı bişey varsada bonus gibi geliyor bana....bu adaptasyon sürecinde erkekler dahada afallıyorlar...eski düzenin değişmesi onları çok etkiliyor,tabi bizide ama kadınlar daha dayanıklı,zaten allah doğurma vasfınıda bunun için kadınlara vermiş ya...
bak bende iki kızımla ayrı odada yatıyorum şimdilik,yakın zamanda geçicem odama...görmemeye çalış,kendine ve bebeğine yönel,bende gurbetteyim,bir saat bile bebeğimi emanet edebileceğim biri yok,ama bununda bir sreç olduğunun farkındayım...
kızlar benim çıkmam gerek bebiş iyice bagrınmaya başladı hepinize ii geceler
pingucum canım benim şuan önemli olan sensin ama bide söyle dene biraz yakınlaş eşine sen gidip öp sen sarıl diyiceksinki benim ilgiye ihtiyacım var ama inan ilk zamanlar bende böyle davrandım sarıldım beni dışarı götür dedimonun seni yeniden görmesi için biraz böyle davran olmadı bencede biraz annenlere gidersin
cnm ben yanasıyorum da adamda tepkı yok
bu yuzden yavastan ıcıme kapandım tepkı goremedıgım ıcın tmm sen bebısle ılgılen annesı
bebekten sonra hersey cok degıstı aramızdakı aslında cok da uzerınde durmadım baslarda ama artık gorulmeyecek gıbı degıl hıcbısey paylasmıyoruz sabah ıse gıdıyor aksam gelıyor yemek yıyıp ya tv basına ya bılgısayar basına gecıyor yada kızıyla oynuyor sevıyor sonra da salonda yatıyor(bebegımın yatagı yatakodamızda ve en ufak hapsırıktan öksürükten uyanıp saatlerce ağlıyor esım de yorgun oldugu gunler horladıgından yanımızda yatmıyor) kısacası aynı yatakta bıle uyumuyoruz ızınlı oldugu gunler de genellıkle arkadaslarıyla maça gıdıyor veya belkı cok mıkırdarsambızı bı yere cıkarıyor
ben allahın hergunu evde bu koca sehırde yapayanlız hem ders calısıyorum hem evın butun ıslerını yetıstırmeye calısıyorum hem bebegımle ılgılenıyorum ıyıce robota döndüm artık sevgisini bana karsı sıcaklıgını hıssedemez oldum ve nerdeyse 15gundur fılan da her lafa bırbırımızı didiyoruz bu arada nerdeyse 1 ay dır bırlıkte olmadık ve herhangı bı adım da göremiyorum artık benı ıstemıyor mu acababelkıde hamılelıgın vucudumda yarattıgı deformasyondan dolayı artık hosuna gıtmıyorumdur kımbılır kafamda neler kurmaya basladım.dıyceksınız kı esınle konus ona bunları soylesem dınlemeyecek bıle kafanda buyutuyosun herseyı yok boyle bısey sacma dusunuyorsun deyıp hafıfe alacak ... kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum benım de canım var ben de ınsanım hergun evde hergun camasır bulasık ütü sıl süpür yemek cocuk dersler baska hıcbı hayatım yok bıde ustune ustluk esımın soguk davranısları cok üzgünüm yaa
selam kizlar gecmisi okumadim bir ara bakicam bende bugun dr götürdüm kizi ine oldu bugun cok huysuzdu agladi durdu en sonunda yatti kizim annesi kurban olsun ben bebegi ellerinden tutup kendime dogru cekkyiordum oda kendini kaldiriyordu dr sordum kendisi yapabilir ama siz kollarindan tutup cekmeyin kemiklerinde sorun olusur dedi sizinle paylasayim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?