- 14 Eylül 2009
- 2.616
- 107
- 163
pingu canım bu yazdıklarımı okur musun bilemiyorum. bazı hanımlar bana kızabilir ama maalesef ben yazacaklarımın doğruluğuna inanıyorum.
lütfen yanlış anlama ama bir aydır ilişki yok aramızda demişsin. bence sorun burada zaten. erkek dediğin varlığın buna çok ihtiyacı var ve evli olduğu halde bu ihtiyacını gideremediğinde bu onlara koyar. sanırsın ki sana sevgisi azaldı hayır öyle değil işte, o bu konuda sana kızgın olduğu için hırsını seninle ilgilenmeyerek alıyor.
kızlar allah aşkına evlilikte 1 ay nasıl durulur, siz hiç erkekleri tanımıyorsunuz o zaman. çok yanlış bence, bu hareket direk erkeği sizden uzaklaştırır.
ve ben ilk defa sizin burada yazdıklarınızı görünce anladım ki, hanımlar bu işi sadece görev olarak yapıyor. doğum sonrasında "eyvah yine ilişki başlayacak" diye yazdığınızda ben şok olmuştum. aslında bu her iki insan için de bir ihtiyaç. kocanız istemeyor gibi görünse de sizin hadi demeniz lazım.
siz bu konuda istediğini verin, hatta istediğinden fazlasını verin ki size köle olsun. bu kadar basit maalesef erkeklerin çalışma düğmesi. çünkü erkekleri en mutlu eden şey budur, ödül budur onlara.
o yüzden pingucum sen bir an önce bu birlikteliği rutine sok, ve direk "sen istemiyorsun ama benim de ihtiyacım bu" de. bak bakalım aranızda toz duman kalıyor mu.
gülayse cnm mezime nin tatlısını nasıl yaptın anlatsana. kremayı içine hamur sıcakken mi doldurdun ve nasıl doldurdun
sorarsın canım saglık ocagında kabuk baglıcak demıstı nettede okudum baglamayınca tuttuyormus dıe yazılar dedim en ıyısı dr sormak
bugun 3 ayımız dolduuuuuuuu buyuduk artık abı olduk boyumuz 67 kılo 6750 pek mutluyuzmaasallahhh hhhh oglusum asıdan yırttı bugun annesı tetanz asısı oldu hhhh
maşallah yaaa. boyu baya bi uzun sanki nazar değmesin... bizim kızlar daha narin oluyo :)
arkadaşlar bişey sorucam bizim verem aşımızda sadece bi kızarıklık var kabuk olmadı problem mi bu sizcee
maşallah bebişinize..gelişimi çok iyi
sende onu takma al arkadaşlarını çık gezbende zırt pırt anneme gidiodum e ben evde olunca evde durmuon die
pingu canım bu yazdıklarımı okur musun bilemiyorum. bazı hanımlar bana kızabilir ama maalesef ben yazacaklarımın doğruluğuna inanıyorum.
lütfen yanlış anlama ama bir aydır ilişki yok aramızda demişsin. bence sorun burada zaten. erkek dediğin varlığın buna çok ihtiyacı var ve evli olduğu halde bu ihtiyacını gideremediğinde bu onlara koyar. sanırsın ki sana sevgisi azaldı hayır öyle değil işte, o bu konuda sana kızgın olduğu için hırsını seninle ilgilenmeyerek alıyor.
kızlar allah aşkına evlilikte 1 ay nasıl durulur, siz hiç erkekleri tanımıyorsunuz o zaman. çok yanlış bence, bu hareket direk erkeği sizden uzaklaştırır.
ve ben ilk defa sizin burada yazdıklarınızı görünce anladım ki, hanımlar bu işi sadece görev olarak yapıyor. doğum sonrasında "eyvah yine ilişki başlayacak" diye yazdığınızda ben şok olmuştum. aslında bu her iki insan için de bir ihtiyaç. kocanız istemeyor gibi görünse de sizin hadi demeniz lazım.
siz bu konuda istediğini verin, hatta istediğinden fazlasını verin ki size köle olsun. bu kadar basit maalesef erkeklerin çalışma düğmesi. çünkü erkekleri en mutlu eden şey budur, ödül budur onlara.
o yüzden pingucum sen bir an önce bu birlikteliği rutine sok, ve direk "sen istemiyorsun ama benim de ihtiyacım bu" de. bak bakalım aranızda toz duman kalıyor mu.
bu ilşki meselesini düzene soktun mu gerisi düzelecektir canm. ara sıra aynı dönemlerden geçiyoruz kendini kötü hissetme
kesinlikle haklısın. erkekler evli olupta ilişkye giremediklerinde çok hırçın oluyorlar. çocuklar duymasının geçen bölümlerinde öyle bişeye denk gelmiştim. haluk: madem seni yatağa götürmek için bu kadar dil dökecektim niye evlendim diodu??? yani evliysek ben her istediğimde olmalı diye düşünüyor. hamilelik doğum şimdide bebiş... e doğal olarak kafa rahat bi şekilde hadi yapalım denilmio. ay bebek uyudumu uyanır mı ya ağlarsa falan filann. buda erkeği geriyo ve bu yüzden gerildiğini söyleyemiyor. bi şekilde bunu hareketleriyle yansıtıoo :S bence kadın burda erkeği rahatlatıp bu sorunu kaldırmalı ki ilişki heyecanlansın
hım iyi ozaman. bende tam dün int.spor aletlerine bakıodum. senn yazını gördüm. hemen baktım ve beğendim kullanıcı yorumlarını okudum. herkes çok memnun.sadece bikişi sesi rahatsız ediyo deyince kararsız kalmıştım. sağol canıminşallah eritiriz kalçaları basenleri
pingucum bisürü şey yazılmış çizilmiş bebişleydim okuyamadım ama pike haklı erkekler en az haftada bi bak en az minimum diyorumreset edilmeli yoksa karısım hayatımı yavaş yavaş hayatlarından çıkarır adın neyse artık onunla hitap edmeye başlar şikayetler başlar bak ben spral taktırdım 15 günü buludu adetim bizimki sokurdanmaya başladı bi görsen alttan alta laf sokuyo ben umursamasam o da bu duruma alışır zaten bilg. hastası artık spatulayla bile ayıramaz hale gelirim
bende aynı senin gibiyim bide düşün ben bi kolejin rehberiydim hayatım insanla geçiyodu gece olsada bi yanlız kalsam diye iple çektiğimi bilirim ama şimdi insan yüzüne hasretim ama artık bunu dert etmiyorum 2 kate evlat dünyaya getirdim illaki bi karşılığı olacaktı
ilerde eski hayatıma dönücem ama aile düzenimi oturtunca sende
geleceğe dair güzel planlar yap bunun için gayret et o zaman bi umudun oluyo elimizdeki ile yetinmeliyiz . biz mutsuz olunca bu hayatımızın her bölümüne yansıyo...
ilk olarak tabiki eşimize
onlardan bişey beklemek yerine en iyisi ...teklif etmek...
ben öle yapıyom rutinimi bozmam baktım biraz zaman geçti ilgisiz hişşt baksana der aklına girerim...
ee bu bi hafta gidertabi sıra bana gelir bu sefer isteklerimi sırayla yavaş yavaş sıralarım oda memnuniyetle kabul eder bi dene bakim belki işe yarar
kızlar cok guzel seyler yazmıssınız evet haklısınız ama zaten ben yaklasıyorum ben teklıf edıyorum ben adım atıyorum hep onun ıse soyledıklerı su :''kızım uyanır,bıraz huzursuz galıba bı baksana'' fılan fılan fılan .... kızın uyanıp aglayacagını yatakta ıknacagını göz önüne alarak sabah uykusuz ıse gıtmemek ıcın yanımızda yatmaya bıle korkuyor varın gerısını sız dusunun...
kızı uyutup onun yanına gıtmem gece yarısını buluyor maalesef dogal olarak da onun uykusu gelıyor bılmıyorum ben daha ne yapayım gıdıp sarılıyorum koltugunun altına gırıyrum gorsenız yılısık kedıler gıbıyım opuyorum gelıp gıdıp karsılık verıyor mınık seylere ama ısı oraya kadar goturemıyoruz maalesef ayy bılmıyorum yaaa
ıns duzelır cnmçok iyi anlıyorum seni. kadın olarak bi yere gidebiliyoruz erkek tepki vermeyince ama erkekler bu konuda daha cesur istediğini alıyor kadın istemese bile. belkide bize böyle öğretildiği için... bende şuan kocişi baştan çıkarmaya çalışıomoda borsayla ilgilenio. sanki çok büyük iş yapıomuş gibi :S gerçektende cinsellik olmayınca karı koca arsında bişiler eksik oluyo... sanırım bebişlerimizin uykusu düzene girip mızıldamaları bitene kadar böle olcak. çünkü eşiminde oğlan uyanıp ağlıcak diye ödü kopuyo... ama ben istediğim zaman sonuna kadar götürebiliom
Pingu canım ayzdıklarını okudumda sen elinden geleni yapıyormuşsun ama yinede pes etme canım o kaçtıkça sen yanaş küçük oyunlar oyna ona falan bide kızını bırakabileceğin kimse yokmu eşinin tarafındanda olsa bence birkaç saat birine emanet et ve eşinle beraber dışarı çıkın..
genetık olarak epey uzun bı aıleyz canım o yuzdendır.bızımkınınde kolunda sadece nokta gıbı kızarıklık var.saglık ocagından ıllakı kabuk tutması gerekmez demıslerdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?