2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

günaydın herkese..
dün göz kapağım birden şişti demiştim...çok korktum biraz korktum indi ama hala var göz kapağım şiş yani..ne oluyo bana yaa

günaydın herkese..
dün göz kapağım birden şişti demiştim...çok korktum biraz korktum indi ama hala var göz kapağım şiş yani..ne oluyo bana yaa

geçmiş olsun. tuzu çok yediysen olabilir yada alerji olabilir. mikrop kapmıştır.
sana dün özelden msj amıştım görmedin galiba. leg magic çok ses çıkarıyo diolar. bende almayı düşünüyorum. tam benlik ama kararsız kaldımmm :SS

günaydınnnn oooo sabah sabah bu ne hız böle
tesadüf tüm malzemelerde mevcuttu bebiş te uyurken yapıverdim.pratik bişi zaten.sen napıyosun bu gece benim kız ilk defa uzun uyudu .9.30 da uyudu 3 te kalktı sonrada 7 ye doğğru kalktı.Alışmışım ya sık kalkmasına ben kalktım durdum .seninki nasıl yine sık uyanıyormu ?

yok cnm ya görmedim... öyle çok ses çıkaran bişey değil rahatsız etmiyo yani..zaten günün her dkkası yapmıyosunki...ben salona koydum fırsat buldukça cdsini takıp çalışıyorum..ama bayağı zor yoruyo insanı..ve çok ii çalıştırıyo...cd deki kadın hıphızlı yapıyo ben onun yarısı kadar yapıyorum..

ohhh afiyet olsun.iyiyim tşkr.7 den beri ayaktayım temizliğimi falan yaptım.oh negüzel uyumuş bebeğin.benimki yine 2 saate bir kalktı kalkmasa şaşarım zaten.en son sabah 6 da uyundı ve uyumadı bende eşime sen bak ben biraz uyuyacağım dedim 1 saat uyudum işte 7 ye kadar sonra kızım kakasını yapmış getirdi eşim yanıma.ama olsun sağlıkları yerinde olsunda gerisi boş sonsuza kadar uyumuyacak değiller ya :)

bende amma manyağım he 7 de kalktım kendimi temizliğe vurdum mutfak dolaplarını sildim tezgahı falan cifledim evi temizledim,tozları aldım yemeğimi yaptım.kahvaltımı ettim ve buraya geldim yani şu saate bütün işlerim bitmiş oldu.kızıda ana kucağına koydum ben nereye o oraya izledi beni annesini izlemekten yoruldu şimdide uyuyor meleğim.

benimkide egzersiz arkadaşı oyuncağı ile oynuyor.maşallah bitirmişin işleri.benimde kalkıp yapmam lazım.ama çay keyfi yapıyorum hala.neysem kalkıyım bari görüşürüzzzz

bu ilşki meselesini düzene soktun mu gerisi düzelecektir canm. ara sıra aynı dönemlerden geçiyoruz kendini kötü hissetme
kesinlikle haklısın. erkekler evli olupta ilişkye giremediklerinde çok hırçın oluyorlar. çocuklar duymasının geçen bölümlerinde öyle bişeye denk gelmiştim. haluk: madem seni yatağa götürmek için bu kadar dil dökecektim niye evlendim diodu??? yani evliysek ben her istediğimde olmalı diye düşünüyor. hamilelik doğum şimdide bebiş... e doğal olarak kafa rahat bi şekilde hadi yapalım denilmio. ay bebek uyudumu uyanır mı ya ağlarsa falan filann. buda erkeği geriyo ve bu yüzden gerildiğini söyleyemiyor. bi şekilde bunu hareketleriyle yansıtıoo :S bence kadın burda erkeği rahatlatıp bu sorunu kaldırmalı ki ilişki heyecanlansın
hım iyi ozaman. bende tam dün int.spor aletlerine bakıodum. senn yazını gördüm. hemen baktım ve beğendim kullanıcı yorumlarını okudum. herkes çok memnun.sadece bikişi sesi rahatsız ediyo deyince kararsız kalmıştım. sağol canım inşallah eritiriz kalçaları basenleri

slm kızlar şimdi aylık kontrolümüzden geldi drmuz kilo alımını iyi dedi gecen ay 1200 almıştık bu ay 900 grm almış aslında normal ama neden azaldıkiiii... aslında 200 gram cıkarmıs halı 900 gram bi çıtçıtlı badi ve bez 200 gram tutmazki çok cıkarıyorlarya en ıyısı cıplak tartmaları 200 gram kesnılıkle yoktur cıtcıt badı bez ..geçen bezini açtım ıdrarını yaparken agladı onuda söledım gercı yeni doğdugundada yapıyodu tahlil yapmıştık temizdi her ihtimale karşı olabilir itahap alalım dedı evegeldım poşeti geçirdim verdik idrarıda..sanırım verem aşımız tutmadı kolunu gösterdim dr a 1 yaşına kadar bekleyelim aşılar bitsin ondan sonra deri testi ile tutup tutmadığı anlaşılıyormuş uff olmadı tekrar yapılcakk..kabuk baglayıp akması gerekiyormuşş...ek gıdayı söyledım ben 4 ayda başlatıyorum bazen dedii..anne sütüne devam etsem başlamasam olur dedim olur dedi..4 buçuk aylıkken görüşelim dedısanıım ozaman konusucaz ek gıdayıı...

kızlar bu ek gıdada drmu liste veriyor hangi meyveler ne şekilde hazırlanıyorr..suyumu püre şeklindemi .rendemi.. mesela elma nasıll portakal sıkılarak vs.gibimi havuc suyu sıkıcaktamı ay hiç bişibilmiyom..peki, bunlar kaç ögun verılcek

balsurat sanırım bizim aşımızda tutmadı
c.tesi doktara söliim bende
hiç bişe olmadı kolunda

bugun aynı şeyi dr yaptı bende kendim yapabilirmiyim dedim gerek yok dedi yaparsan günde 1 defa olsun dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…