kızlar cok guzel seyler yazmıssınız evet haklısınız ama zaten ben yaklasıyorum ben teklıf edıyorum ben adım atıyorum hep onun ıse soyledıklerı su :''kızım uyanır,bıraz huzursuz galıba bı baksana'' fılan fılan fılan .... kızın uyanıp aglayacagını yatakta ıknacagını göz önüne alarak sabah uykusuz ıse gıtmemek ıcın yanımızda yatmaya bıle korkuyor varın gerısını sız dusunun...
kızı uyutup onun yanına gıtmem gece yarısını buluyor maalesef dogal olarak da onun uykusu gelıyor bılmıyorum ben daha ne yapayım gıdıp sarılıyorum koltugunun altına gırıyrum gorsenız yılısık kedıler gıbıyım opuyorum gelıp gıdıp karsılık verıyor mınık seylere ama ısı oraya kadar goturemıyoruz maalesef ayy bılmıyorum yaaa
slmm kızlarr nabersınızzz...
ben oglumu hasta ettım yaff oksuruoo hapsırıo balgamda war.dr fluibron dıe oksuruk surubu werdı sızz kullandızmı hıcc?
canım o zaman haklısın, yani üzülmekte haklısın. doğumdan sonra bazı erkeklerde bu olur, kadını karısı olarak değil de bi anne olarak görmeye başlar. belki de eşin böyle bi dönemden geçiyordur. ama canım sen pes etme onunla ilgilenmeye devam et. konuşun da bu konuda :)
10 dk size yeter aslında kızın sakin olduğu zamanı kollayın :)
inşallah düzelir canım
10 dk. mı????
ne bilim bizimkiside sen yapma o kendisi yapsin dedi bende artik karismiyorumbizim doktorumuz da her kontrolde fış fış kayıkçı oynuyorsunuz değil mi diye soruyor. ben hergün ellerinden çekip oturmasını sağlıyorum fış fış kayıkçı namesi eşliğinde :)
kalca kemikleri benim kizin oturmus artik kontröle gerek yok dedi sevindimbugun aynı şeyi dr yaptı bende kendim yapabilirmiyim dedim gerek yok dedi yaparsan günde 1 defa olsun dedi
slmm kızlarr nabersınızzz...
ben oglumu hasta ettım yaff oksuruoo hapsırıo balgamda war.dr fluibron dıe oksuruk surubu werdı sızz kullandızmı hıcc?
kızlar biberonları hergün kaynatıyormusunuz yada nasıl temizliyorsunuz. bulaşık deterjanı kullanmak içime sinmiyor, e boş boş yıkamak da içime sinmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?