2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

slm kızlar nasılsınız?
baya derin mvzulara girilmiş
pingucum Allah yardımcın olsun inşallah bi an önce halledersin meseleyi

slmm kızlarr nabersınızzz...
ben oglumu hasta ettım yaff oksuruoo hapsırıo balgamda war.dr fluibron dıe oksuruk surubu werdı sızz kullandızmı hıcc?

canım o zaman haklısın, yani üzülmekte haklısın. doğumdan sonra bazı erkeklerde bu olur, kadını karısı olarak değil de bi anne olarak görmeye başlar. belki de eşin böyle bi dönemden geçiyordur. ama canım sen pes etme onunla ilgilenmeye devam et. konuşun da bu konuda :)

10 dk size yeter aslında kızın sakin olduğu zamanı kollayın :)

inşallah düzelir canım

ben oglumu hasta ettım yaff oksuruoo hapsırıo balgamda war.dr fluibron dıe oksuruk surubu werdı sızz kullandızmı hıcc?

geçmiş olsun canım ben peditus kullandım grip olmuştu benim oğlum

10 dk. mı????

benim eşimde bebekten dolayı çok yorgun olduğumu gördüğü için çok ısrar etmiyor canım benim ya yazık vallahi erkeklerimize
geçen sordum elimden tutup odaya götürmyorsun dedim vaktin yok ki dedi gülerek

nerdesiniz kimseden ses yok

Son düzenleme:
selam kizlar
bizim doktorumuz da her kontrolde fış fış kayıkçı oynuyorsunuz değil mi diye soruyor. ben hergün ellerinden çekip oturmasını sağlıyorum fış fış kayıkçı namesi eşliğinde :)
ne bilim bizimkiside sen yapma o kendisi yapsin dedi bende artik karismiyorum
bugun aynı şeyi dr yaptı bende kendim yapabilirmiyim dedim gerek yok dedi yaparsan günde 1 defa olsun dedi
kalca kemikleri benim kizin oturmus artik kontröle gerek yok dedi sevindim

selam kızlar sadece son sayfayı okudum işler çok yoğun girip bakıp çıkıyorum yazamıyorum ay ben size nasıl alışmışım ya vallahi özlüyorum

mrb ekim anneleri ben hep sizi takip eddim ama pek zamanım olmadıgı için yazamıyorum bende ekim annesiyim benim bebiş sürekli ilği istiyo yanından ayrılamıyorum hiç emiyo yine ağlıyo bir türlü düzene giremedim yaa birz huysuz oğlum doktorlar gelişimi iyi diyo mama verme diyolar bende vermiyorum ama acaba açmı kalıyo diye de çok sıkılıyorum

aç olabilir tam doymuyordur benim oğlumun da öyle gelişimi iyi ama hep mızmız annem geldi kızım bu oğlan tam doymuyor ondan tam uyumuyordu gündüz en fazla 30dk 2 gündür öğle 100cc mama veriyorum 3 saat uyuyor maşallah

bızde gecen hafta hastaydık ama benım doktrum ılac vermedı bende kullanmak ıstemedım zaten ıhlamur verın dedı cok faydasını gorduk ve burnuna her emzrmeden once serum fızyolojık damlat demstı ck faydasını grdk cok cabuk atlattı

kızlar biberonları hergün kaynatıyormusunuz yada nasıl temizliyorsunuz. bulaşık deterjanı kullanmak içime sinmiyor, e boş boş yıkamak da içime sinmiyor

Ben hergün kaynatmaya çalışıyorum nuby nin tamamen silikon biberonunu kullanıyorum makinada yıkanır yazıyordu 1 kez attım şimdi sanki devamlı makina kokuyor biberon ne yaptıysam o kokudan arındıramadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…