bende hala adet olmadım ama bende spiral var kırkım çıktıktan sonra hmen taktırmıştım.
slm kızlar bebeklerineze giydirilen kıyafetlerden bahsetmişsiniz bizim evin sıcaklığı 28-29 derece falan oluyor merkezi sistem ısıtma olduğu için ben kısakollu birde kapri giyiyorum kızımada çıtçıtlı uzun kollu birde uzun kollu penye altınada 1 tane ayaklı pijama ve çorap giydiriyorum gece yatarkende 1 tane penye battaniye örtüyorum üstüne çünkü çok socak oluyor bizim ev benim giydirdiğim kıyafetler çokmu bu sıcaklığa göre
bende hala adet olmadım ama bende spiral var kırkım çıktıktan sonra hmen taktırmıştım.
slm kızlar ben de konuya balıklama dalıyım hemen bende daha adet olmadım ve bende şüpheleniom çünkü korunmamıştıkkkkk
slm kızlar :)) kızlar siz patik giydirmiyormusunuz bebişlere.ben giydirmeyince ayakları soguk oluyor y dogdugundan beri giydiriyorum
hadi hayırlısı olsun.belki seni sütün koruyodur cnm
ay ben spiral hayatta taktıramam herhalde. bişe hissetmiyomuşsun ama orda olduğunu bilmek bile içimi gıcıklarrrrrrr
valla bendede spral var içim rahat yok bide 3. ben beceremem şimdi bile ikisiyle rezil oluyom ama şimdi geçmişi okudumda içim bi tuhaf oldu sanki 2011 ekim annişleride burda gibi:))
benim evde çok sıcak benden farkın içinde uzun kollu body giydirmen.ben gece penye +örgü battaniye örtüyorum ayak kısmına çünkü sabaha karşı sıcaklık düşüyor
ben giydirmiyorum ayaklı pijama onun üstüne 1 tane çorap sadeceslm kızlar :)) kızlar siz patik giydirmiyormusunuz bebişlere.ben giydirmeyince ayakları soguk oluyor y dogdugundan beri giydiriyorum
korunmadınızmıhamile kalırım diye korkmadınmı
ay ben spiral hayatta taktıramam herhalde. bişe hissetmiyomuşsun ama orda olduğunu bilmek bile içimi gıcıklarrrrrrr
valla canım ben hiç korunmamıştım evlendim evleneli ve 1 buçuk yıl bekledim kızım sürpriz oldu nerdeyse aşılama olacaktım biraz ona güvendim ama benim de midem bulanıyo bu aralar ve hiç kilo vermiyom 1 aydır alakası vrmı bilmiom eşim şehir dışında pazatesi gelcek gelince test alcam varsa 1 aylık olmuşturrrrr şimdi kızla çıkamıyom ama meraktanda çatlıyommm
yeniden9 ay çekilmezzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?