2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

bende hala adet olmadım ama bende spiral var kırkım çıktıktan sonra hmen taktırmıştım.

valla bendede spral var içim rahat yok bide 3. ben beceremem şimdi bile ikisiyle rezil oluyom ama şimdi geçmişi okudumda içim bi tuhaf oldu sanki 2011 ekim annişleride burda gibi:))

benim evde çok sıcak benden farkın içinde uzun kollu body giydirmen.ben gece penye +örgü battaniye örtüyorum ayak kısmına çünkü sabaha karşı sıcaklık düşüyor

slm kızlar ben de konuya balıklama dalıyım hemen bende daha adet olmadım ve bende şüpheleniom çünkü korunmamıştıkkkkk

slm kızlar :)) kızlar siz patik giydirmiyormusunuz bebişlere.ben giydirmeyince ayakları soguk oluyor y dogdugundan beri giydiriyorum

hadi hayırlısı olsun.belki seni sütün koruyodur cnm

valla canım ben hiç korunmamıştım evlendim evleneli ve 1 buçuk yıl bekledim kızım sürpriz oldu nerdeyse aşılama olacaktım biraz ona güvendim ama benim de midem bulanıyo bu aralar ve hiç kilo vermiyom 1 aydır alakası vrmı bilmiom eşim şehir dışında pazatesi gelcek gelince test alcam varsa 1 aylık olmuşturrrrr şimdi kızla çıkamıyom ama meraktanda çatlıyommm

yeniden 9 ay çekilmezzzz

ay ben spiral hayatta taktıramam herhalde. bişe hissetmiyomuşsun ama orda olduğunu bilmek bile içimi gıcıklarrrrrrr

bence çok rahat ben alışkınım kızıma hamile kalmadan öncede spiral vardı.ve doğumdan sonra tekrar taktırdım.içimde bişey olduğu aklıma bile gelmiyor :)

ay ben spiral hayatta taktıramam herhalde. bişe hissetmiyomuşsun ama orda olduğunu bilmek bile içimi gıcıklarrrrrrr

canım takılı olduğunda farkına bile varmıyorsun ilişki sırasında da sorun olmuyor ama bende rahmimde yara yaptı ondan çıkarttırdım..

valla kızlar benim kız anasına çekmiş üşüyo hep benim yatak odası hep buz gibi kalorifere rağmen 260 lira fatura ödedik vallah oda kutup bende oturma odasına geçtim çocuğumun sıkıntısı soğukmuş meğer ısınınca melek gibi oldu yavrum

ay test yapınca haber ver merak ederim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…