o zaman benimki bayagı çok oluyo yaa üçüde uzun kollu alttada iki tane giydiriyom içinede bi tane çorap evde kaloriferli bu arada :)
neeeyyy neeyy ney
ben kısa kollu çıtçıtlı üstünede pijama sadece
evet evet bundan almak lazımay ya bak heyecanlandım şimdi zaten geleceği düşünüp düşünüp heyecanlanıom daha ilerisinide düşününce korkuom yaşlancaz
o zaman benimki bayagı çok oluyo yaa üçüde uzun kollu alttada iki tane giydiriyom içinede bi tane çorap evde kaloriferli bu arada :)
benim ev elektrik sobalı ben bir atlet bir ucuz kollu çıtçıtlı badi ve polar üst üstüne yelek ev ısı 20-21 derece
aboo ben çocugu yakıyom desene bundan zonra z giydirim bari allah ım tecrübesizlik yaaa
kolay gelsin gülayşecim
meliscim denizde kullanmak için mi o yalnız nasıl oturucak ona
canım ayaklarını gayet sıcak tutuyom o zaman :) ama tecrübesizlikten galiba neyse çıakrttım bi badisini bi uzun kollu çıçıtlı bide penye var üstünde şimdi :)teşekkürler kızlar sanırım tek renk olanı alıcam pandalısı yürüme çağında olsa çok tatlı olurdu o kostümle gelecek kış için sipariş ederim belki..
gökçe çok giydiriyorsun canım bizde bir atlet badi ve arada yelek yeterli ayakları sıcak olsun ona di kkat et
maşallah kız bende kendim çokgiydiriyorum diyodum sen beni de geçmişsin :))) çıtçıtlı badi üstüne uzun kollu giydirdin mi yeter canım bizim oda sıcaklığımızda 22 derece...
benim ev elektrik sobalı ben bir atlet bir ucuz kollu çıtçıtlı badi ve polar üst üstüne yelek ev ısı 20-21 derece
canım ayaklarını gayet sıcak tutuyom o zaman :) ama tecrübesizlikten galiba neyse çıakrttım bi badisini bi uzun kollu çıçıtlı bide penye var üstünde şimdi :)
hadi yaa benim ev kalriferli çok sıcak oluyo ama dr umuz sıcak tut dedigi için yaktım bende çoccugu yaa neyse haletim şimdi dikkat ederim artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?