2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

o zaman benimki bayagı çok oluyo yaa üçüde uzun kollu alttada iki tane giydiriyom içinede bi tane çorap evde kaloriferli bu arada :)

benim ev elektrik sobalı ben bir atlet bir ucuz kollu çıtçıtlı badi ve polar üst üstüne yelek ev ısı 20-21 derece

benim ev elektrik sobalı ben bir atlet bir ucuz kollu çıtçıtlı badi ve polar üst üstüne yelek ev ısı 20-21 derece

aboo ben çocugu yakıyom desene bundan zonra z giydirim bari allah ım tecrübesizlik yaaa
kolay gelsin gülayşecim
meliscim denizde kullanmak için mi o yalnız nasıl oturucak ona

teşekkürler kızlar sanırım tek renk olanı alıcam pandalısı yürüme çağında olsa çok tatlı olurdu o kostümle gelecek kış için sipariş ederim belki..

gökçe çok giydiriyorsun canım bizde bir atlet badi ve arada yelek yeterli ayakları sıcak olsun ona di kkat et

o zaman benimki bayagı çok oluyo yaa üçüde uzun kollu alttada iki tane giydiriyom içinede bi tane çorap evde kaloriferli bu arada :)

maşallah kız bende kendim çokgiydiriyorum diyodum sen beni de geçmişsin :))) çıtçıtlı badi üstüne uzun kollu giydirdin mi yeter canım bizim oda sıcaklığımızda 22 derece...

canım ayaklarını gayet sıcak tutuyom o zaman :) ama tecrübesizlikten galiba neyse çıakrttım bi badisini bi uzun kollu çıçıtlı bide penye var üstünde şimdi :)
maşallah kız bende kendim çokgiydiriyorum diyodum sen beni de geçmişsin :))) çıtçıtlı badi üstüne uzun kollu giydirdin mi yeter canım bizim oda sıcaklığımızda 22 derece...

hadi yaa benim ev kalriferli çok sıcak oluyo ama dr umuz sıcak tut dedigi için yaktım bende çoccugu yaa neyse haletim şimdi dikkat ederim artık :)

ensesine burnuna kulaklarına bak soğuksa üşüyordur sıcaksa iyi ben hep bakarım öyle anlıyorum

kız ne yapmışsın öyle.benim evde kalariferli içine çıt çıtlı badi üstü uzun kollu,altta kısa çorap o kadar
hasta olur çocuğun terden.terletmemek lazım çocuğu

öylede alıştıysa üşür şimdi o gene konrol et burnuna ensesine bak. üşümesin. benim ev 24 falan oluo ben çıtçıtlı askılı badi üstüne t-shirt ve tayt giydiriom o kdr bazende taytın altına külotlu çorap giydiriom ama bunalıo galiba çıkarıom.

tamam kızlar sagolun yaa lovelicim bakıyom bazen ensesine ama sıcak ensesi yavaş yavaş kıyafetlerini bende azaltırım birden açarsam üşütür
ya kızlar harbiden benim midem bulanıyo akşama test alam da yapam inş hamile degilimdir of bide bu çıktı yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…