kızlar ben kaçıyorum acaip hissediyom kendimi görüşürüz inş ii günler hepinizee
artık ıyıce zorlastı ya yıkamak rahat durmuyor
valla cok zor yıkadım bende korktum eşimle yıkıcam artıkhahah aynen ya oynayalım istio çırpınıo suda artık tek başıma yıkayamıcamannemde dedi artık tek başına yıkama alllah korusun kaydırısın falan die
selam kızlar melisesra benim kızda soyununca gülücükler atıyo ama daha küvete yatırdıgım an çıglıgı basıyo abimiz banyo yapmayı çok severdi kızımda tam tersi hiç sevmiyo inşallah ilerde sever bu arada hayırlı cumalar
bende olmadımya:26:
o zaman benimki bayagı çok oluyo yaa üçüde uzun kollu alttada iki tane giydiriyom içinede bi tane çorap evde kaloriferli bu arada :)
neeeyyy neeyy ney
ben kısa kollu çıtçıtlı üstünede pijama sadece
aboo ben çocugu yakıyom desene bundan zonra z giydirim bari allah ım tecrübesizlik yaaa
kolay gelsin gülayşecim
meliscim denizde kullanmak için mi o yalnız nasıl oturucak ona
bende oldum aDET sanki göbek sıkılaştı olunca...ama baya yoğundu ilk olduğu için galiba..
ewet benimde yoğundu ve hatta böyle et parçası gibi bişeyler geldi.rahim tmizleniyor sanırım.
bende olmadım yaakayınvalidem de dün çocuk da kusuyor hamile olabilir misin dedi iyice korktum yusuf yusufff
canım et parçası gibi gelmesi pek normal değil bende de oldu doktora dedim enfeksiyon olabilir gel dedi ağrımda vardı gerçekten enfeksiyon çıktı..ama ağrın kaşıntın yoksa sorun olmaz heralde.panik olmanı iztemem ama bende böyle bi durum yaşadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?