offf sinirlerim altüst kızlar. annemle babam tam 1 saat otogarda bekledi. beyimiz işten çıkamadı bi türlü. bu askerlik çok zor yaaa. asker eşi olmak daha bi zor. alışamadım 3 yıldır. inş. gelince kavga etmeyiz onların yanında:84:
offf sinirlerim altüst kızlar. annemle babam tam 1 saat otogarda bekledi. beyimiz işten çıkamadı bi türlü. bu askerlik çok zor yaaa. asker eşi olmak daha bi zor. alışamadım 3 yıldır. inş. gelince kavga etmeyiz onların yanında:84:
kızlar dun gezmeye gıttık ohhh ohhhhh
annenizle babanızın yanında kavga etmeyin lütfen..(anneler babalar çok üzülüyorlar)alamama sebebi keyfi değil ki...benimkide aynen öyle bize hiç vakit ayıramıyor,ama ne yapalım,bende çok zor alıştım,ailemde belli bir düzen vardır,eşimin akşamı sabahı belli değil...
insan nasıl mutlu oluyor değil mi ?aynı durumu bende yaşadım bugün...
pingu canım gözün aydın insan artık dışarı çıkınca bile afallıyo dimi ben işe başlayınca tuhaf olacam gibi geliyo nerdeyse 1 senedir okula gitmiyom :)
hem de ne mutlu oldum ya 2 saat bıle olsa bana cok ıyı geldı valla
bu aksam bıraz gec gelıcek esım ınsallah planlarım var haınce
seni hain seniii:)))) uygula bakalım planlarınııı:)))))
anlat hele planlarınıpinguuu
ademcegızden o kadar dem vurdum ne kadar ıyı davrandı bana oyle yaaa
sizin bebeler kafayı tutuyomu kızlar
yaaa bu kızcem parmağını çok emiyo.çekincede ağlıyor bende rahat bırakıyom .sinir oldum.dövsemmiuyyyyyy kıyamam kuzumaa
kızını dövmeyen dizini dövermişyaaa bu kızcem parmağını çok emiyo.çekincede ağlıyor bende rahat bırakıyom .sinir oldum.dövsemmiuyyyyyy kıyamam kuzumaa
emmiyor atıyor ağzından.bir iki defa anca emdi.uğraşıyorum halaınat et cnm emzık tak emzıgı emsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?