2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

canım sinirlenme eşin napsın iş bu bide askeriye annenler bi dolmuşla falan gelselerdi ya da taksi falan

annenizle babanızın yanında kavga etmeyin lütfen..(anneler babalar çok üzülüyorlar)alamama sebebi keyfi değil ki...benimkide aynen öyle bize hiç vakit ayıramıyor,ama ne yapalım,bende çok zor alıştım,ailemde belli bir düzen vardır,eşimin akşamı sabahı belli değil...

kızlar dun gezmeye gıttık ohhh ohhhhh

insan nasıl mutlu oluyor değil mi ?aynı durumu bende yaşadım bugün...

pingu canım gözün aydın insan artık dışarı çıkınca bile afallıyo dimi ben işe başlayınca tuhaf olacam gibi geliyo nerdeyse 1 senedir okula gitmiyom :)

kim dedi bize kısın doğuralım diye ama yaza kocaman olcak bebişlerimiz ozaman denize sokarız ne güzel

pingu canım gözün aydın insan artık dışarı çıkınca bile afallıyo dimi ben işe başlayınca tuhaf olacam gibi geliyo nerdeyse 1 senedir okula gitmiyom :)

hem de ne mutlu oldum ya 2 saat bıle olsa bana cok ıyı geldı valla
bu aksam bıraz gec gelıcek esım gelsın de planlarım var haınce

Son düzenleme:
slm kızı yıkadım kokmuştu tertemiz oldu ohh.sayfalar sabahtan beni, çok ielrlemiş okuyamadım.yarın burdurdan babannemler ve halamlar gelcek.yani aslında annemlere geldiler de yarın bana gelcekler.özlemiştim tontişleri.benim kociş 3 gün önce kitap almış gelmiş.sana aldım sen seviyon ya dedi.3 gündür elinden düşürmüyor.ama haksızlık bu değilmiiii

sizin bebeler kafayı tutuyomu kızlar

evet masallahı var benımkı baya baya ayakta bıle duruyor adım atıyo cok erken bılıyorum ama cok ısteklı yatmak ıstemıyor hıc elerınden tutuyoruz yurumeye calısıyo dızlerıme yatırınca yuzu koyun kafayı kaldırıyo hemen bı de son 1 haftadır cıglık atmayı ogrendı nasıl cıglık atıyo evın ıcınde var ya brı duysa dıycekler kıza ne yapıyolar

yaaa bu kızcem parmağını çok emiyo.çekincede ağlıyor bende rahat bırakıyom .sinir oldum.dövsemmi uyyyyyy kıyamam kuzumaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…