2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

slm hanımlar nasılsınız uzun zamandır yazamıyordum sadece geçmişi okuyup çıkıyordum maşallah sayfalar ne çabuk ilerliyo ya yetişemiyorum size valla sağolsun kızım bu vakitler çoşuyor ama bugün erken uyudu gece ayaktayım galiba sizler nasılsınız..

geçmişi okuyodum benim sıpa da koltuktaydı hızlı hızlı nefes alıyo deli gibi çırpınıo ama ses çıkarmıyodu baktım önlüğü yüzünü örtmüş ben de bi korktum nefes alamıo ondan debelenio diye koştum hemen yanına önlüğü bi kaldırdım ki benim ki güller dağıtıyo kendi kendine gülüp duruyo ödümü patlattı yaa yerim ben onları

:) artık büyüdüler ben bazen emdirirken tv falan izliyosam yanlışlıkla burnnu kapıyorum dikkatsizlikle o beni eliyle bi itio bide dişleri yok da dişkemeriyle sıkıp çekio gögsümün ucunu fena kızm artık daha güçlü olmaları çok sevindirici gercekten

:18::18:
3 ay 1 hafta 3 gün önceye gitmek istermiydin
doğum anınamı ay istemezdim ya çok korkmuştum hayatım film şeridi gibi gözümün önünden geçti derlerya aynen öyle oldu şeritler aktı geçti dua ediodum habire allahım beni kurtar die. ne suni sancı ne epidural nede başka bişe köyde doğurur gibi doğurdum walla
banada sankı hep hayatımdaymıs gıbı gelıyoo
aynen ya geçmişi hatırlamıom sanki hep hayatımdaydı. evimize neşe kattı. artık canım o kdr sıkılmıo bide gezebilsek kuşumla hiç sıkılmıcaz.
heheh demi
kız yazmaznmıyım ben hiç. evi topluodum kız kusmuş kafası sırılsıklamdı dayımız geldi yıkadık. mutfağa bi geçtim anca çıkabildim. çoğu zmn bende kendi kendime yazıom.
ay sorma benimkide yastıkta uyumak istio ama yastığa koyuncada kaıyo aşaı girio yorganın altına hahah deli bunlar.

uyanmak ne demek uyumuyo kii :)) ya geçmişi okuyolar ya da online görünüp bi işle uğraşıolardır

aşada az bakmayınca işaret falan çıksa yaa :S böle aşada oluom cvp yazmayıncada ayıp oluo üzülüom sona kapatıncada aç kapa üşeniom açık bırakıp sayfayı yeniliom gelince.

edrin hepimiz aynısını yapıyoz valla bilg hep açık işte kız ağladı kalk uyut yemek ye yıka topla bidaha gel bi iki yaz tekrar bebek ağlasın işte kısır döngüüü ama katılıyorum artık benimde canım eskisi gibi sıkılmıyo babamız da olmuyo çogu zaman öle çalışıyo eşim hep şehir dısı artık kusumla sarılıyoz yatıyoz can yoldaşım o benim o var diye daha güçlü hissediyom artık kendimi

uyanmak ne demek uyumuyo kii :)) ya geçmişi okuyolar ya da online görünüp bi işle uğraşıolardır

bende kızımla bu saatlerde uyuma savaşı veriyoruz hergün ama bugün banyo yaptı herhalde
ondan erkenden uyudu gece nöbetteyim anlaşıldı...

moralm çok bozuldu şimdi...eşim dışarı çıkasım var..bunaldım biraz hava almak istiyorum dedi..bende istiyorum dedim.sen artık hava alamazsın zeynep var anca camdan balkondan alırsın hava dedi...çok gücüme gitti başladım ağlamaya...ne duygusuz ne vicsdansız oldun dedim sen.sanki ben zeynrbi bırakıp çıkıcam dedim..önceden bölemiydi..çok gücüme gitti..bide ne dedim ben diyo

aynen bil. açık hep. arada bakıom yazıom :S

üzülme canım belki bi anlık sinirle söylemiştir bide eşler malesef bazen bizlerin sıkıldığını düşünemiyorlar biz söyleyene kadar söyleyincede yok bebek hastalanır diye dışarıda çıkamıyolar belki eşinde bunu düşünerek söylemiştir..

canım ya bu erkekler var ya odun odun bize sanki hayatın bitti der gibi davranıyolar dimi amaan boşver hepsi aynı valla yalnız değilsin sen sıkılamazsın artık çocuk var sen yapamazsın çocuk var geçici bi süre sabret bence herşey rayına oturacak zamanla ee çocuklu bi sürü tanıdığımız var gayet güzelde hayatlarına devam ediylar ama sana bunu yapmasını da engelle ben çıkmak istediğimi söylüyom o bana çıkamazsın diyo çocuk şür falan filan gene de çıkıyoz yani eger sen tamam dersen erkek milleti hep daha fazlasını istiyo

ya bide var ya eşlere bırakın ben çıkıyım deyin ozaman el mahkum ozaman birlikte çıkalım diolar :)

selam tüm kizlar

kimi verdine pişman imi almıo die üzülüo nolcak bu işin sonu. şimdide benimki emziksiz uyumuo illa ağzında olcek.

ece benimkisi öyle bir emzige alistigi agzinda yokken bile agzinda emzik varmis gibi cekyior agzini cok komik görünüyor.

onurlu esinin söyledikelri icin eminim cok üzülmüssündür ama kendini yipratma yarin olunca inanki kendini cok yipratigini anlayacaksin erkekler bazen bir sey söyledikelrinde nereye vardigini bilmiyor lafin

bu arada kizlar 3 cocuklu bir bayanla konustum arkadasi gida üstüne dr cocuklara erkenden herseyi yedirmenin yanlis oldugunu söyledi cocuk büyüdügünde yanlis beslenme cocukta karin agrilari yapiyormus midede sorun olusuyormus 5 aydan sonra basla bana dedi ondan hangi yemeklerden baslayayim diye sorucam birde patlican kesin verme hazir siselerin icinde olsa bile kofeyin varmis patlicanda sadece paylasayim dedim cünkü bana anlatiklari aklima yati

ben kızıma bugün çorba yapıp verdim yedirmeye gelince içine bi tane bebe bisküvüsü attım tat olsun diye yedi kızım hepsini benim kızım sütten mahrum kaldığı için ek gıdaya başladım ben kaşık maması meyve suyu taze sıkılmış sizin bana önerebileceğiniz bişey varmı kızlar..

ek gıda ıcın erken degılmı dktrunz ne dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…