2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

:18::18:
3 ay 1 hafta 3 gün önceye gitmek istermiydin

hahaha dilek ne güldüm yaaa :)

pinguuu canım çok sevindim ya, ne mutlu yazmışsın öle, çok iyi gelmiş dışarı çıkmak. allah hep mutlu etsin ailenizi inşallah :)

poğaçaları yapabildim, fırına vercem birazdan, çok şükür :)

:18::18:
3 ay 1 hafta 3 gün önceye gitmek istermiydin

ben istemezdimmm :) doğumhneye girdiğimde bile şaşkındım ne işim var burda diye düşünüyordum ve yeni, hayat gözüme o kadar korkunç gelmiştiki bir anda.baya tırsmıştım yanii.ama bebişi kucağıma ilk aldığım anki mutlulukta ayrı bir güzeldi,

ben kızın uyku saatiniileri alıyım dedikçe hanfend aşağı çekiyor.8.30 da kucağımda kendiliğinden uyudu.dünde öle olmuştu.koca da uyuyor.burdada kimse muhabbet etmiyor gibi.tv izleyesim de yok.ayy napsamm uyusammı kitapmı okusamm,sesimi duyan varmııııı

gulayse7 bitterrr shishco melisesra+ hdilekh pike moondance beraysim

nirdesiniz hanımlarr hepinizde adını feriha koydum a mı bakıyonuz.bende adını gülce koydum ne var bunda :))) .kendi kendime konuşuyorum delirdim galiba.ecrinn sen olsaydın yazardın dimii.ben gidiyom küstüm. bak vallaa gidiyom ahada gittimmmmmmmmm:84:

ay canım ya, bakma aşağıda göründüğüme :) mutfaktan çıkamadım aslında, burada yalancıktan duruyom :)

şaka yaptımmmm gitmedim.geçmişi okuyacak olan arkadaşlar sanki ban küfredecek gibi.zamanlarını boşuna alıyorum boş boş yazmakla.ama napimmm canım sıkılıyor.sayfayı sahipleniverdim bir anda.boşkalmasın doldurayım dedim.aman allahım deliriyormuyum yoksa.:78:

ay canım ya, bakma aşağıda göründüğüme :) mutfaktan çıkamadım aslında, burada yalancıktan duruyom :)
mühim değil pikecimm.bende zatii kimse yazmayınca kendi kendmle yazışıyorum.kendim çalıp kendim oynuyorum.içedönüş yaşıyorum.buda güzelmişşşş

benm oğlan huysuz onla uğraşıom yoksa yazmazmıyım. şimdi verdim kocişe ben çay içcem dedim

bu arada stund upçu gördüm kendimii.güldünüzmü güldünüzmüü söleyinnnnnnnnn:82:

dip not :tamam sustumm yazmıcam biri yazana kadar sös.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…