yeminle kolum koptu sabahtan beri kucağımda bu kız yatıırınca uyanıyo niye böle yapıyo yaaaa bişi diyin kızlarrrrr nee ollllluuuuuuuuuuuuurrrrrrrr
bugün mü böyle oldu?hemen ayetel kürsü felak nas oku nazar değmiştir dışarıda çıktıysan
benced canım belki nazr degmiştir bişeyler oku kuzuya bitki öçayı veriyosan az bişi ondan da verebilirsin papatya sakinleştirip uyku veriyo
platin ıssıracak şimdi pike'yi........
ha haaaaa unutmadın mı sen onu??
yazacağım bi gün de, elim varmıyo anam...
canavarlaşacak gibi oluyorum doğumdeyince..
ama bu aralar 2 tane daha istiyorum, ona karar verdim..
hem belki onla kolaay olur
heheevet kısmet sağ salim kurtulduk ya gerisi möhüm değil.tosun ayol ben tostos diye sevimlileştiriyorum
aynen yaa :d annem dioki senin ebe yavaş bastırdı dioya şimdi ne komik gelio dimi ama ozaman can gidiyo ölüyom diosun benim de kordon dolanması olmuş bende ondan ölmüştüm aynı tepemde bi ebe bastırıyo aşağıda biri rabbim bi mucizeydi cidden ya Allah o ebelere dok sabır versin be ne pis iş yapıolar :)
yazmıştım ya kız okumadınmı ama bu kdr uzun hiç yazmadım evet bunu doğum hikayeleri kısmına copy pazte yapim barianaa ecrin kız ben senin hikayeni daha önce okumamışım, bu kadar ayrıntılı yazmadın demek ki :)
haha çok iyi olmuş yazdığın :) ben platinden de bekliyorum hikayesini anlatmasını :)
canım benim 4 cm'di ıkınmam geldi, ve çocuk resmen fırladı benim :)
7 cm'den sonra açılma daha hızlı oluyo herhalde, ondan almışlardır doğum odasına
ay bugun ikizleri görünce bende istedimplatin ıssıracak şimdi pike'yi........
ha haaaaa unutmadın mı sen onu??
yazacağım bi gün de, elim varmıyo anam...
canavarlaşacak gibi oluyorum doğumdeyince..
ama bu aralar 2 tane daha istiyorum, ona karar verdim..
hem belki onla kolaay olur
hahaha hani konuşcaktık bi ara :) unutur muyum :)
ikinci doğum daha kolay olcak, hep öyle diyolar :) allahın izniyle
bu arada ben de en az 3 çocuk olsun diyorum platincim, hadi hayırlısı, ikinciyi de hemen patlatmak lazım, yoksa insan vazgeçebilir, çocuk büyüdükçe dertler büyürmüş :)
siircim canım bazen huysuzlanıyorlar böyle, düzelir canım merak etme
söz canım o zaman sana, yazacağım ilk fırsatta
ben de yatayım kızlar, sabah zor oluyor kalkması..
iyi geceler herkese..
selamm kızlarrr ohh herkes kaçmışş bende açma yaptım gece gece 2ci tepsiyi koycam onu bekliom kuzum uyuyooooD
ohh ellerine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?