2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

günaydın güzel anneler :)

geçen sene bu tarihte benim hamile olduğumu öğrenmiştik :)

22 ocak'da reglime 2 gün kala kan testi yaptırmıştım, 5 küsürdü değer, doktor gebesin dedi ama inanamadım, çok düşük bi değerdi çünkü.
23 ocak'da tekrar bir kan testi ve 31 küsür bir değer :)

çok sevinmiştik çok :)

iki gün sonra 4 aylık oluyoruz :)

ve kuzum artık ayaklarıyla nesnelere uzanmaya başladı :)
çok fena mememi kıstırıyor, zıplatıyor beni, ısırıyor :)
veeee dün bebek arabasında arkadan dirseklerinden kuvvet alarak doğruldu oturdu ve öyle kaldı, şok olduk :) alışveriş merkezinin ortasında öyle bakakaldık çocuğa :)

keşke resim çekseydik ya hiç aklıma gelmedi tüh

arkadaşlar daha önce de sormuştum ama yine sorucam yarın işe başlıyorum ve benim kuzum biberon almıyor ne kadar içitğini bilmiyorum 2 saatte bir emiyor yaklaşık; sizce ne kadar süt bırakiim eve ne kadar içiyo bunlar bi seferde? 100 demişti bi ark. o kadar içerler mi? cevap veriin noolurr :18::18:

canım benim dışarıda işim uzunsa biberonla süt boırakıyorum eve 70 cc alıyor max. ama 100 de alır her halde bence sen her ihtimale karşı bir öğün için 100 cc bırak derim...

cnm daha öncedende söledim ama ilk çıktığımda 120 bırakmıştım dibinde aıcık kalmıştı. sonra 80 bıraktım yetmemiş. ben gelene kdar ortalığı yıkmış :S

benced canım belki nazr degmiştir bişeyler oku kuzuya bitki öçayı veriyosan az bişi ondan da verebilirsin papatya sakinleştirip uyku veriyo

günaydin kizlar benim kiz iki gündür huy degistirdi resmen uykuya dalama sorunu yasiyiyoruz ciglik cigliga bagirmayan cocuk bu gune kadar simdi cigligi bastiriyor duruyor

kızlar selammm. bebişiniz bu ay ne kadar kilo almış bizimki bu ay daha az kilo almış 1 kilo falan alıyodu bu ay 600-700 gram gibi bişey almış daha az emdiği için mi acep. yoksa daha yavaş büyüyolar artık ondan mı.
bi de gece 2-3 saatte bir kalkıyo sizinkiler ne alemde

bebekten bebeğe değişir. benim en fazla 2 saatte emiyo 50-60 yetiyo ama sonra çığlık çığlığa oluyo. millet 3-4 saatte emiyo diy bizimki çok nadir öyle nedense nazlı kızım benim

günler ne çabuk geçiyor değilmi.maşallah kuzuna.her hareketleri ayrı br güzel ve özel geliyor her anını kaydetmek istiyorum bende.bizimki de iyice sevinç çığlıkları atmaya başladı,kendi kendine konşuyor.daha bişeylere uzanmaya başlamadık ama kafasıyla vücudunu öne doğru çekiyo kalkacak sanki kerata.

Selam kızlar..

Oğlum 1 haftadır düzen değiştirdi, geceleri uzun uyuyordu yavrum nazarmı oldu ne oldu, her gece kalkma saatleri geri geldi ve dün gece saatte bir kez uyandı emdi yattı ve ben uykuya dalma problemimden hiç uyuyamadım bugünde sütüm olmadı çok üzgünüm böyle düzensizlik yaşayıp eski düzenine dönen oldumu.

ay senn doğum yaptığın günü hatırlıyorum. ne kadar rahattın. nişanım geldi diye seviniodun. ne güzel hazırlanıp gitmiştin ilk doğum yapanlardan biriydin. nasıl heyecanlanmıştım. çok dua etmiştim senn için

üzülme canım benmde öle oldu. sonra geri düzenine döndü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…