arkadaşlar daha önce de sormuştum ama yine sorucam yarın işe başlıyorum ve benim kuzum biberon almıyor ne kadar içitğini bilmiyorum 2 saatte bir emiyor yaklaşık; sizce ne kadar süt bırakiim eve ne kadar içiyo bunlar bi seferde? 100 demişti bi ark. o kadar içerler mi? cevap veriin noolurr :18::18:
arkadaşlar daha önce de sormuştum ama yine sorucam yarın işe başlıyorum ve benim kuzum biberon almıyor ne kadar içitğini bilmiyorum 2 saatte bir emiyor yaklaşık; sizce ne kadar süt bırakiim eve ne kadar içiyo bunlar bi seferde? 100 demişti bi ark. o kadar içerler mi? cevap veriin noolurr :18::18:
benced canım belki nazr degmiştir bişeyler oku kuzuya bitki öçayı veriyosan az bişi ondan da verebilirsin papatya sakinleştirip uyku veriyo
günaydın güzel anneler :)
geçen sene bu tarihte benim hamile olduğumu öğrenmiştik :)
22 ocak'da reglime 2 gün kala kan testi yaptırmıştım, 5 küsürdü değer, doktor gebesin dedi ama inanamadım, çok düşük bi değerdi çünkü.
23 ocak'da tekrar bir kan testi ve 31 küsür bir değer :)
çok sevinmiştik çok :)
iki gün sonra 4 aylık oluyoruz :)
ve kuzum artık ayaklarıyla nesnelere uzanmaya başladı :)
çok fena mememi kıstırıyor, zıplatıyor beni, ısırıyor :)
veeee dün bebek arabasında arkadan dirseklerinden kuvvet alarak doğruldu oturdu ve öyle kaldı, şok olduk :) alışveriş merkezinin ortasında öyle bakakaldık çocuğa :)
keşke resim çekseydik ya hiç aklıma gelmedi tüh
günaydın güzel anneler :)
geçen sene bu tarihte benim hamile olduğumu öğrenmiştik :)
22 ocak'da reglime 2 gün kala kan testi yaptırmıştım, 5 küsürdü değer, doktor gebesin dedi ama inanamadım, çok düşük bi değerdi çünkü.
23 ocak'da tekrar bir kan testi ve 31 küsür bir değer :)
çok sevinmiştik çok :)
iki gün sonra 4 aylık oluyoruz :)
ve kuzum artık ayaklarıyla nesnelere uzanmaya başladı :)
çok fena mememi kıstırıyor, zıplatıyor beni, ısırıyor :)
veeee dün bebek arabasında arkadan dirseklerinden kuvvet alarak doğruldu oturdu ve öyle kaldı, şok olduk :) alışveriş merkezinin ortasında öyle bakakaldık çocuğa :)
keşke resim çekseydik ya hiç aklıma gelmedi tüh
Selam kızlar..
Oğlum 1 haftadır düzen değiştirdi, geceleri uzun uyuyordu yavrum nazarmı oldu ne oldu, her gece kalkma saatleri geri geldi ve dün gece saatte bir kez uyandı emdi yattı ve ben uykuya dalma problemimden hiç uyuyamadım bugünde sütüm olmadı çok üzgünüm böyle düzensizlik yaşayıp eski düzenine dönen oldumu.
benım kızımda cıngıragına uzanıp tutuyooo
günaydınnn..
ben sürekli emziriyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?