2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kubili mrb karaman maceran nasıl gidiyo nerde doğum yaptın ben doğum evinde yaptım :) çok da iyi oldu saolsunlar çok ii davrandılar bize ben çok korkmuştum :)

merhaba canım.karaman maceram nasıl olsun alışmaya çalışıyoruz bebişle daha tam adapte olamadık tabi ama.doğumu da mut ta yaptım.benim için de mut olması iyi oldu.annem kendi evinde daha rahat ilgilendi bizimle.kırkımız çıkana kadar da orda kaldık iyi oldu yani çok şükür

kız7 cm le niye aldılar ki 11-12 cm olmadan almazlar çünkü...benimde 11 olunca aldılar ilk kızda da öyle olmuştu
ne bilim ya annem sancını evde çekseydin böle olmazdı dedi ama ben evde çekemezdim 7 cm dediğinde ölüodum zaten.
hayır canım yanlış anladın benim doğumda bunun gibiydi gece oldu aynı anlattıklarını yaşadım 7 santime kadar sonra beni acil sezeryana aldılar onu dedim.

amanın nie kuzum.

ne bilim ya annem sancını evde çekseydin böle olmazdı dedi ama ben evde çekemezdim 7 cm dediğinde ölüodum zaten.

amanın nie kuzum.
her ne kadar rahim açsada çatım açılmadı.5.30 doktor geldi ve normal doğum yapamzsın dedi.bebek hiç inmemişti benimde.kendini durmadn aşağı vuruyordu yavrum ama çatı açılmadı.doktor ve ebeler çok zorlanırsın bebek ve senin için risk dedi ve acil sezeryana aldılar.bebeğimin gelişimi de öndeydi.kafası falan tostostu.o kadar sancı güüüüüüüüüüümmmm boşa sonuç bıçak altı.

duphalac'ı aklıma yazmıştım. bu arada bizde de ferrum şurup var.

allahtan bizde öyle bişey yok.sen emziriyosun tabii yiceksin takma kafana kiloları diyor canımmm.zaten boyum uzun olduğu için pek fazla durmuyor kilom.172 boyum şimdi kilom 67.önceden 60 kiloydum
canım benim boyum çok uzun degil 1.60 oyüzden topalak gibi duruyorum aslında dogum sonrası eski kiloma dönmüştüm ama süt olsun diye habire yiyince hamilelikte almadıgım kiloyu aldım malesef

iyi akşamlar

kızlar msn'de ekim anneleri grubu kurmuştum, daha önce de yazmıştım..
katılmak isteyenler varsa özelden mail adreslerini atabilirler..

kızlar merhaba sohbete biraz geç dahil oluyorum ama demişsiniz ya 6 aydan sonra kilolar gidiyor diye benim doğumdan önceki kiloma 1 kilom kaldı şimdi ben 6 aydan sonra vermeye devam edermiyim ( inşallah)

ii ne güzel bakmıştır annen sana mis gibi bende kaynanada kaldım saf kafam saaaaaaafffff var mı ana gibisi karı iş yapmıyom diye gözümün içine bakıyo du ii mi ay bigün hiç unutmam ben 15 günlük falanım ama kalkacak durumum yok evde de misafir var çay koymaya kimse kalkmıyo bide ne diyo beğenirsin 60 yaşında kadınım ben koyaydım bari diyooo rabbim o halimle ben koydum çayı

offf tatlım ya..
neyse geçti çok şükür o günlerimiz..

nasip işte herşey. sen ne kdr normal yapçem die dirensende nasibinde sezeryan varmış. tostos derkene D:

amanın ben kendi evimde yaptım doğumu ananemi getirdim başımada.gurbette olduğumuzdan ilk etapta gelen giden olmadı çok rahat ettim.ananem hala benle sağolsun.

ya şimdi ne komik gelio dimi ama ozaman can gidiyo ölüyom diosun benim de kordon dolanması olmuş bende ondan ölmüştüm aynı tepemde bi ebe bastırıyo aşağıda biri rabbim bi mucizeydi cidden ya Allah o ebelere dok sabır versin be ne pis iş yapıolar :)

amanın ben kendi evimde yaptım doğumu ananemi getirdim başımada.gurbette olduğumuzdan ilk etapta gelen giden olmadı çok rahat ettim.ananem hala benle sağolsun.

hayatım ben onun canı değilim ki niye üzülcek ama ananen bile sana nasıl bakmıştır bak çünkü sen onun canısın

hayatım ben onun canı değilim ki niye üzülcek ama ananen bile sana nasıl bakmıştır bak çünkü sen onun canısın

evet canım haklısın.ay bide lohusalıkta ben çok sinirliydim.ki herkes öyledir.kaygana falan ne zor olmuş senin için benimkisilerde 15 tatile burda hem de görümcemle beraber

Son düzenleme:
yeminle kolum koptu sabahtan beri kucağımda bu kız yatıırınca uyanıyo niye böle yapıyo yaaaa bişi diyin kızlarrrrr nee ollllluuuuuuuuuuuuurrrrrrrr

anaa ecrin kız ben senin hikayeni daha önce okumamışım, bu kadar ayrıntılı yazmadın demek ki :)

haha çok iyi olmuş yazdığın :) ben platinden de bekliyorum hikayesini anlatmasını :)

kız7 cm le niye aldılar ki 11-12 cm olmadan almazlar çünkü...benimde 11 olunca aldılar ilk kızda da öyle olmuştu

canım benim 4 cm'di ıkınmam geldi, ve çocuk resmen fırladı benim :)

7 cm'den sonra açılma daha hızlı oluyo herhalde, ondan almışlardır doğum odasına

gerçekten yazın hiç evde oturmadım arkadaşlarla habire geziyoduk eşler zaten gece 1de geliyodu bizde ona göre gezinip duruyoduk geçen yaz yegenim sünnet olcak diye az çarşı pazar gezmedik koca göbege uygun kıyafet bulucaz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…