Bende eşime dedim yaptıralım diyede yok dedi :)) daha erkenmiş..
Azizan kokuna alışmış olabilir ama böyle yatarsanızda sonra ayırmak çok zor olur bende akşamları bazen alıyorum dalana kadar sonra koyuyorm ama bu gece yanımda yatırcam mızmız hasta gibi beşiğide uzağımda kalıyor yanımda olsun diyorum.
kızlar kardeşim doğuma girdi bi ayetel kürsü okuyup dua edermisiniz lütfennn
allah yardımcısı olsun ben okudum esımede okuttum ınsallah kolay gecer sagsalım kurtulurlar
iyi geceler
ben bı ılık dus alayım bı de ıhlamur ıceyım belkı bıraz rahatlarım kendınıze ıyı bakın fıstıklar meleklerınızede
kızlar kardeşim doğuma girdi bi ayetel kürsü okuyup dua edermisiniz lütfennn
canım benim dışarıda işim uzunsa biberonla süt boırakıyorum eve 70 cc alıyor max. ama 100 de alır her halde bence sen her ihtimale karşı bir öğün için 100 cc bırak derim...
cnm daha öncedende söledim ama ilk çıktığımda 120 bırakmıştım dibinde aıcık kalmıştı. sonra 80 bıraktım yetmemiş. ben gelene kdar ortalığı yıkmış :S
yarın işe başlıyorum bize bebeğime şans dileyin kolay atlatsın ilk günü bnen alışırım da o çok ağlamaz inşallah kuzum :18::18::18:
Kızlarrr bu erkekler bu kadar moloz,kütük vs. olmak zorundamı ya ?
bizimde çocuk cerrahı yaptı lokal anestezi ile..ilk gün zordu sadece çişini yapınca çok ağladı bende ağlamıştım onunla beraber..bide sargıyı çözünce ağladı..ama çabuk iyileşti ..biz atlattık darısı diğer erkek annelerinin başına :)
birde adını söyle cnm oğlunun
ammiiiiinnn canlarım çookkk saaolun iyi ki varsınızzz muccckkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?