iyi akşamlar kızlar.
bişi sorucam yaa... bebeklerinizn saçları dökülüyor mu ? benimki dünden beri dökülüyor bi tarafı kelleşmiş gibi bile... sanki cok sacımız vardı hepten kel kalacaz sanırım :))))))
erkek canım... 3 ay 2 günlük ben sizin şu mesajınızın altında çıkan yaş tablosunu nasıl yapabilirim...
iyi akşamlar kızlar.
bişi sorucam yaa... bebeklerinizn saçları dökülüyor mu ? benimki dünden beri dökülüyor bi tarafı kelleşmiş gibi bile... sanki cok sacımız vardı hepten kel kalacaz sanırım :))))))
dökülüyor dark yalnız değilsin bizde keliz cnm
lilypie sitesinden yapabiliyorsun cnm..yada tickerfactory
merhaba arkadaşlar... benimde 3 ay 2 günlük bir oğluşum var... ben de istanbula gelin geldim. burda ne bi komşuluk var ne de arkadaşlık. beni de aranıza kabul edermisiniz??? ben de ekim annesiyim...
teşekkür ederim canım sağol... ama ben o siteye burdan mı giricem...
slm canım hoşgeldin
yaaaaaaaaaa ben grip oldum ogluma sütten gecer mı ya da sütüm grip olmasını engeller mı antıbıyotık ozellıgı de varmıs ya
bu arada oglusumu sunnet ettırdık tavsıye ederım cok cabuk ıyılesıyo
slm canım hoşgeldin
yaaaaaaaaaa ben grip oldum ogluma sütten gecer mı ya da sütüm grip olmasını engeller mı antıbıyotık ozellıgı de varmıs ya
bu arada oglusumu sunnet ettırdık tavsıye ederım cok cabuk ıyılesıyo
Dark bizimde dökülüyor ama saçlı olduğundan seyreldi sadece şimdilik kel değil :))
Geçmiş olsun çerkezkızı damatlığınıda görürsünüz inşallah :))
cnm sen bana bilgilerini ver ben sana yapayım
sorma bende oldum bugünden beri hapşırıyorum,boğazım acıyo...korkuyorum oğluma geçerse die..
çok geçmiş olsun..bizde ettirmiştik 1 ay önce :)
cnm sen bana bilgilerini ver ben sana yapayım
sorma bende oldum bugünden beri hapşırıyorum,boğazım acıyo...korkuyorum oğluma geçerse die..
çok geçmiş olsun..bizde ettirmiştik 1 ay önce :)
canım geçmiş olsun maske tak bol bol meyve ye.bende olmuştum ve oğluma geçti burnu tıkandı ememedi çok zordu
bende sünnet ettirmek istiyom ama kocam istemiyo malesef büyüyünce olcakmış
kızlar yaa 4 gündür kocayı attım oğlanla yatıyom geceleri uyumayan oğlum yanında uyuyor.gece gözünü açıyor bakaıyor yanındayım kapatıyor uyuyor bida yatağında uyumuyor ne yapcam yaaa kocam deli yatar onu alamıyom yanımıza nasıl olcak bu iş bilmiyomm
aynen benımde sankı bogazım yırtılacak kronık faranjıtım var zaten bı de grıpıns gecmez
bende daha erken olsun ıstedım ama bıngolde yasadıgımız ıcın tek cocuk cerrahı vardı genel anestezı yaptıkları ıcın onermedı bızde kayserıye goturduk super oldu
çok sağol canım.. benim oğluşum 21 ekimde doğdu
iyi akşamlar kızlar.
biliyorum canım ama işte kocam aynı fikirde değil o büyükken,ilkokuldayken olmuş bişi olmamış oğlumda biraz büyüyecekmiş.aynı fikirde değiliz malesefilerde cocukta travmatık sonuclara yol acıyomus ıyılesme surecı de gec oluyo zaten ama sımdı gelısım asamasında oldugu ıcın cabuk ıyılesıyo ıns esınde ıster sana da zorluk olmaz ne kadar esler yardımcı olsada sorumlulugun en buyugu annede
canım bence o şekilde alıştırma belki şimdi biraz zahmet çekersin ama ilerde rahat edersin. eğer yanında yatmaya alışırsa bidaha beşiğinde hiç uyumaz...
bizimde çocuk cerrahı yaptı lokal anestezi ile..ilk gün zordu sadece çişini yapınca çok ağladı bende ağlamıştım onunla beraber..bide sargıyı çözünce ağladı..ama çabuk iyileşti ..biz atlattık darısı diğer erkek annelerinin başına :)
birde adını söyle cnm oğlunun
Bende eşime dedim yaptıralım diyede yok dedi :)) daha erkenmiş..
Azizan kokuna alışmış olabilir ama böyle yatarsanızda sonra ayırmak çok zor olur bende akşamları bazen alıyorum dalana kadar sonra koyuyorm ama bu gece yanımda yatırcam mızmız hasta gibi beşiğide uzağımda kalıyor yanımda olsun diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?