gelişim kontrolünden geliyoruz hanımlar,
boyumuz 65 cm....
kilomuz 6100 gr....
çarşamba bizim için çok öenmli birgün,kızımın ultrasonla hem beynine hem vucuduna bakılacak...
duanızı bekliyorum....
hatunlar bebişleriniz oyuncaklarını eliyle alıp ağzına götürebiliyor mu?
kızlar ya benim kızım hiç uyumuyo en fazla ondakka hemen uyanıyo uyku çayları varmiş bebekler için kullanan varmı tavsiye ediyonuz mu
maşallah cnm nie bakıolar cnm.
burda hava süper güneşi ve sıcak yanıom evde dışarısı nasıl bilmiom ama soğuk olsa ev bu kdr sıcak olmaz heralde yoksa benmi yanıom
geçen altını değiştiriom kafasının yanındada katlanmış çamaşırlar vardıtutup tutup çekti onları ay ne hoşuma gitti ilerde ellerini kollarını tutçez ama ilk olduğu için seslenmedim dağıttı yanını bide asılıp ağzına götürüo hahaha yirim onu ben
hamileliğimde kızımın beyninde su vardı ve sınır değerlerdeydi,son ultrasonda bir nebze düştüğünü söyledi...doktoru 3 aydan önce ultrasonu doğru bulmadı,bu çarşambaya inşallah güzel sonuçlar alırız...
duanızı eksik etmeyin ne olur...kara kuzumun bu sorununundada mutlu sona ulaşırsak bizden mutlusu yok...
hayırlı sonuclar alırsınız ıns. Allah yardımcınız olsun
gelişim kontrolünden geliyoruz hanımlar,
boyumuz 65 cm....
kilomuz 6100 gr....
çarşamba bizim için çok öenmli birgün,kızımın ultrasonla hem beynine hem vucuduna bakılacak...
duanızı bekliyorum....
hamileliğimde kızımın beyninde su vardı ve sınır değerlerdeydi,son ultrasonda bir nebze düştüğünü söyledi...doktoru 3 aydan önce ultrasonu doğru bulmadı,bu çarşambaya inşallah güzel sonuçlar alırız...
duanızı eksik etmeyin ne olur...kara kuzumun bu sorununundada mutlu sona ulaşırsak bizden mutlusu yok...
öncelikle kızına koca bi maşallahh
içini ferah tut cnm,dualarımız seninle inş. iyi sonuç alırsınız.
ilayda cem maşallah bebişine kontrolde de her şey umarım iyi çıkar canım içini ferah tut öyle olsun:13:
sagol canım. aslında burda bu sene kıs gelmedı sayılır ne yagmur ne kar. benım oglan sunnet olunca amelıyathanenın sogugundan hastalandı ve sımdı dısarı cıksak hemen oksuruyo.
selam kızlarilayda cem maşallah bebişine kontrolde de her şey umarım iyi çıkar canım içini ferah tut öyle olsun:13:
kızlar ya benim kızım hiç uyumuyo en fazla ondakka hemen uyanıyo uyku çayları varmiş bebekler için kullanan varmı tavsiye ediyonuz mu
hatunlar bebişleriniz oyuncaklarını eliyle alıp ağzına götürebiliyor mu?
Ben de sunnet ettirmeyi dusunuyorum
nasil gecti? Hemen iyilesti mi? Tavsiye eder misin yani?
dualarımız sizinle cnm. inşllh kuzu iyidir.hamileliğimde kızımın beyninde su vardı ve sınır değerlerdeydi,son ultrasonda bir nebze düştüğünü söyledi...doktoru 3 aydan önce ultrasonu doğru bulmadı,bu çarşambaya inşallah güzel sonuçlar alırız...
nihaha neden acepsen yanıyon benceneden acaba
evet aynen ıslak mendili falan iktirip koltuktan düşürüohe yanında peçete falan oldu mu bizimkide eliyle alabiliyo sanırım ince olduğu için daha kalın birşey oldu mu tutamii daha
haha bencede aynı barlasselam kızlar
kanyat kız ticker'daki bebek tam barlas'a benziyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?