2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

hatunlar bebişleriniz oyuncaklarını eliyle alıp ağzına götürebiliyor mu?

geçen altını değiştiriom kafasının yanındada katlanmış çamaşırlar vardı tutup tutup çekti onları ay ne hoşuma gitti ilerde ellerini kollarını tutçez ama ilk olduğu için seslenmedim dağıttı yanını bide asılıp ağzına götürüo hahaha yirim onu ben

kızlar ya benim kızım hiç uyumuyo en fazla ondakka hemen uyanıyo uyku çayları varmiş bebekler için kullanan varmı tavsiye ediyonuz mu

bende de aynısı canım dk ka tutuyorum tam 20 dk sonra uyanıyo huzursuzluğu kaşınıyo diş kısmı sanırım ondan

maşallah cnm nie bakıolar cnm.

hamileliğimde kızımın beyninde su vardı ve sınır değerlerdeydi,son ultrasonda bir nebze düştüğünü söyledi...doktoru 3 aydan önce ultrasonu doğru bulmadı,bu çarşambaya inşallah güzel sonuçlar alırız...

duanızı eksik etmeyin ne olur...kara kuzumun bu sorununundada mutlu sona ulaşırsak bizden mutlusu yok...

he yanında peçete falan oldu mu bizimkide eliyle alabiliyo sanırım ince olduğu için daha kalın birşey oldu mu tutamii daha

hayırlı sonuclar alırsınız ıns. Allah yardımcınız olsun

gelişim kontrolünden geliyoruz hanımlar,
boyumuz 65 cm....
kilomuz 6100 gr....

çarşamba bizim için çok öenmli birgün,kızımın ultrasonla hem beynine hem vucuduna bakılacak...
duanızı bekliyorum....

öncelikle kızına koca bi maşallahh
içini ferah tut cnm,dualarımız seninle inş. iyi sonuç alırsınız.

ilayda cem maşallah bebişine kontrolde de her şey umarım iyi çıkar canım içini ferah tut öyle olsun:13:

öncelikle kızına koca bi maşallahh
içini ferah tut cnm,dualarımız seninle inş. iyi sonuç alırsınız.

sağolun canım....gelişimi iyi çok şükür birde şu sorunu atlatsak...

ilayda cem maşallah bebişine kontrolde de her şey umarım iyi çıkar canım içini ferah tut öyle olsun:13:

sağol canım,zaten rabbimin verdiği bir sabır ferahlık olmasa hiç dayanamam...5 aydır bu sorunla uğraşıyoruz...

sagol canım. aslında burda bu sene kıs gelmedı sayılır ne yagmur ne kar. benım oglan sunnet olunca amelıyathanenın sogugundan hastalandı ve sımdı dısarı cıksak hemen oksuruyo.

Ben de sunnet ettirmeyi dusunuyorum
nasil gecti? Hemen iyilesti mi? Tavsiye eder misin yani?

dualarımız sizinle cnm. inşllh kuzu iyidir.
sen yanıyon bence neden acaba
nihaha neden acep
he yanında peçete falan oldu mu bizimkide eliyle alabiliyo sanırım ince olduğu için daha kalın birşey oldu mu tutamii daha
evet aynen ıslak mendili falan iktirip koltuktan düşürüo
selam kızlar

kanyat kız ticker'daki bebek tam barlas'a benziyor :)
haha bencede aynı barlas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…