2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

Ilayda cem çok gecmış olsun yuregnı ferah tut allahın ıznıyle hıc kotu bısey olmaz ısallah

selam kızlar nasılsınız ? ben çok fena nezleyim inş. oğluma bulaşmaz..nasıl geçicek bu hastalık yaa..doktora gittim sadece burun ve boğaz spreyi verdi..

selam kızlar...ne var ne yok???ben hala annemdeyim pek giremiyorum o yüzden...

ilayda...çokk geçmiş olsun....hiç bişey çıkmıcak inşallah...dualarımız sizinle....

selam kızlar nasılsınız ? ben çok fena nezleyim inş. oğluma bulaşmaz..nasıl geçicek bu hastalık yaa..doktora gittim sadece burun ve boğaz spreyi verdi..

geçmiş olsun tatlım...emzirrken ağzını kapat...bişecik olmaz inşallah....

bizde de hırıltı var....doktora gittik 2 şurup verdi...

geçmiş olsun tatlım...emzirrken ağzını kapat...bişecik olmaz inşallah....

bizde de hırıltı var....doktora gittik 2 şurup verdi...

saol cnm..doktor da öyle dedi maske aldım oğlum emerken durup durup bakıyo
ayy geçmiş olsun çok dikkat et cnm ilerlemesin daha fazla..çok zor bebek bakmak ya..bizde üşütmüşüz herhalde 2 gündür kafasından soğuk soğuk ter döküyo birde karnı çok ağrıyo sanırım kıvranıyo yavrum gazsız çocuk 2 gündür gazman oldu..

mrb kızlar hi hi çok mutluyum test yaptım bebiş yokk çok şüküüüürr

bu arada pperisi geçmiş olsun bizimde babamız nezle ondan korkuyoz

selam kizlar
bizde gribiz bir hafta oldu gecmedi
burnumuz bir tikanip bir aciliyor
soguk ter döküyor resmen balgam tikadi ögüyerek zorla cikardi.bir saattir susmadan agladi.Yeni uyuttum ama en fazla yarim saat yatip kalkiyor

mrb kızlar hi hi çok mutluyum test yaptım bebiş yokk çok şüküüüürr

bu arada pperisi geçmiş olsun bizimde babamız nezle ondan korkuyoz

teeşekkürler cnm..
inş. bulaşmaz sizin bebişe de..
gözünaydın bu arada :) sanırım dün kardeşin doğum yapmıştı allah analı babalı büyütsün minişii

selam kizlar
bizde gribiz bir hafta oldu gecmedi
burnumuz bir tikanip bir aciliyor
soguk ter döküyor resmen balgam tikadi ögüyerek zorla cikardi.bir saattir susmadan agladi.Yeni uyuttum ama en fazla yarim saat yatip kalkiyor

ah kıyamam yavrum yaa...bizimki sadece kafasından soğuk soğuk terliyor şimdilik başka bişey yok umarım ilerlemez..geçmiş olsun size cnm

ecriin, biz yarın gelmeyelim ya, hava yagıslıymış yine.. gezmek icin biraz daha havaların ısınmasını beklicez :) sen bize gel oturalım

ecriin, biz yarın gelmeyelim ya, hava yagıslıymış yine.. gezmek icin biraz daha havaların ısınmasını beklicez :) sen bize gel oturalım

atlıyımmı hemen nazmı yapim hahah kız orasıyla burası bir deilki orda yağmur yağar burda yağmaz belki hahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…