selam kızlar..
ben geçmişe bakana kadar herkes uçmuş :)
ilayda, içini ferah tut canım, inş sonucları cok güzel cıkar, kızımla dua etcez biz bi uyansın :)
ecrinece, aynı yerde yaşamıyomuyuz canım, burda hava berbattı bugün 4te hava karardı :)
benim kızda eline cıngıragı verince tutup sallıyo agzına götürüyo, sıkılınca bırakıyo elinden.. yattıgı carsaf battaniye ne varsa yatagında oldugu gibi agzında emiyo :))
burası yaz günü gibiydi çok güzeldi hatta geç olmasa seni arıcaktım gel dieartık kaynanaya çıktım kız durmuo az gezdirem die
aynen herşey ağızda
çok ilginç ya, o kadar yakınız güya :)
benimde alt komşu çatkapı çıktı bugün.. aman ev bi berbat bi berbat :) zeyneple oyun oynuzyoruz diye evi bi güzel dagıttık, emzirdim altını degiştirirken kapı çaldı, açmış bulundum :) bi yandan kadınla konusup bi yandan evi toparladım ya, rezaletti :) insanın kapısını çalacak kimsesi olmayınca böyle rahat dagıtıyo işte:)
hahahaiimiş uzakta olmanın zararı olduğu kdr faydasıda vr. ben bugun hiç elleyemedim eve bide üstüne dağıttım. biraz öncede dışardaydık evi ölece bırakıp çıktk yatamı bile toplamadım düşün. aman ben sağlıklı olim kızım sağlıklı olsunda boş şeyler bunlar cnm. zate bizi kınayan bizden beter olsun hıh bazen çok bunalıom bazende düşünüom ne halde yaşamak zorunda olan insanlar var deyip şükrediom mutluyum mutlusun mutlu .
he kız, haklısın valla
öleim demi gelsene yarın gezelim erkenden çıkıp 12 de falan günlük güneşlik burası
bilmemki, eşim soğuk diye pek çıkarmak istemiyo ama bizisööliim bi
kız bizde abartıozsöle sen ecrin hergün çıkıomuş de
babamız geldi, biz kacıyoruz :) gelirsek ben seni ararım canım.. hadi ii akşamlar herkese..
dualarımız sizinle cnm. inşllh kuzu iyidir.
inşallah canım....
ilayda, içini ferah tut canım, inş sonucları cok güzel cıkar, kızımla dua etcez biz bi uyansın :)
sağol canım,desteğiniz çok iyi geliyor...
inşallah atlatırsınız canım sorunsuz bir şekilde kontrolünüzü
canııım iyi şanslar göz açıp kapayana kadar geçsin ilk gününüz ve gülüücüklerle
ahhh içim gitti, ben de 1 mart'da başlıcam, allah yardımcınız olsun canım. inşallah çabucak alışırsınız ikiniz de.
siircim ben de okudum, haberdar et bizi de :)
ayyy bebeğim çok ağlamamış çok şükür nasıl rahatladım bir iki gün daha böyle giderse çook sevinicem sağolun kızlar :)))))
hamileliğimde kızımın beyninde su vardı ve sınır değerlerdeydi,son ultrasonda bir nebze düştüğünü söyledi...doktoru 3 aydan önce ultrasonu doğru bulmadı,bu çarşambaya inşallah güzel sonuçlar alırız...
duanızı eksik etmeyin ne olur...kara kuzumun bu sorununundada mutlu sona ulaşırsak bizden mutlusu yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?