biliyosun ben öyle atlayınca gelemiyorum :)
yok yok ben hic kalkısmıyım, havalar güzel olsun gezeriz inş, sen gel :)
hadi hadi naz yapmaben şu kızla arabayı kullanmaya alışım alcem senide gezcez
hadi hadi naz yapmaben şu kızla arabayı kullanmaya alışım alcem senide gezcez
ece sen yarican'ı da al bize gel
inşallah atlatırsınız canım sorunsuz bir şekilde kontrolünüzü
dualarimiz seninle ilayda mutlu bir sekilde geri dönersin.
Ilayda cem çok gecmış olsun yuregnı ferah tut allahın ıznıyle hıc kotu bısey olmaz ısallah
ilayda...çokk geçmiş olsun....hiç bişey çıkmıcak inşallah...dualarımız sizinle....
hepiniz sağolun kızlar ,iyi ki varsınız...
hehe sabuncu belini çıkamam yusuf yusufece sen yarican'ı da al bize gel
:)) tmm cnm kociş bırakmazsa ben dolmuşa atlar geliirmnaz yapan benmiyim senmisin acep, gel işte nazlanma :)
ben gelemem cidden, akşam yemeğede davet ettiler bi yerden soğuk diye gelemeyiz dedik..
arada ben varım gülşen, biriniz doğuya biriniz batıya gelin ortada buluşalım :))
ben varım kız illa 2 de uyancak bi yaa kaçta uyutursam uyutim 2 ye yakın yada 2 de uyanıo :S bundan sona 6 da yada 4 te kalkar.bu gece niye kimse yok yav...
ah ahh... ben de çok özledim canım ama inan gelemiyorum ki....
bende cıkıcam doruk sızdı sızmışken uyuyayım bari :)
bugun rota virüs aşımızı olduk 2ay sonra 2.dozunu olacakmışız..
benimde kolumun altında bi sertlik oluşmuş mercimek tanesi kadar hemen hemen...dün farkettim nasıl korktum anlatamam size. kıl dönmesi degil görünürde birşey yok.. aklıma kötü kötü şeyler geldi. hazır hastaneye gitmişken bende gözüktüm de, kıl kökü iltihaplanmasıymış antibiyotik,merhem,ve agrı kesici verdi.az da olsa,emziriyorrum diye hafif şeyler verdi. neyle alıyorsun dedi makinayla dedim lazerle kurtulabilirsin dedi. biraz daha büyüsün de lazere gidicem.
Yarın da sacımı boyatmaya gidicemm kuaföre hiç gelemem artık beni özleyin anacımmm :))))) benden haberler bu kadar..
öptüm hepiciğinizi
ben varım kız illa 2 de uyancak bi yaa kaçta uyutursam uyutim 2 ye yakın yada 2 de uyanıo :S bundan sona 6 da yada 4 te kalkar.
benimkide gece uykusundan önce uyuyor ,geri uyanıyor,15,20 dakika ...sonra tekrar uyutuyorum,tekrar kalkıyor,böyle 2,3 denemeden sonra uyuyor...4, aydan sonra vucut melatonin hormonu salgılıyormuş...ve böylece uyuyabiliyorlarmış...
aslıarslan...geçmişi okudum da alıntı yapamadım cnm..rica ederim ( ticker için) umarım beğenmişsindir
ya kızlar biz dün doktora gittik...oğluşumun yüzünde kızarıklıklar vardı...doktor atopik dermatit dedi...krem verdi...sadece yanaklarında ufak bi kısımda sizce önemlimidir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?