2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ece sen yarican'ı da al bize gel
hehe sabuncu belini çıkamam yusuf yusuf
naz yapan benmiyim senmisin acep, gel işte nazlanma :)
ben gelemem cidden, akşam yemeğede davet ettiler bi yerden soğuk diye gelemeyiz dedik..
:)) tmm cnm kociş bırakmazsa ben dolmuşa atlar geliirm haha limoniyizde
arada ben varım gülşen, biriniz doğuya biriniz batıya gelin ortada buluşalım :))

hehe tam ortada değilsin yarican gülsenin daha fazla mesafe kat etmesi lazım.

ah ahh... ben de çok özledim canım ama inan gelemiyorum ki....

bende cıkıcam doruk sızdı sızmışken uyuyayım bari :)

bugun rota virüs aşımızı olduk 2ay sonra 2.dozunu olacakmışız..

benimde kolumun altında bi sertlik oluşmuş mercimek tanesi kadar hemen hemen...dün farkettim nasıl korktum anlatamam size. kıl dönmesi degil görünürde birşey yok.. aklıma kötü kötü şeyler geldi. hazır hastaneye gitmişken bende gözüktüm de, kıl kökü iltihaplanmasıymış antibiyotik,merhem,ve agrı kesici verdi.az da olsa,emziriyorrum diye hafif şeyler verdi. neyle alıyorsun dedi makinayla dedim lazerle kurtulabilirsin dedi. biraz daha büyüsün de lazere gidicem.

Yarın da sacımı boyatmaya gidicemm kuaföre hiç gelemem artık beni özleyin anacımmm :))))) benden haberler bu kadar..

öptüm hepiciğinizi

bu gece niye kimse yok yav...
ben varım kız illa 2 de uyancak bi yaa kaçta uyutursam uyutim 2 ye yakın yada 2 de uyanıo :S bundan sona 6 da yada 4 te kalkar.

oo bakımlı hatun gel arada özletme face e video koydum bakın hele

ya kızlar biz dün doktora gittik...oğluşumun yüzünde kızarıklıklar vardı...doktor atopik dermatit dedi...krem verdi...sadece yanaklarında ufak bi kısımda sizce önemlimidir...

ya kızlar biz dün doktora gittik...oğluşumun yüzünde kızarıklıklar vardı...doktor atopik dermatit dedi...krem verdi...sadece yanaklarında ufak bi kısımda sizce önemlimidir...

ne dedi doktor peki. cabuk gecer fılan dedı mı?ben ılk kez duyuyorum bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…