2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

selam kızlarr 6dan beri ayaktayım şimdi uyuttum anca ya hani düzene girerdi 3 aydan sonraaane gaz bitiyo ne uyku düzene giiriyoo kandırıyorlar biziiii:)))))

selam kızlarr 6dan beri ayaktayım şimdi uyuttum anca ya hani düzene girerdi 3 aydan sonraaane gaz bitiyo ne uyku düzene giiriyoo kandırıyorlar biziiii:)))))

atıo onlar yaa her bebek aynı değil ki
benım oğlanda kaç gundur huy edindi gece 3,ten sonra meme sürekli ağzımda olsun istio

40 dedıler olmadı 3 ay dedıler yıne olmadı 6 ay dıyolar bakalım 6 aylık olunca duzelcekler mı:):)

ama benım oglum sunnetten once sureklı aglıyordu en azından o gectı. uyku problemı gecmedı ama sureklı aglamıyo en azından.

ya kızlar biz dün doktora gittik...oğluşumun yüzünde kızarıklıklar vardı...doktor atopik dermatit dedi...krem verdi...sadece yanaklarında ufak bi kısımda sizce önemlimidir...

mrb aslı
benim oğluunda kulak arkasında vardı oda bi tür dermotitti. Ben sebamedin bebek yüz kremini kullandım gecti. Ara ara tekralıyordu ama kremi kullandıkca gecti dahadaolmadı sükür. Öneririm cok iyi bir krem. Ayrıca kokusuda cok güzel. Ankarada yasıyorum burası kuru yüzü içinde banyodan onra kullanıyorum cok iyi oluyor.

Tabi doktorun verdiği kremi kullanmalısın. Önemli birsey degil korkma küçük bebeklerde olan hatta cogu annenin farketmedigi aldırmadıgı bir sey

benimki düzene girdi kızlar, gazıda cıkrıyor şükür. Çok nadir zorlanıyor. Sizinkilerde girer yakında dert etmeyin.

Bizimki 4-5 gundur her saat bası kalkıyordu. Bişiler oldu bu cocuga diye düşünüyordum. Bebekler büyüdükce arayı acar bizimki ha bire kalkıyor. Düşündüm bu cocugun demekki bir sorunu var ne ne ne derken çözdüm. Evin nemi %40-45 civarında. Bebeğe kuru geliyor. Nefes almakta zorlanınca korkuyor kıpkırmızı olup bagırıryor. Az öncede yaptı bunu. Cunku agızdan enfes almayı beceremiyorlar henüz.
. Şimdilik kombinin üzerine havlu koyup yada kettle calıstırıp pek önemsemiyordum bunlarıda arada yapıyodum ama sanırım bu buhar makineleri cok laızm oluyor almaya karar verdim. Soğuk buhar makinelerine baktım. Gecen msj gelmişti Chicco makinelede %50 indirim vadı. Ama Esim henüz gelmediginden dısarı cıkamıyorum. İnş. İndirim bitmez. Aslında tamda karar veremedim ne alsam Arzum mu tefal mi? Wee well miydi onunki nasılki?

Kullanan var mı? Nasıl memnunmusunuz?

benımkı arzum memnunum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…