ne haber kızlarrrrrrrrrrrrrrr
iyi canım senden naber?
iyi ne olsun yaa iş güç,ev,çoluk çocuk say say bitmez
evet sen cok yogun hatunsun
aynen valla akşamları nasıl geçio anlamıyorum
selam kızlarr 6dan beri ayaktayım şimdi uyuttum ancaya hani düzene girerdi 3 aydan sonraaa ne gaz bitiyo ne uyku düzene giiriyoo kandırıyorlar biziiii:)))))
selam kızlarr 6dan beri ayaktayım şimdi uyuttum ancaya hani düzene girerdi 3 aydan sonraaa ne gaz bitiyo ne uyku düzene giiriyoo kandırıyorlar biziiii:)))))
atıo onlar yaa her bebek aynı değil ki
benım oğlanda kaç gundur huy edindi gece 3,ten sonra meme sürekli ağzımda olsun istio
ya kızlar biz dün doktora gittik...oğluşumun yüzünde kızarıklıklar vardı...doktor atopik dermatit dedi...krem verdi...sadece yanaklarında ufak bi kısımda sizce önemlimidir...
benimki düzene girdi kızlar, gazıda cıkrıyor şükür. Çok nadir zorlanıyor. Sizinkilerde girer yakında dert etmeyin.
Bizimki 4-5 gundur her saat bası kalkıyordu. Bişiler oldu bu cocuga diye düşünüyordum. Bebekler büyüdükce arayı acar bizimki ha bire kalkıyor. Düşündüm bu cocugun demekki bir sorunu var ne ne ne derken çözdüm. Evin nemi %40-45 civarında. Bebeğe kuru geliyor. Nefes almakta zorlanınca korkuyor kıpkırmızı olup bagırıryor. Az öncede yaptı bunu. Cunku agızdan enfes almayı beceremiyorlar henüz.
. Şimdilik kombinin üzerine havlu koyup yada kettle calıstırıp pek önemsemiyordum bunlarıda arada yapıyodum ama sanırım bu buhar makineleri cok laızm oluyor almaya karar verdim. Soğuk buhar makinelerine baktım. Gecen msj gelmişti Chicco makinelede %50 indirim vadı. Ama Esim henüz gelmediginden dısarı cıkamıyorum. İnş. İndirim bitmez. Aslında tamda karar veremedim ne alsam Arzum mu tefal mi? Wee well miydi onunki nasılki?
Kullanan var mı? Nasıl memnunmusunuz?
benımkı arzum memnunum canım
Peki melis hangi modeli su mu bu mu :)
Buhar Makineleri, Buhar Makineleri, Arzum, Weewell, Tefal, Chicco, Lanaform, Spectra
iyonlu olan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?