2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

yok canım başlamadım...doktor da başlama dedi...7kilo olmuşuz...ii dedi..anne sütüne devam...ama ben haftaya başlıyım diyorum...en azından tattırayım...

biliyorum banada baslama dicek. Baslamıcamda haftada 2-3 tatlı kasıgı elma suyu-posası bişi olmaz düşücesindeyim cunku sonra zo oluyormus ama haftada cunku gunde verirsem emmeyi azaltır biliyoum

benimkide arzum iyonlu olandan tavsiye ederim çok güsel.

selam kızlar nasılsınız?
benim oğluşum artık yan dönmeye başladııııııı

maşallah canım maşallah
benim kızda bi gayret gayret görmelisiniz çok komik ya popoyu sırtını kaldırıyor sanırsın yürüyecek son 1 haftadır sağa sola dönme egzersizleri yapıyorduk. şimdi biraz destekliyorum maşallah dönüyor ama kolunu tam kurtaramıyor altta kalıyor biri:))) bende tek bırakmıyorum çok hareketi ne olur ne olmaz çünkü bebekler 1 saat önce yapamaz dediğimiz şeyleri yapıyorlar çok hızlı gelişiyorlar yani.

senin oğlan tam kaç günlük canım

bende baslamak ıstıyom ek gıdalaraoglumda yasadım sonra cok zor oluyoo hakkett ha 2 ay once ha 2 ay sonra bana 6 ay cok sacma gelioo

hala uykum var. yaricana gitçektim hava çok kapalı soğuk ve yağmur yağıyo götürmedi kociş gitme dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…