2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

etrafı ızleme benım oglumda da var acıkmamıssa:) balgam aynen. kakasına karısıyo hep. agzından hıc cıkartmıyo keske cıkarsa rahatlar belkı. ben asıst kullandım duzeldı baya.

benim cadı hep memede, süt de hdep var ama yaramıyor işte :) savaşıyorum halen kaliteyi arttırmak için :)

5 dk once naptıgımı unutuyorum ben bazen. gecenlerde dıyorum kı esıme kafayı mı yıyorum ben:):):) yorgunluktan oluyor sanırım:)

sorma 10 gundur gece gunduz ben bakıom esim yok sırtım agrıyor artık belimde tutulu oldu gelecegi gunu iple cekiom ama bebege baksın diye hehehehheh ahh romantizm nereye gittin sennn cok uzaklasmaaaa

ama biberonla verirsen bidaha almaz memeyi alışırsa diyorlar. birde biberonla memeden emdiği kadar steril olmuyor offff

ahhhhhhh görüomusun anneler var ya yeri gelir doktordan iyi bilir ben bunu derim bunu sölerim. Kimisi güler doktordan iimi bilcen diye elbette yeri gelir iyi bilirsin Allah sana emanet ettmiş onunla yatıp kalkıosun ne mutlu sana canım Maşallah cok gecmiş olsun

benımkı 5 gunlukken kuvetının kenarından tutup kaldırmıstı. sasırmıstık:)

hahahah benimkide kac gunluk hatırlamıom bir defa kenardan bir tuttu cekioz cekioz bırakmıo cocuk korkudannnn hahahahh ne gulmustuk yaa bir yandan bagırıo bir yandan bırakmıo tersti sırtını yıkıoduk ii kavramıs kenarları

sorma 10 gundur gece gunduz ben bakıom esim yok sırtım agrıyor artık belimde tutulu oldu gelecegi gunu iple cekiom ama bebege baksın diye hehehehheh ahh romantizm nereye gittin sennn cok uzaklasmaaaa

aynen ya. esımle vakıt gecırmeyı cok ozluyorum. yemek yerken cay ıcerken barı uyusa da bıraz keyıf yapsak ama yokkkkk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…