2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

hersey bebişler için:):)

geçenlerde kayınvalıde yeşil mercimekli bulgur pilavı yaptı acaip sütümü artırdı bende bana özel her gün yap işten gelince yerım dedim kadıncağız hergün yapıo saolsun..yanınada soğan kesiyorum

sen dedikten sonra ben de almıştım pirinç unu :) ama daha deneyemedim

uyursa denerim inşallah, saatlerdir tepemde benimki

yesıl mercımek cok ıyı. ben de bulgur salatası yapıyorum aradan cok ıse yarıyor. du bu aksam da yapım:) kuru soganı ben tek yıyemıyorum ya salatalara koyuyorum.

cok akıllı bunlaryaa yaz gelsın ıstıyorum havuza goturcem oglumu heheh
canım bebeği herkesin girdiği havuzlaramı götüreceksin.bence götürme derimm.mikrop yuvası oluyorlar ne kadar klorlansada.benim ev,n havuzu var ama tüm bina kullandığı için götürmiyeceğim havuza.havuzlardan kulak iltihabı çok kapıyorlar.deniz en iyisi küçükken.

evet bebeklere ve cocuklara denız en ıyısı.

büyüyorlar canımm ve kendi kendilerine oyalanmayı da öğreniyorlar.ayy ben neler neler diyorum kıza anem ,anoşum,meloşum,baklım böceğimmmm,aklına ne gelirse.ben daha babaya kızım demedim:) ama bizim babada benden kıskanıyor ona benzer şeylerdiyor.hele ben ninni uyduruyorum ya sallarken.bi bakmışım babası kucağında benim uydurduğum ninniyi söylüyor :)

Son düzenleme:
hersey bebişler için:):)

öyle vala ya, kendimden geçtim ben :)

yavrucum video koycan ki görelim böle anlatınca merak ediyoz :)

otelın havuzları ıyı oluyor kıslar yanı temız hergun temızlenıyor

deniz kadar temiz olmaz ama ben de sokcam havuza, temiz gibi gelirse girsin vala, herşeyden korumaya çalışmıcam, benimki zaten mikroplara alışkın olur, kreşlerde sürüncek çünkü :)

kızlar mercimek gaz yapmıyormu sizde yaaa. ben geçen mercimek çorbası yedim bastı çığlığı ama göğüsler acayip doldu

valla herkes sokuyor okadarda mıkrop alsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…