anladım canım, yanlış okumuşum mama veriyosun sandım :) biberonu da mümkün olduğunca beklet, sabırla memeni teklif et paşaya, savaşı sen kazanmalısın canım :) kolay gele
yumurtayı hergün iki tane yerim zaten ama daha çok dikkat ediyorum şimdi yediklerime, sağol canım :)
kumpir yapıcam kızlar gelsin kilolaaaarrrrrrrrr
hehehe alıstım artıkkırma bence de:)
banyo yaptı ya belkı uyur. ne cabuk yıkadın kız aferın valla:):):)
kumpir yapıcam kızlar gelsin kilolaaaarrrrrrrrr
sen dedikten sonra ben de almıştım pirinç unu :) ama daha deneyemedimben sütü tekiçemıyorum boyle ıyı oluyor
4 su bardağı süt 1 su bardağı toz şeker
3 çorba kaşıgı prinç unu 1 çay kaşıgı vanilya 1 çay kaşıgı buğday nişastası muhallebı gıbı oluyor cok sevıyorum ben
geçenlerde kayınvalıde yeşil mercimekli bulgur pilavı yaptı acaip sütümü artırdı bende bana özel her gün yap işten gelince yerım dedim kadıncağız hergün yapıo saolsun..yanınada soğan kesiyorum
canım bebeği herkesin girdiği havuzlaramı götüreceksin.bence götürme derimm.mikrop yuvası oluyorlar ne kadar klorlansada.benim ev,n havuzu var ama tüm bina kullandığı için götürmiyeceğim havuza.havuzlardan kulak iltihabı çok kapıyorlar.deniz en iyisi küçükken.cok akıllı bunlaryaa yaz gelsın ıstıyorum havuza goturcem oglumu heheh
sen dedikten sonra ben de almıştım pirinç unu :) ama daha deneyemedim
uyursa denerim inşallah, saatlerdir tepemde benimki
canım bebeği herkesin girdiği havuzlaramı götüreceksin.bence götürme derimm.mikrop yuvası oluyorlar ne kadar klorlansada.benim ev,n havuzu var ama tüm bina kullandığı için götürmiyeceğim havuza.havuzlardan kulak iltihabı çok kapıyorlar.deniz en iyisi küçükken.
benim kızıma bi halley oldu
oyun halısında 2dk durmazdı
yarım saatten fazla oldu tepişiyo içinde mıy mıy lamaya başladı ama durnayı öğrensin
ay bu kızın ayayayayayaaaay die sitemi beni hasta ediyo yaaa yalayıp yutasım geliyo
kendi kendine konuşuyo ağzını kocaman açıp gülüyo artık seslide gülüyo babasıyla yerlere yatıyoruz çıldırıyoruz nasıl bi mutluluk anlamadım sadece gülüyo yani nevarki bunda
sizde kocalarınıza konuşurken falan annem kızım yada oğlum diyonuzmu ya
dün kocam bişe diyo yok annecim olmaz dedim
ondan öncede kocam bana sarılacak ellerini açmış babuşuuuuuuuuuuuuuuum diyerek
hersey bebişler için:):)
benim kızıma bi halley oldu
oyun halısında 2dk durmazdı
yarım saatten fazla oldu tepişiyo içinde mıy mıy lamaya başladı ama durnayı öğrensin
ay bu kızın ayayayayayaaaay die sitemi beni hasta ediyo yaaa yalayıp yutasım geliyo
kendi kendine konuşuyo ağzını kocaman açıp gülüyo artık seslide gülüyo babasıyla yerlere yatıyoruz çıldırıyoruz nasıl bi mutluluk anlamadım sadece gülüyo yani nevarki bunda
sizde kocalarınıza konuşurken falan annem kızım yada oğlum diyonuzmu ya
dün kocam bişe diyo yok annecim olmaz dedim
ondan öncede kocam bana sarılacak ellerini açmış babuşuuuuuuuuuuuuuuum diyerek
otelın havuzları ıyı oluyor kıslar yanı temız hergun temızlenıyor
öyle vala ya, kendimden geçtim ben :)
yavrucum video koycan ki görelim böle anlatınca merak ediyoz :)
deniz kadar temiz olmaz ama ben de sokcam havuza, temiz gibi gelirse girsin vala, herşeyden korumaya çalışmıcam, benimki zaten mikroplara alışkın olur, kreşlerde sürüncek çünkü :)
humana stıl tea var evde hıc ıcemıyorumya mıgdem almıyor lımon sıkıp ıcsem olurmu acaba
yeşil mercimek nasıl yapılıyo ya bakayım şunun tarifine ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?